Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kupls viesu skaits Mežaparkā svin ASV Neatkarības dienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mildiņa
M
4.bildē akurāt redzams, ka meitietim "aizkosts" hamburgeris vienā rokā un otra roka uz sirds, kaut kā nesmuki....
meitene jautātāja
m
Dažiem klibo loģika vai arī ir sabojāta iztēle? Viss pateikts, kā nākas: "ASV nekad nav atzinusi Baltijas valstu okupāciju". Tiem, kas to lasa kā "ASV nekad nav atzinusi, ka Baltijas valstis bijušas okupētas", ir grūtības ar latviešu valodu.
alberts
a
Nu nemekle utis sava kažokā.Pats tu esi okupacijas "bērns",ja ta nebutu tu dzīvotu kautkur ,nu 'kautkur".
KLM
K
Nezinu ko pat teikt, vienīgi - Jūs esat gaišreģis, jā, patiesi - jo krūzīte, kuru lietojis pats dižais Kurzemes mežabrāļu komandieris L jau ir atrast, un uzraksts tāds kā norādijāt - ''Komandierim un tēvam, dižajam mežabrālim L '' Tikai man nesaprotamu iemeslu dēļ Dižais mežabrālis uz krūzītes pašrocīgi ieskrāpējis - ''Sarkans karogs mastā plīvo, uz tā rakstīts nost lai dzīvo''. Iespējams, jau tad Dižais bija nolēmis krūzīti dāvināt, kā izsakās zvirbulēns, kremļa puskomunistiem....
KLM
K
Viņi (ASV) nāk te piebezdēd Latvijas gaisu ar savu lielumu... ................................................. ............................................................ . Ai, ai, Puzes zvirbulēn, Jūs tak dzenat Lembergu kapā - kā viņš centās reiz piebezdēt Latvijas gaisu ar murgainajām komunisma idejām, būdams lielum liels komunisma bezdētājs,un, iespējams, ja nebūtu sabrukusi viņa kvēli mīlētā melu impērija, šis biedrs būtu uzbezdējies vēl augstāka poļitruka činā..
to KLM
t
Visu cieņu! Tikai tā - ar vēsturiekiem faktiem un apskaidrotu prātu, mēs varam cīnīties pret imperiālistu zābakiem, kremļa puskomunistiem, par īsteniem internacionālās Latvijas patriotiem, kuri dienu un nakti cīnījās, cīnās un cīnīsies par laimi, sauli, siltumu, tautu draudzību, internacionālismu un vienu valodu visiem. Ceru, ka nākamajā nedēļā mēs izlasīsim par krūzīti, kuru bija samīdījis A un R okupantu zābaks, bet uz kuras var izlasīt ar mīlestību ieskrāpētos vārdus "Komandierim un tēvam, dižajam mežabrālim L." Aiznākamajā nedēļā došos līdzīgā ekspedīcijā uz Mežaparku, lai kopā ar t.s. cilvēku izraktu jaunākos okupācijas pierādījumus - aizkostus hamburgerus, pusizdzertas C-C un P-C pudeles, saburzītas Marlboro paciņas, lai pēc tam preses konferencē gaismas galvaspilsētā austrumos no Rīgas atmaskotu okupantus un dzēstu svētās sašutuma liesmas čeloveka sirdī.
KLM
K
Cienītais, pašreiz nevarēšu Jums atbildēt izvērsti un argumentēti, esmu ļoti aizņemts - Kurzemes mežos atroku bunkuru, no kura kādreiz ventiņu puses mežabrāļu Komandieris dižais cilvēks L vadīja smagas kaujas operācijas pret okupantiem, jau tad sūtot kremļa puskomunistus uz poda, vienlaicīgi būdams ventiņu puses augsta ranga poļitruks.Slava nacionālajam mežabrālim L !
Eva Braun
E
..svin neattkarības dienu ... interesanti -NEATKARĪBU NO KĀ ? No Amerikas noslepkavotajiem pamatiedzīvotājiem ?
KLM
K
Viņš ( Lembergs) par pamatnāciu latvieti un gatavs uz poda aizsūtīt i ASV ar savu mentalitāti, kultūraukumu - bardaku, i kremli ar viņu puskomunistiem. ............................................ ............................................ Puzes zvirbulēn, tā ir pērle! Pēc kuras, iespējams, Lembergam jānošaujās - uz poda viņš sūtīja ASV jau tad, kad kalpoja krievu okupantiem augsta poļitruka činā, vienlaicīgi cik vien iespējams glumi līzdams Kremlim pakaļā, bet re, nu ar 140 apsūdzības sējumiem padusē sūta Kremli uz poda...Nu īsts napoleons (ar mazo burtu), kurš, iespējams, pat sapņo nodedzināt Kremli, jo, reiz kalpodams Kremlim ar sirdi un dvēseli, izrādās, vienlaicīgi bija arī nacionālo mežabrālu komandieris Kurzemē..Zvirbulēn, uzrakstiet vēl ko līdzīdu - būs spožu pērļu virtene...
to KLM
t
atkal ar prieku, pacilātību un dziļu bijību sirdī lasu Jūsu tik viedos vārdus sarakstā ar īsteniem internacionālās Latvijas patriotiem un gara sīkmilžiem - dižo jaunekli, internacionālistu t.s.cilvēku un Puzes patriotu zvirbulēnu. Cik iejūtīgi, smalkjūtīgu un gudri Jūs labojam cien. biedru sīkās kļūdiņas, patiesi un pārliecinoši aprakstot mazās un tik nelietīgās Latvijas ieguldījumu 2PK un LTK izraisīšanā, atmaskojat amerikāņu imperiālistu zābakus, kuri mīda ceļovekam svētās Dziesmu svētku norises vietas zemi un norādot, ka zviebulēns tā arī nav iemācījies slavināt Latvijas lielāko, strādīgāko un godīgāko politiķi lielo L.
zvirbulēns
z
A Krievija - kremlis, tie ar zin, kā strādā ideoloģija, tie ar tūlīt ar Ušakova svētību svinēs savas valsts neatkarības dienu, varbūt pat pie Brīvības pieminekļa parkā. Un atkal visas valsts amatpersonas tekalēs riņķī. Drūmi, drūma valsts vara, kā to var dabūt gatavu, kā tā var ņirgāties par savu Latviju? iņi var svinēt, bet: par savu naudu,: bez valsts karavīru sardzēm: bez valsts pirmajām amatpersonām. Un nekādīgi savādāk! Jo te ir Latvija, latviešu tautai nav jāsvin un tā nesvin citu valstu svētkus. Valsts amatpersonas - pārstāv tautu, tām jādejo tā, kā deo tauta.
zvirbulēns
z
Ko faktiski nozīmē ASV neatkaības svinības te latvijā? Ideoloģisks gājiens, ideoloģisks sitiens. Viņi nāk te piebezdēt Latvijas gaisu ar savu lielumu, kosmopolītismu, stulbumu, un mūsu valsts amatpersonas kā mērkaķēni lēkā līdzi. Ideoloģijas izplatīšana - tāda ir šī pasākuma būtība. Par nožēlu šie ideoloģizētie svētki ir Latvijas kā nacionālas valsts nīdējošs pasākums, jo te savāktas visas valsts amatpersonas, tiek dots māiens - pirmajā vietā ASV, tad Latvija. Drūmi!
zvirbulēns-KLM
z
Ko nu grābsties, muļķīti, ja tā maz var teikt! lembergs nekad, ne krievu laikos, ne tagad nav teicis, ka te āveido jauna nācija, ka āpāraudzina latvieši, ka jāveido auna kultūrvide, utt., utt.. Plaude - jā, Ēlerte - jā, viss tas Nila Muižnieka kantoris pie Universitātes - jā, institūta pie ārlietu ministrijas - jā, soristi - jā, bet ne lembergs. Lembergu jau tādēļ nīdē, ka viņam cita ideoloģija, viņš par pamatnāciu latvieti un gatavs uz poda aizsūtīt i ASV ar savu mentalitāti, kultūraukumu - bardaku, i kremli ar viņu puskomunistiem. Ēlertisti - jā, tie, manuprāt, komunistēni īstenie! Pūš lielvaru ideoloģijās un bendē Latviju, es pat tā gribētu teikt!
Jānis
J
Kapēc Latvijas amatpersonam būtu jāsvin ASV neatkarības diena?
cony
c
Ļoti jauka pirmā bilde,kur brīvā svētku noskaņā ar asprātībām apmainās mūsu zemes ASV vēstniece Džudīte,Latvijas premjērs Valdis un Latvijas ārlietu ministrs Aivis.Man izklausījās,ka viņa skaidrā latviešu valodā saka......Valdi,Dombovski Latviju arī pēc vēlēšanām,tad jau tā skaistajā ar labiem cilvēkiem bagātajā zemē būs īsts,pašu radītajs uzplaukums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas