Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

NA rosina sodīt par PSRS armijas formastērpa nēsāšanu publiskos pasākumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
DIENĀ ATKAL SĒŽ KRIEVU FAŠISTI !
Uģis
U
Ierosinājums pareizs,tikai daļa NA ir populisti.Prioritātes taču demogrāfija,droša Latvija,valstiskā audzināšana!!!!Premjeru nevirzīja,neuzstāja uz Labklajības ministriju un Aizsardzības ministriju,ko piedāvaja.SĒŽ Zemkopības ministrijā un treknē ne nodarbojas ar reālpolitiku.Vēl vienu ministriju uztaisīt gan bija prioritāte.
utt
u
Vāciešiem 50.- tajos gados bija populāri visādi kara veterānu gājieni un saieti. Un uz vizītkartēm bija modē blakus uzvārdam rakstīt- atvaļināts feldfēbelis vai virsleitnants vai majors. Dažiem krievu pensionāriem patīk nēsāt formu svētku reizēs. Gaumes lieta. Varbūt karadienasta laiks tiem cilvēkiem bija labākais dzīves posms. Jaunības atmiņas.
rekur
r
Tie daži vecīši, kuri reizēm uzvelk formastērpu galīgi neko neietekmē. No tiem, kuriem ir tāda forma, 99% viņu tāpat nevalkā. Svētku dalībnieku skaitu ietekmē tikai lietus un vējš.
ta nu gan
t
Par sodīšanu: Ja Dievs kādu grib sodīt, viņš tam atņem prātu. Vīrs no foto kā dzīvs piemērs- nevar taču būt, ka kāds pie pilna saprāta un skaidras saprašanas kaut ko tādu savilktu mugurā.
hmmm
h
Dievam gan tic tieši tie, kuriem prāta nav.
  • 3
  • 8
Scorseze
S
Ierosinu aizliegt Latvijā nēsāt jebkādu armijas formas tērpu, kurš nav Latvijas armijas formastērps, ar ko gan PSRS armijas formas tērpi atšķirtos no citiem iekarotājiem, jeņķiem, vāciešiem...
Schuzman
S
faktiski tie ir padomju boļševiku laiku zimbolikai pielīdzināmi mēsli un ir sodāmi par to izrādīšanu publiski , arī šodienas krievu armijas lupatas būtu aizliedzamas popularizēt publiski.
  • 3
  • 3
Patrioc
P
Par PSRS laika atribūtikas lietošanu! Tos, kas braukā ar Žiguļiem un Volgām! Kas braukā ar mopēdiem Rīga un Stella! Kas dzer Moskovskaya un Stolicnaja! Kas izmanto PSRS laika celtnes! Kas iet uz Dailes teātri un šķērso Daugavu pa tiltiem, izņemot Dienvidu [Zelta] tiltu!
Scorseze>Patrioc
S
:) jā, jāiesaka iet tālāk, visi kas brauc ar Volgām, žiguļiem jāsoda, PSRS laikā buvēti tilti jānojauc, jānojauc HES, jānojauc Siguldas bobsleja trase, jānojauc viss dzelzceļš kurš atrodas Latvijas teritorijā:) pārējais jau pamazām tiek realizēts, ostas var klapēt ciet, ražotņu vietā jau sacelti tirdzniecības centri, skolas slēgtas, slimnīcas ari pamazām slēdz...:) Veiksmes stāsts:):):)
  • 13
  • 11
Irlielāmērāticams
I
ka vajag aizliegt soļot orķestra pavadībā - būs reizi par visām reizēm miers!
NA grib, lai pasākumos visi pliki
N
būtu, un dziedātu: SITĪSIM TOS UTAINOS!
Udo Ulbergs
U
Tā ir nepareiza informācija: aizliegt grib arī nacistu formas nēsāšanu. Kāpēc "Diena" tik kropli pasniedz jauno priekšlikumu un to pazīstamo vēstures kropļotāju Šņori pietaisa par varoni?
Udo Ulbergs
U
Kārtējā latviešu šņorisko zemcilvēku nelietība: ar nacistu formu var staigāt. Tātad ar slepkavu formu var staigāt, bet ar glābēju formu nevar staigāt. Vai tas izdzimtenis, latviešu šņoriskais vieplis zina, ka nacisti gribēja likvidēt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu, bet padomju armija latviešus no tā izglāba...Skaidrs, ka veltīgi izglāba, ja tautā ir tādi šņoriski izdzimteņi un viņu fani.
Papriks
P
tu to par sevi uzrakstiji?
  • 9
  • 7
Paolo Pavo
P
Te viens jaunais latviešu smerdelītis, kurš nav neko dzirdējis un redzējis no 16.marta greznības Rīgas ielās. Bet tā stulbā populācijā var būt- kāds ir stulbāks par visiem pārējiem.
  • 5
  • 4
Gnīdai un apmelotājam ulbergam
G
Kurā vietā un kuros pasākumos tev latvijā kāds staigā nacistu formās????
  • 18
  • 5
rekur
r
Bez politiskiem mītiņiem šodien pastāv - vēsturiskās rekonstrukcijas, kinofilmēšana, teātra izrādes, dažādi izklaidējoši šovi, maskuballes un daudz kas cits. Tie visi ir publiski pasākumi.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
tikai krievi visur plivina savas slepkavu lentītes !
  • 2
  • 1
Ezis
E
Kārtējais populisms no nacionālistu puses, lai nopelnītu sev publicitāti. Citu problēmu valstī nav. :)
Pletne
P
teroristu un okupantu valoda izraisa naidu,tapec LV teritorijaa publiskaas vietaas aizliedzama ar likumu?"davai" jaunu valodas referendumu,ushakovam un utainajiem par "godu"...?:)))))
Ikars
I
Loti labs un taisnigs ierosinajums. Ir neizprotami, kapec Latvija joprojam padomju komunistiska okupacijas rezima okupanti demonstre okupantu atributiku, kuras vadiba tika veikt holokousts un genocids pret latviesu tautu.Ir jocigi, ka Eiropa visi brace pret nacistsikas Vacijas attributief, bet Neko nestka par padomju komunistsika rezima atributiem, (padomju komunistsika rezima noziegumi ir nesalidzinami ar nacistiskas Vacijas noziegumiem, jo padomju komunistiskais rezims iznicinaja simtiem milijonu cilveku un simtiem milijoniem cilveku visa pasaule sakroploja dzivi). Kapec lidz sodienai nav nojaukts Latvijas okupaciju slavinosais piemineklis- okupantu pi.ele? Okupacijas piemineklis ir janojauc un ir Pardaugavas parks ir jaieriko pec Karla Ulmana izstradata projekta, protams, ar uzlabojumiem atbilstosi sodienas realitatem. Saja parka ir janotiek visiem Latvijas valsts svetkiem, militarajam paradem.....
Vēsturnieks
V
Nu, protams! Vienlaikus jāiznīdē visa piemiņa par Čērčilu un Ruzveltu, kā arī WW-2 dalībniekiem no viņu pārstāvētām valstīm, jo- viņi veselus 4 gadus plecu pie pleca cīnījās pret nacistisko Vāciju.
  • 13
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas