Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lapsa, kurš gan cits!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Bergmanis
K
Autors skaidri un gaiši saka- "Šofera dēls Minhauzens vēl lasījis neesmu". Tad varbūt vispirms izlasīt vajag un spriets par savā šefa draugu būtu korekti? No otras puses - autors pats uztur intrigu ap šo drukkas darbu. Man kā ierindas pilsonim, kuram nav viennaldzīgs Latvijas liktenis ir būtiski zināt par cilvēku, kuram tiktu uzticēta Valsts. No otras puses - šis darbs ieies vēsturē un pēc 100 gadiem būs Lato darbi pieejami, kuri izskaidros - kāpēc pazuda tāta nācija - latvieši. Kas bija tas, kurš sagrāva valsti. Šodien ir daudz grāmatu par Ādolfu Hitleru, Josifu Staļinu, kura autori ir dzimuši pēc šo tirānu nāves. Viņu darbi ir kritizēti par to, ka daudz pieminēto faktu ir izdomāti vai ļoti tuvi patiesībai. Šoreiz var uzreiz pielikt punktu- ja grāmatā ir meli, tad ir citas sviras. Gribētos pateikt Lato paldies par padarīto darbu, jo zinot kriminālo piegaršu mūsu zemē- lai Dievs viņu sargā no zemām balkona margām, indīgām bitēm un ķieģeļiem, kuri krīt no māju jumtiem.
Buba
B
Spēcīgs Stendzenieka preventatīvs gājiens, - likt savlaicīgi apraudāties kameru priekšā.. Ja asaras birtu PĒC grāmatas PAR REBĒM iznākšanas, diez vai publika neteiktu - " žuļiks, krokodila asaras". tagad daži jūt līdzi " nabaga, nabaga puisēns" Jautājumus ( kā tika "iztīrīti" tiesa arhīvi?, kontrbanda) uzdot nevar, tēma tēva grēki - VIENĪGĀ, par kuru Šleseram NAV jāatbild.
kNN
k
lasiijis veel neesmu bet dodu savu slēdzienu...BOJĀR, KURŠ TEV SAMAKSĀJA PAR ŠO RAKSTU?????
Kaktuss
K
Bojār, tu kļusti nožēlojams.
a
a
z-pēdējais burts alfabētā!
Z
Z
lapsa=dzīvnieks!
ērce
ē
bojārelis sāk atpelnīt vietiņu
bomis
b
ļeņinam ,hitleram ,staļinam arī bij problēmas ar izcelšanos999 ,rezultāti redzmi .
Vērotāja
V
Es gan uzskatu,ka sevi sita pats politiķis Šlesers,runājot tikai par savas grūtās bērnības pieminēšanu vēl neiznākušā grāmatā.Kāpēc viņš ar asarām acīs neatspēkoja visas citas epizodes.Par to,kur palikušas visas krimināllietas,kas saistītas ar pašu un viņa ģimeni?Par savu krāpniecisko biznesu ar norvēģu zivīm?Noildzinātas un izbeigtas lietas vēl nenozīmē,ka tās nav bijušas.Un tāds cilvēks grib vadīt Valsti?Nu nevajag mums buldozeru!Tad jau labāk lai ir dzejnieks.
Nu ja!
N
Nudien, Bojāra neveiklais savārstījums izskatās kā pasūtījums, kuru pats tā īsti neatbalsta, bet algu gribas!
Oma
O
Katrs cilvēks pats veido attieksmi pret sevi, tāpēc tie ētikas piesaucēji izraisa smaidu! Visu cieņu Lapsam! Viņš veic lielu un vajadzīgu darbu, jo Latvija nav pelnījusi dzīvot šādā meļu, demagogu un korumpantu valstībā! Cilvēkiem jāzin, kādi cilvēki vada valsti, jo no tā atkarīgas mūsu dzīves. Cilvēkiem beidzot jāsāk domāt!
dihlafos
d
Tautas teiciens:ābols no ābeles tālu nekrīt! Iznāk,ja tēvs noslepkavoja vienu,tad dēls cenšas to izdarīt ar veselu tautu.Nabaga šļoseriene,ar tādām žēlabainām actiņām skatījās uz savu lolojumu, laikam jau zināja visu,bet nu teātris jāspēlē līdz galam.Nēzdoziņu gan vajadzētu ierāmēt,būs ko parādīt mazbērniem kur vectēvs slaucīja savas asariņas tautas priekšā.
AD5
A
IMHO tas ka shis staasts nebija liidz shim zinaams ir vaajas zhurnaalistikas simptoms.
bojaaram
b
Gunti, dzīvē reiz visi saņem, ko pelnījuši. Ja Šleseram ir izlīdusi šāda šmuce, arī tas ir pelnīti. Ja šāda šmuce izlīstu ārā kādam citam, varbūt es būtu ar tevi vienisprātis. Taču tas ir Šlesers, un šajā gadījumā es par 100% atbalstu Lapsu. Un arī tu pats reiz saņemsi pēc nopelniem - par visiem saviem izteikumiem. Ļoti drīz.
>!!!
&
labucka?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas