Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Bičevskis: turpināšu pildīt FM valsts sekretāra pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cālītis
c
Jezga laba sacelta. Bičevskis ievilka FM Brenci, kurš savukārt savilka pilnu savu un blakus departamentus ar ar citiem TP vai TPJO biedri. Piemēram, šos D.Spels, K.Cirsis, S.Sermole... (visi trīs nosauktie, kāda sakritība, strādāja arī iepriekš M.Brenča vadībā Nodarbinātības valsts aģentūrā). Nešaubos, ka ar konkursu papīriem viss kārtībā, gan jau saņēmuši visaugstāko novērtējumu. Jautājums tikai viens - vai citiem pretendentiem arī bija iepriekš pieejami jautājumi, kuri tika vērtēti, vai tikai viņiem?
vinnijs
v
Nu, nekādi neesmu Bičevska fans un atbalstītājs, tomēr palasot komentārus nespēju vien nobrīnīties, ko tik visu tauta par viņu zin! droši vien ne viņš pats, ne viņa sieva nezin ne pusi no tā, kas šeit sarakstīts! :-) Priecīgus svētkus!
belcebuls
b
vecais, ja nezini, tad nerunā. Viņa sieva neizmanto viņa dienesta auto. Īstenībā viņš brīvajā laikā izmanto sievai piederošo ģimenes auto.
durnis
d
Vai tad jenotu un ašu apvienības ar kaut ko atšķiras... abas labējās partejas ,abas kalpo lielkapitālam... tik ar tinti tās programmas katra uzrakstīta citu ,viena ar sūdu zaļo ,otra ar oranžo...un abās miljonāri pie šprices un gatavi viens otram rīkli pārgraust ,lai tik tiktu pie siles... Smerdeļi !!!
Juhans
J
Lai veicas Goda Vīram. Neļauj sevi saknābāt jenotu suņiem!
vai
v
muldēt vajag mazāk, ne viņa brauc ar dienesta mašīnu, ne bērnus ved. un Valdemārielā nedzīvo. meliem īsas kājas.
IeM
I
mums savu spoku pietiek. Šito sērgu jātur pa gabalu!!!!
juris
j
laikam tāpēč šī tik resna. Vai arī nodzeršanas uztūkusi.....
maija
m
esmu vairākkārt redzējusi, kā viņa apresnējusi kundze Agnese Bičevska, kas strādā Latvijas Bankā, pārvietojas ar Bičecska dienesta mašīnu pat no Vecrīgas līdz Latvijas Bankai. Nerunājot par to, ka no sava Valdemāra ielas dzīvokļa viņa katru rītu ar to auto tiek vesta uz darbu un bērni uz skolu....
Jā,
J
diez vai Bičevskis ir tik stulbs, ka mēģinātu darboties aizejošās TP labā. Viņš neizskatās pēc pašnāvnieka.
Partiju nomenklatūra
P
Un kāpēc viņš obligāti būtu jāpārceļ uz ministriju? Lai meklē darbu pats!
Voldemārs
V
NĀVESSODS vai vismaz aizliegums uz mūžu strādāt jurista vai jebkurā citā profesijā varētu būt MINIMĀLAIS sods, kādu M.Brencis būtu pelnījis par pietiekami kolorītajiem izteikumiem, kurus M.Brencis studiju laikā, iespējams, ir izteicis par jaundibināto JL un tā vadītāju.
Ance
A
Lelle » Vienotības Klibā pīle 10:11 Nu par to Jaunupu tu trāpīji desmitniekā, jo Vienotība jau ir kā Darba biržā Jaunupa draudziņiem un draugaļām. Tāds pats zirnekļu tīkls kā bija šlosim un tēbeešņikiem tikai ar gultas novirzēm. ----------------------------- Ak, tad augustovska ir jaunupa draugaļa?:) Skat, kāds draiskulis:) Un pārējie jaunupa nominanti? Saprotu, ka viņu ir milzīgs daudzums!
ruta
r
Pats esi no tās bandas , var redzēt!
......
.
par Brenci taisnība.. TPJO aktīvists, kam radīts vesels departaments... studiju laikā pietiekami kolorīti izteicās par jaundibināto Jauno Laiku un tā vadītāju... es pat brīnījos, kā šīs aktīvists gadu spēja ar Repši sastrādāties...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas