Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas tūroperatori gatavi nodrošināt evakuāciju no Ēģiptes piecu stundu laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lidojums
l
Tūroperatoriem nepieciešama nauda. Paši tūristi ir ļoti pārgalvīgi. Kāds prieks sēdēt tikai viesnīcā vai pludmalē, jo atceltas citas ekskursijas.
Oskars
O
Bet pagaidām tie Latvijas - KRIEVI tur demolē laupa ......
Dīzels
D
Jā amerikāņi, vācieši sēž lidostā 2 dienas gaida lidmašīnu kas viņus no turienes aizvāks . Bet šie sola 4 stundās . Laikam ar kosmisko kuģi to darīs? Bet ir ar mums jocīga tauta kas vel pēdējie devās uz Ēģipti zinot kad tur ir nemieri.
Antiņš
A
Amerikāņi savus evakuē - BET pirms evakuācijas prasa parakstīt dokumentu, ka evakuējamā persona atlīdzinās evakuācijas izmaksas :) - kas esot salīdzināmas ar komercreizu cenām no Ēgiptes uz tuvākajām evakuācijas vietām - pagaidām Kipra un Grieķija. No turienes gan nabaga ļautiņiem gan pašiem ir jārūpējas par to kā nokļūs līdz mājām. Ja jau ASV šī procedūra nav 4-5 stundas - tad kā gan mūsu paļgovi un citi naudaskārie tūroperatori var ko tādu runāt. Man tomēr tas izklausās pēc merkantilas melošanas - mierina latvijiešus - lai brauc uz Ēģipti, jo vajadzības (lasi - briesmu) gadījumā visus no turienes 4-5 stundās dabūsim prom... Nu nebūs tā!
Ēriks
Ē
Solīts makā nekrīt, un tad jau būs par vēlu! Ņemot vērā daudzus iepriekšējus gadījumus šaj'nozarē, vai kāds tiešām ticēs tūroperatoru solījumiem? Un vispār, kas tā par atpūtu, aizbrauciet, tik ārpus kurorta vārtiem gan degunu nebāžiet!
lala
l
hm, un ja tiem latvijas tūroperatoriem pievienojas pārējo 190 valsu tūroperatori, kas grib izvest savas valsts pilsoņus, tad piecas stundas pārvēršas par nedēļu lidostā... kaut kā tie tūru plānotāji kontekstu pazaudējuši. nu... aizdzīs lidmašīnu uz to reģionu... vai viņai būs kāds brīvs slots, lai nosēstos? vai kādam uz zemes būs laiks viņu apkalpot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas