Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Arī Latvijā daži bērni sver jau pāri 100 kg

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
uzkrājumi kurus neviens nevar atņemt
Ieva
I
Un ar musīšiem ir tāda priekšrocība, ka tie patērē ievērojamu daudzumu enerģijas pat nedarot absolūti neko, savukārt slodzes laikā mūsu gaļiņa asinīs esošo glikozi izmanto pa tiešo, bez insulīna līdzdalības. Tā kā, īpaši, ja glikozes līmenis asinīs kāpj, ir jāķeras pie fiziskām aktivitātēm. Vēlams, kamēr vēl drīkst darīt visu, nevis to, ko dakteri ļauj.
Ieva
I
Un par to, ka cilvēki ir bijuši visādi- tā ir pilnīga taisnība, jo pietiekami daudzos periodos resnums liecināja, ka cilvēkam ir daudz naudas, tāpēc tas skaitījās smuki. Tagad zinām, ka tas smukums rada lielas problēmas, tāpēc smuki skaitās būt slaidam ar (vēlams) kārtīgiem muskuļiem- nevis, kā kultūristam, bet tomēr.
Ieva
I
Fakts. Ne jau velti dietologi iesaka pat ļoti resniem mēnesī nomest ne vairāk par 5 kg- pie normālas ēšanas un kustībām ir jāpierod, lai tad varētu tā turpināt arī, kad svars ir nomests.
otraadi
o
Un peec dieetas kampanjas viss aatri atgriezas normaa, jo cilveecinsh no priekiem sariiko riisanas kampanju :D
otraadi
o
Neviens lielaas paartikas industrijas paarstaavis nereglamentee manu dziives veidu, kaa to censas dariit dazi indiviidi ar sektanta cieniigu dzelzainu paarlieciibu un tam pasam sektantam raksturiigu argumentu truukumu. Pierodi pie domas - par visu jaatbild pasam. Nevis TV producents, bet tu atbildi, kaa uzvedas tavi beerni. Nevis paartikas razotaajs, bet tu atbildi par savu veseliibu.
otraadi
o
Nekusteesanaas un nespeejas saskanjot uzturu ar dziives veidu. Ja peec vienaa dienaa apeesta BigMac komplekta cilveeks panjems kaajnieka mugursomu un noies 20 km peec armijas normatiiviem, tad vins ne tikai nekljuus resnaaks, bet uznjemto kaloriju vinjam pat nepietiks. Arii pirms 50 gadiem bija. Un pirms 100. Un pirms 200. Neskatoties uz to, ka kokakola tad veel neeksisteja. kas netic, paskatieties vecaas gleznas, tur ir redzami visaadu svara kategoriju cilveeki. Taa kaa 6 meenesu vecumaa beerni noteikti neiet uz McDonalds peec hamburgeriem un kolas, tad restoraans McDonalds te nekaadi nav vainiigs.
aldis
a
Uzsēdināt šitos resnuļus uz dārzeņu un vārītas gaļas diētas, atņemt datoru, atļaut pārvietoties tikai kājām- pusgada laikā būtu smukiņi un slaidi.
Ieva
I
Vai, piemēram, ķirurģija, kūrai Kalvīšlaikos mēģināja dabūt kvotas: cilvim no aprites izslēdz praktiski visu tievo zarnu, kur notiek olbaltumvielu/tauku/ogļhidrātu gremošana, rezultātā svars zūd, kopā ar kaulu blīvumu (iestājas osteoporoze) un asinsradi (mazasinība, mazs leikocītu un trombocītu skaits), turklāt daudziem pat vajag izoperēt vismaz daļu aizkuņģa dziedzera, jo organisms vairs netiek galā ar glikozes līmeņa regulēšanu....
Ieva
I
Skaidrs, ka strādā, jo tas būs ļoti populāri. Tāpat kā, piemēram, Atkinsa "diēta", kuras princips ir vienāds: ja līdz minimumam samazināsi ogļhidrātu patēriņu (jo kaut kādā daudzuma tie ir gandrīz visos produktos), tad rumpītis sāk noārdīt olbaltumvielas, iekšējā vide paskābinās un enzīmi, kas, izņemot pepsīnu, ir pieraduši pie sārmainas vides, vairs nedarbojas ar pilnu jaudu, tāpēc vairums apēstā aiziet podā un speķītis kūst...
Ieva
I
Ja fruktoze ir inde, interesanti, kāpēc mums iesaka ēst augļus, īpaši ābolus?
Ieva
I
Fruktoze no sākuma kļūst par fruktozes-6-fosfātu un tad glikozes-6-fosfāta izomerāze to pārvērš par glikozes-6- fosfātu. Un tad jau var izmantot atkarībā no organizma vajadzībām.
kāmis
k
sportists, ibio. auns tu esi ne spoprtists. mētā gudru , bet tadas pusapgrāpstītas zināšanas, un no cukura nelietošanas, problēmas ar domāsanu. un pirms murgo par kolu , kā piemēru, aizej nopērc un izlasi sastāvu. varbūt spēsi izlasīt un atrast vielu aspartams - non-saccharide sweetener. p.s. no sugar, no taste . zero sugar, zero taste. p.p.s. viss ir slikti, ja par daudz vai maz.
Ieva
I
Ja uzskati, ka viss ir atkarīgs no tā, ko ēd, tad izskaidro, kā organisms spēj atšķirt, piemēram, glikozi, kas nākusi no kolas un glikozi, kas nākusi no tā paša burkāna? Nevari? Pilnīgi pareizi,l jo organismam ir pilnīgi vienalga, ja vien to glikozes molekulu nav saradies daudz par daudz- tad tās tiek pārstrādātas taukos nebaltām dienām!
Hamamelis
H
Bet farmācijas industrija jau vismaz 7 gadus strādā pie vakcīnas (!) pret aptaukošanos, lūk, risinājums uz šķīvīša ar zelta maliņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI:

HESBURGERA KOMPLEKTĀ (burgers, frī, Coca Cola 0,25 l) ir 961 kcal

McDonald'S BIG MAC KOMPLEKTS (Big Mac burgers, vidējie frī, Coca Cola 0,4 l) ir 1011 kcal

McDonald's komplekts (Big Mac burgers, mazie frī, Coca Cola 0,25 l) ir 840 kcal


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas