Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ķīlis:izmaiņas pensiju sistēmā cilvēkiem būs šoks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dace
d
tu vari stradat 25 gadus un godigi maksat , bet kad pienak laiks sanem - FIGA , vai nu tu vareji neko nemaksat , bet to divu viltus gadu laika maksat nedaudz vairak un tev ir pensija kas 4x parsniedz pienemto iztikas minimuma pensiju - PAR KADU GODIGUMU VAR IET RUNA , PREZIDENTS KARTEJO REIZI PIERADA , JA TU BAGATS TEVI NEAITIKSIM , BET JA TU NABAS MES TEVI IZGERBSIM .
dace
d
Premjers pazinojis padarit gatavu viena menesa laika to ko nav dabujis gatavu savas valdisanas laika - PREMJER LABRIT , TU NU BEIDZOT ESI PAMODIES UN MENESA LAIKA , KAS ATLICIS LIDZ VELESANAM PADARISI TO KO AR GADIEM NESPEJI - VAR TIKAI APSKAUST TADU DABA SPEJIGUMU , TIKAI NEZ KAPEC TADA VARESANA UN DARBOSANAS PARADAS PIRMS VELESANAM ,? UN KAPEC NO VELESANAM CIES TIKAI TIE PENSIONARI KURIEM JAU TA UDENS MUTE SMELAS ,? UN KAPEC PALIEK NESKARTAS NELIKUMIGAS PENSIJAM KO TIEK IZMAKSATAS pateicoties paru gadu augstam iemaksam - VILTUS LAIKA
Andris
A
Ar tādie ,ka tu ,Latvijai pieredze ir --------valsts izlaupīta ,valsts kase iztukšota .Nebļausties ,nejēga ,ja neko nezini un nesaproti .Iepējams tev labi maksā ,vai kaut kas nav ar tavu galvu.
Andris
A
Tu gan esi malacis ----VISU ŠO PUTRU savārija Valdiņš .Neizglītots paliek neizglītots.Tikai uz priekšu par PLL..Ar viņiem paradīze garantēta.
lux
l
Gluži manas domas par šo cilvēku.
VOX POPULI
V
Ja es pareizi saprotu,tad tā komisija strādā Zatlera vadībā.
lux
l
Man nekas nav pretī, ja noteiktu vēlāku pensionēšanās vecumu.
jumors
j
Ak, lapsa, neklepo! Nu ja to nedarīs, tad cilvēkam nekāda prieka vairs nepaliks. Tagad vismaz kādreiz pabļauj "Latvija, Latvija" un drusku labāk paliek!
lapsa
l
nupat ar lielu pompu pazinoja ka valsts divkarsos finansejumu VEF basketbola komandai un tur tacu aiziet miljoni! taja pasa laika mes lasam avizes ka trukst nauda un pensionariem samazinas pensijas.. MALENIJA CITADI TO NEVAR NOSAUKT.
anonīmais šakālis
a
Vai varat iedomāties, ka 62 gadus vecs ugunsdzēsējs Jums izglābs dzīvību, vai 62 gadus vecs robežsargs uz robežas kādu afgāņu migrantu noķers? 50 gadu vecumā viņi savu darbu, parasti, vairs nespēj veikt. Administratīvie un priekšnieku amati visiem nepietiek. Ko ar viņiem darīt? Vienkārši atlaist?
anonīmais šakālis
a
Kad Dombrovskis ķersies pie bagāto aplikšanas ar nodokļiem? Kā var būt , ka pie vidējās nodokļu likmes 30% , darba ņēmēji tiek aplikti ar 80% nodokļiem??? Kāpēc darba ņēmējiem ir jāuztur visi - buržuji, pensionāri, valsts pārvalde???
Birkenbaums
B
Pensionāri būs idiņi,ja viņi neies uz valdības namu un Saeimu sist nost tos "tautas kalpus"!
Sniper'sEye
S
Putns ex-Leen-s, kurš pazaudējis Lindas bisti kopā ar Lindu? Pērn JL kasieris inkasators Jaunups jr. VEF švakajiem bumbātājiem izsita Ls 140 000 "ziedojumu" no Latvijas Valsts mežiem, finministrs un lielparādnieks, varenais taupītājs Repše akceptēja ar savu parakstu. Nu vajadzētu mazo polireketieri Jaunupu kopā ar Vienotību atkal kaut kur ievēlēt? Varbūt vēlēšanu zaudētājos tomēr?
Ieva
I
Tas pats ir ar pensijas vecuma palielināšanu: vismaz sievietēm, kas ir piedzmedējušas un uzaudzinājušas (!) trīs un vairāk bērnus, to vecumu vajadzētu samazināt.
Ieva
I
Priekšlaicīgo pensionēšanos būtu vērts atcelt tad, ja būtu darba vietas, jo ne jau no laba prāta cilvēki piekrīt mazākai vecuma pensijai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas