Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

LNT: Attīstībai/Par! meklē EP vēlēšanu kandidātu; uzrunāts arī Ījabs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jābūts Stulbiņš
J
Viens no nelatviskiem latviešiem tagad jau, tāpāt kā V. Dombrovskis, taisās vēl skaļāk sludināt kā ES fašistu pārņemto valdību.
FKK
F
Vai nebija tā, ka Ījābs rakstīja arī grāmatai par Solvitu Āboltiņu? Tad jau sasaite ar A/PAR paliek skaidrāka. Vai arī Ījaba kampaņu sponsorēs Pūces senie un labie paziņas no azartspēļu biznesa?
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
"Neatkarīgais" eksperts Ījabs? Neatkarīgais no kā? Vai Ījabs savā laikā slepeni nerakstīja runas Vairucim? Vai nebraukāja pa trimdas pagastiem aģitēdams par Vienotību? Kāda gan šim "neatkarīgajam" ir saistība ar Attīstībai/Par? Vai ta' no turienes Tēraudu Vitiņa netaisās veikt tāllēcienu uz EP, ne? Izskatās, ka ČEKAS MAISI drīz vien nobālēs šo jaunās paaudzes censoņu priekšā...
?
?
Nu, un ko tad jūs gribējāt tai Eiropas Parlamentā? Kārtējo trako gobzemu vai kotlešu veceni no Gobzemes, kas nekad nav bijusi uz saeimu un ministru kabinetu pat ekskursijā, bet taisās par ministri? Kādu no NA neonacisteļiem (Iesalnieks, Dombrava, Zeltītis...)? Vecās Vienotības čības Kalnieti ar Vaiderieni? Mūsu politiķi ir tik nožēlojami, ka pat skatoties viņu svētku uzrunas, kur nu vēl parastās runas, ir kauns. Mēs jau uz tā fona esam pieraduši uzskatīt par sazin kādu izcilnieku cilvēku, kas ir tik vien kā adekvāts. Ījābs ir vairāk par adekvātu. Laba izvēle visiem, kas ir no centra drusku (bet ne pārāk) pa kreisi un spēcīgi demokrātijas piekritēji ar liberālisma piesitienu.
Robots
R
Ej purvā dziedi, gaili!
  • 6
  • 1
Borščs
B
EP vēlēšanās gaidāma stipra liberastu sakāve, jo Eiropa ir sapratusi sava welkomisma kļūdas un, cerams, Latvijā liberasms ies bojā nemaz nesācies.
eheh
e
Iznāca no skapja beidzot vienotības politologs
Toms
T
Sen bija laiks iet politikā, jo no zinātnes ir dikti jau tālu un ar pērkamu smaku!
:)
:
Re kā baroklītis smaida,saodis laba piķa smaržu par deguna urbināšanu un dirsas kasīšanu.
Nav noslēpums
N
Viņš to nenoklusē. Tāpat kā pārējie no APar. Tikai pirms vēlēšanām viņi paklusē, pēc tam, kad pamuļķi šos atkal ievēl, tad tīri atklāti stāsta par savu naidu pret Latviju, ģimenēm, tradīcijām. Cits jautājums, kā ar atmiņu tiem, kas šos ievēl?
Nav noslēpums
N
Tu pats izvirzīji pieņēmumu, kuru pat nebiju pieminējis un tūlīt pat ap SAVU pieņēmumu izvērsi veselu diskusiju. Malacis! Bet atkārtošos, tās visas ir TAVAS domas!
  • 3
  • 2
brrr
b
Tu domā, ka pieņemoša attieksme pret seksuālajām minoritātēm ir naids? Es ceru, ka tādā gadījumā tu patiesi mīli ''dievu'' un cītīgi katru svētdienu baznīcā tusē. Tas, ka Latviju pataisa par tādu valsti, kur visiem cilvēkiem (kas nedara kaitējumu citiem) ir iespēja brīvi, netraucēti dzīvot, manuprāt, ir virzība prom no naida un tā sinonīmiem.
  • 2
  • 4
"neatkarīgo" ekspertu Ījabu
&
Kāda nejaušība! :D
Vispirms bija vārds
V
Vai tad ar jau esošajiem pieciem sorosiešiem,organizācijas nostiprināšanai vēl nepietiek?
Interesanti
I
kāpēc īiiiāaaabsss noklusē, ka ir pret Latvija, Ģimenes vērtībās, latviešiem un m;usu kultūru vērstā sorosa fonda (pārdēvēts par fonds dot) valdes priekšsēdētājs?
Apčidrinskis
A
Īīījāāābs ir Vienotības lakstīgala. Tas izsaka visu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas