Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Koalīcija izvairīgi komentē jautājumu par LU rektora vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AiGars
A
Lai arī nessmu tieši saistīts ar Universitāti, man ir kauns par to kas un kā notiek. Tajā skaitā celtniecība Torņkalnā - "Muižnieka prioritāte..." Tikmēr vecajā ēkā logi krīt ārā un smird reāli. Vislabāk pateica iepriekšejais rektors - kas gan labāk zinās - "LU ir kā mūsu valsts modelis...". Tātad ar visām nelietībām?! I.Druviete gan nav tas tipāžs, kas pati aizies un jebko atzīs. Ir taču jāorganizē sabiedriskā doma un reputācijas celšana.
Arturs Priedītis
A
Raiņa teiktais par LU "reakcijas stiprā pils" tagad ir jāpapildina ar "nelietības stiprā pils". Tādi izcili nelieši kā Muižnieks, Druviete ne visās latviešu inteliģences smirdētavās ir sastopami. Jābūt ir izcilam cilvēciskajam mēslam, lai pēc izbalsošanas turētos pretī un aizstāvētu viņu, kā to dara neliete-kretīne-pseidozinātniece Druviete.
?
?
Vai tiešām Druvietei pēc nesmukuma ar īpāšā amata izveidošanu B.Brokai vēl nepietiek kauna kaut ko kārtot, bīdīt un menedžēt? Sēdējusi ka nu klusa būtu, jo normālā valstī viņai arī būtu no amata jāaiziet un viņas karjera akadēmiskajā pasaulē būtu izbeigusies. Šobrīd jau pat nav vairs svarīgas, kādas bija vai nebija tās rektora vēlēšanas, šobrīd ir jautājums par to, vai valsts var uzticēt valsts galvenās augstkolas vadību tādām personām, kas pieņem darbā un uztur amatos tādu B.Broku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas