Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ķīlis par partiju kompetenci: Iespējams, esam pamatīgās ziepēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kanalizācija
k
Ķīlim Ekrāns monitoram nav pēdējā modeļa, briļlu dizains novecojis, mikrofonu krāsa nepiemērota. Kādas tur vēl idejas.Atpalikusi province.
papucis
p
Hercogs Jēkabs LABI TIKA GALĀ AR NODOKĻIEM savā hercogistē.Nebija ne komjūtera,ne speciālās programmas.[P.S.Interesanti,kas gan pacels to dušā zemē nokritušo ziepju gabaliņu?Es ne...]
Karmena
K
Saprotu, ka šis Ķīļa raksts ir jau novecojis. Vakar varējām redzēt DELFI tiešraidi ar "lielo" partiju atbildīgajiem finansu speciālistiem. VIDEO ieraksts ir apskatāms : Nu jau viss ir skaidrs un noslēpumu vairs nav. Šķēle gatavojas " izlīdzināt" neapliekamo minimumu, un acīmredzot pensionāriem arī tas būs tikpat mazs kā strādājošajiem. Vienotība visus nodokļus vienoti palielinās un nav pat pamanījuši, ka ar 15.jūliju pieņemta jauna ES direktīva par PVN norēķinu kārtību, ko vajadzētu ieviest līdz 2012.gadam. SC un PCTVL visu pieredzi guvuši ASV, kuras nodokļu iekasēšanas metodes min par paraugu, bet TB/ VL daudz par ko vienkārši trūkst informācijas. Simpātisks bija ZZS pārstāvis, bijušais SEB vadītājs, kas vienīgais ir pamanījis, ka ir muļķīgi plānot 4 gados saniegt neapliekamo minimumu 90 vai 100 Ls, ja esam ES valsts, kurai vajadzēs integrēties ES, kur šis minimums tomēr ir vidēji 1000 Ls. Tāpat arī mani uzrunāja viņa saprātīgi teiktais, ka Šķēles plānotā LHZB pārvēršana par kārtējo attīstības banku ir valsts kapitālisms, un pēc šādas bankas radīšanas paies daži gadi, kad atkal varēsim meklēt, kur gan atkal palikuši kādi miljardi. Bet vajag to raidījumu vēl uzmanīgi paskatīties. Patiesi, patiesi.
puaro
p
Viss, ko Ķīlis stāsta, ir pareizi,- bet tad neatlaidīdi sāk lauzties ārā kāds jautājums, ko uzdot pašam Ķīlim, kurš ir darbojies pie Nacionālās Attīstības Plāna izveides 2007-2013, pašreiz ir Valsts prezidenta Stratēģiskās analīzes komisijas vadītājs: .kā ir Veicies, ap valsts attīstības plānošanu Rosoties nu jau labu laiku, Mainīt situāciju, lai visi vēl aizvien še nedzīvotu pēc principa ''mēmais pateica kurlajam kur aklajam iet''??
bbb
b
Ideālistisks uzstādījums. Tāpat ir skaidrs, ka par nodokļiem lems koalīcija un vienas partijas plānu, lai cik ģeniāls tas būtu, nav iespējams realizēt. No otras puses, ja katram būtu plāns, varētu prognozēt, pie kā novestu konkrēta koalicīja un to pavēstot vēlētājiem, var likt tiem aizdomāties, kur vedīs viņu izvēle. Vajadētu arī uzskatāmi parādīt, pie kā noved koalīcija, kuru vidū ir pretrunīgi skatījumi - šajā gadījumā, iespējams, savu plānu izbīda "trešais", kas pat var nebūt lielākais spēks...
lapsa
l
Mes esam pamatigas ziepes un sliktakais ir tas ka varam palikt uz visu muzu. Kad Latvija ieguva neatkaribu un velak iestajas Eiropas savieniba visiem bija rozainas brilles, neviens par politiku un politikiem neinteresejas izskatijas ka ejam strauji augsup keram kreditus, tagad kad mes redzem ka ir bardaks valsti trukst lidzeklu, pensionariem griez pensijas, cilveki demole saeimu taja pasa laika ar verienu tiek celtas jaunas gaismas pilis, valts bagatigi apmaksa neskaitamas sporta komandas un prezidentus, buvejam sanhaja veja trubas un tepat biogazes stacijas, perkam jaunas lidmasinas, jebkurs valsts funkcionars tere naudu ka grib, likumi nav rakstiti, tad ko mes redzam so bardaku neviens neaptures un nabagi mes busim muzigi. pensionari muzigi bus trukuma, Latvija lai visu so bardaku apmaksatu muzigi bus 2 reizes augstaki nodokli ka citur pasaule.
Jukums
J
Beidzot arī oficiālā līmenī kāds pamanījis bezcerīgo situāciju ar partijām. Nu nav pašlaik normālas uz reformām vērstas sociāli-ekonomiskās politikas un neredzu pat teorētisku iepēju nobalsot tā lai pareizas reformas tiktu īstenotas arī pēc vēlēšanām. tikai haoss, bezcerība un posts gaida nakotnē. Vienīgā izeja - nokopēt kādas normālas valsts sociāli-ekonomisko politiku un nodokļu sistēmu 1:1.
Memory
M
'Vecu zvejnieku' vari daudz nemācīt kā laiva....Mācies, student - arī varēsi kopā ar skandināviem kalkulēt Latvijas iedzīvotājiem labklājības līmeni 2030.g. !
Janka (mīlu iedzert)
J
Ķīlim par pārdabisku izcilību un neparasti sekmīgo darbošanos tukšmuldēšanas frontē ir jāpiešķir Trīszvaigžņu ordenis, lokaina parūka uz valsts rēķina un zābaki uz ļoti augstiem papēžiem. Lietas uzreiz iegriezīsies!
lala
l
robert, robert, cik tu esi naivs....
Ķīli
Ķ
ziepēs mēs jau esam 20 gadus,tagad ir cerība ka pamazām sāksim līst no tām ārā.
!
!
Ziepes ir. Pat premjeru kandidati (viens cerigais, viens bledis, viens sovinistisks komunists, viens Ostaps Benders un viens liela meroga izlaupitajs) netiek aicinati jau tagad debatet publiski. Zurnalistiem nav padoma un iespeju. Un var gadities, ka Diena pec velesanam izzudis ka sniegs saule. Tas butu slikti, jo, kur tad vel lai spele dzedaju, izcinot vardu kaujas ar tiem prata nabagiem un mutes bajariem, kas sola 50 000 kupolu virs 500 000 darba vietam.
ziepes esam!
z
Latvija vispar ne vidusmera pilsonim, ne politikim ir kada sajega par to, kas ir dzivotspejiga ekonomika, ka musu valsts izskatas globalas ekonomikas konteksta, ka valsts varetu attistities nakotne. Cilvekiem skiet, kas viss kaut ka atrisinasies pats no sevis - ta teikt, nokritam par 30%, tagad pec inerces uzskriesim atkal augsa (augsa jatiek par 60%!) un busim tur kur reiz bijam. Pec definicijas - ja valsti vairak par 50% stradajoso sanem algas no valsts budzeta, tad attistiba nav iespejama. un kur nu vel nenormali augstais korupcijas limenis! Aklie vada aklos!
tups
t
Ja nevar atrast pretargumentus, var taçu apvainot, vai ne? Tas taçu ir vienkāršāk...Tikai ļoti loģiski būtu, ja pirms vēlēšanām vēlētājs zinātu, kādas izmaiņas nodokļos ir katras partijas plānos, bet izskatās, ka plāna nav ir tikai utopiski solījumi....
šššš
š
Tā vien liekas, ka šim kungam ir piemetusies orālā caureja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas