Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lagzdiņš iesaka Kristovskim un Pabrikam apmainīties vietām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Tiesa, kas tiesa,- pašreizējais ārlietu ministrs ir galvas tiesu pārāks, reprezentejot Latviju.
DD1
D
Gluži manas domas,- Latvijas politika ir pat ļoti zaudējusi ar Repšes ,,noēšanu", bet tā jau tas noteik ar praviešiem savā zemē. Tautai vajadzīgs laiks, lai saprastu Repšes vērtību, bet tukšajiem ambīciju izvirzītājiem-politiķiem viņš, protams, bija traucēklis.
kirze
k
Lai nu kā būtu, bet uzskatu ka Latvijas politika zaudējusi ar Repšes ,,noēšanu" vārda pilnā nozīme,. Bet lai nu V. Dombrovskkim veicas!
Liene
L
Vai tad Dombrovskis neredz, ka Kristovskim nav reprezentabla izskata, izturēšanās un runasveida, lai būtu ārlietu ministrs? Vai tā valdība domā par Latvijas prezentēšanu pasaulē, ar tādu sētas čomisku, ne īpaši diplomāta spējām apveltītu kandidātu ārlietu ministra amatam, jeb valdībai ir vienalga, ko par to domās pasaulē?
hmmm
h
es domāju, ka šāda situācija izveidojās tāpēc, ka Kristovskim bija cilvēciski pagrūti "atņemt" Aizsardzības ministra portfeli savas partijas biedram Lieģim.
Kaspers
K
Varbūt Dombrovskis neuzticas Pabrikam? Pabrikam ir kautkādi paziņas ar netradicionālu seksuālo orientāciju, un tie savukārt veido daudz dzirdēto klanu.
DD1
D
Populista Kristovska ambīcijas ir smags akmens Dombrovska kaklā un pārējie Vienotības biedri viņam napalīdz no tā atbrīvoties. Bez Repšes spēcīgā mugurkaula Dombrovskim ir daudz grūtāk saturēt kopā ambiciozās šķeltnieces un pārējos varas kāros pašlabuma meklētājus. Aina Matīsa nevar nākt viņam talkā, bet Vaira Vīķe-Freiberga varētu un dūšas viņai netrūktu, lai piespiestu "bābas" un narcisus kalpot valstij nevis otrādi.
Valdis
V
Lagzdiņs tak labi saprot, ka tiem ambicioziem cilvēciņiem ir pilnīgi vienalga kādu ministriju vadīt.
Jonis
J
Kriswtovskim ir bail!! Būs taču uz Afganistānu pie karavīriem jābrauc, bet tur šauj un spridzina.
PiSas fans
P
Tā teikt - lai Pabriks uzaudzē ūsas - tad paskatīsamies..
Ansis
A
Vai vismaz pamainities ar galvām.
vuarzazi
v
Kristovskis skatās uz Eiropu, Pabriks šķ(i)elē uz Maskavu un SC
YL
Y
Ārija, ejiet labāk izmazgāt savu tualeti. Es esmu militārists un Lieģis bija bez karavīra stājas un upurēja Latvijas armijas leģendu jau no miera laikiem - ASK. . Kristovska laikā Latvija iestājās NATO. Par Pabriku nav vērts runāt.
Ārija
Ā
Pilnīgi pareizi,jo tas mūlāps Kristovskis vispār vajadzētu padzīt,tikai meklē sev krēslu,tāds iespaids ka viņš pieder pie nepieskaitāmiem vai nevar atbildēt par savu rīcību īsāk idiots.
profesionālisma cienītājs
p
Kristovskis negribēja paņemt sev vairāk piemēroto aizsardzibas minsitra amatu tāpēc, ka tad būtu skaidrāk redzams, ka viņs nešpetnā veidā uzmetis Lieģi, kas glāba PS, kad vajadzēja atrast profesionālu kandidātu, kas uzņemas atbildibu par Aizsardzības ministriju. Nožēlojami, ka nedomā par valsti, bet savām intrigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas