Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

LIAA 75 000 latu tērēs koučinga pakalpojumiem

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) paredzējusi slēgt 75 000 latu vērtu līgumu ar advokātu biroju "BDO Zelmenis&Liberte" un SIA "Con Fide" par koučinga pakalpojumiem, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) interneta mājaslapā publicētais paziņojums par lēmuma pieņemšanu.

Pēc IUB pieejamās informācijas, LIAA šā gada oktobrī izsludinātajā konkursā bija saņēmusi piecu pretendentu pieteikumus. Paziņojumā par līgumu LIAA bija norādījusi, ka ar pretendentu, kurš tiks atzīts par piemērotāko, tiks slēgta vispārīga vienošanās uz vienu gadu.

Kā vispārīgās vienošanās dalībnieku skaitu vai paredzēto maksimālo dalībnieku skaitu LIAA bija norādījusi 100 cilvēkus.

Jau ziņots, ka projekta "JOSEFIN" konkurss paredz konsultāciju pakalpojumu sniegšanu uzņēmumu un privātpersonu inovācijas projektu attīstības vajadzībām.

Kā norāda LIAA, koučings ir konsultatīvs pakalpojums, kuru inovācijas projektu īstenotājiem sniedz LIAA atlasīti konsultanti ar mērķi sagatavot inovācijas projektus finansējuma piesaistei.

Konkurss ir orientēts uz tiem inovatīvo ideju autoriem, kuri vēlas īstenot savu biznesa ideju, izmantojot konsultācijas.

Pakalpojumus varēs saņemt biznesa plāna izstrādei dažādu investīciju piesaistei vai biznesa sākšanai, mārketinga konsultācijām, intelektuālā īpašuma aizsardzībai, kā arī finanšu konsultācijām.

Konsultāciju pakalpojumu apjoms vienam projektam konkursa ietvaros nevar pārsniegt 100 astronomiskās stundas. Apstiprinātajiem pieteikumiem konsultāciju izmaksas tiks segtas pilnā apjomā.

"JOSEFIN" ir "Baltijas jūras reģiona transnacionālās sadarbības programmas 2007-2013" projekts, kuru Latvijā īsteno LIAA.

Projekta mērķis ir Baltijas jūras reģionā uzlabot tehnoloģiski orientētu mazo un vidējo uzņēmumu pieeju inovācijas aktivitāšu finansējumam, lai veicinātu šo uzņēmumu darbības internacionalizāciju, kā arī stiprinātu to konkurētspēju un izaugsmes iespējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas