Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

No ceturtā stāva ugunsgrēka laikā izlec vīrietis; dzīvoklī atrod ieroci

Ceturtdienas vakarā ugunsgrēks izcēlies kādā dzīvoklī piecstāvu mājā Paula Lejiņa ielā Jelgavā. Ugunsgrēka laikā no ceturtā stāvā degoša dzīvokļa  izlecis vīrietis, kurš smagā stāvoklī ar politraumām nogādāts slimnīcā. Ugunsdzēsējiem vēlāk pārbaudot mantas vīrieša dzīvoklī, atrasts ierocis un lodes, vēsta portāls zz.lv 

Kā pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jelgavas daļas komandieris Artūrs Hroļenko, ar atklātu liesmu dedzis viens dzīvoklis piecstāvu nama ceturtajā stāvā 30 kvadrātmeru platībā. Pārmeklējot izdegušā mitekļa mantas, ugunsdzēsēji tur uzgājuši šaujamieroci un lodes, tādēļ uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija. Kaimiņi sacīja, ka vīrietis dzīvoklī dzīvojis viens, bijis kārtīgs un tādu allaž turējis arī mājokli. Dzīvoklī vēlāk tika atrasts bojā gājis kaķis.

A.Hroļenko teica, ka glābēji izmantojuši jaunās kāpnes, lai operatīvi pārbaudītu situāciju apkārtējos dzīvokļos. Uzlauzti arī vairāki dzīvokļi nama 5. stāvā, kuru durvis netika atvērtas un kur neviens netika sastapts. Dzīvoklim, kas atradās virs izdegušā, temperatūras maiņas rezultātā izbiruši logu stikli. Pārējie ēkas iedzīvotāji atteicās no glābēju piedāvātās evakuācijas un piedūmotos mitekļus vēdina paši.

Notikuma vietā strādāja vairākas glābēju brigādes - trīs ugunsdzēsēju mašīnas, divas ātrās palīdzības auto un policija.

Kā informē Valsts policija, degušā dzīvokļa iemītnieks ir 1974.gadā dzimis vīrietis. Saistībā ar dzīvoklī atrasto ieroci un munīciju policija pārbaudīs, vai saimniekam bijusi ieroča glabāšanas atļauja. Pēc lēciena pa ceturtā stāva logu vīrietis ievietots Jelgavas slimnīcas Intensīvās terapijas nodaļā ar politraumām, tāpat viņam konstatēts alkohola reibums.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas