Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nedēļas sākumā gaidāms īslaicīgs lietus; naktī vietām bieza migla

Nedēļas sākumā Latvijā dažviet nedaudz līs, bet nakts stundās iespējams arī slapjš sniegs. Pūšot lēnam austrumu puses vējam, vietām nakts stundās veidosies bieza migla, portālu Diena.lv informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Gaisa temperatūra naktī gaidāma no –2 līdz + 3 grādu robežās, savukārt dienā gaiss iesils no +5 līdz +10 grādiem, prognozēja centra pārstāvji.

Perioda vidū atmosfēras spiediens virs Baltijas valstīm paaugstināsies, līdz ar to Latvijā nokrišņi mitēsies un biežāk uzspīdēs saule. Dienā gaiss iesils no +8 līdz +13 grādiem. Piekrastes rajonos būs par 2 līdz 4 grādiem aukstāks, savukārt nakts stundās, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra dažviet pazemināsies līdz – 4 grādiem.

Perioda otrajā pusē Latvijai tuvosies zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti no Skandināvijas, tādēļ atkal vietām gaidāms lietus. Vējam iegriežoties dienvidrietumiem, gaisa temperatūra gan naktī, gan dienā par 3 līdz 5 grādiem paaugstināsies. Nedēļas nogalē nakts stundās tā gaidāma no +2 līdz +7 grādiem, bet dienā +7 līdz + 12 grādu robežās, vietām pat līdz + 16 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas