Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Dombrovskis piedāvā veidot četru partiju valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
onkulis
o
Jūs maz saprotatiet- kāda starpība. Dombrovskis ņems Urbanoviču, Urbanovičs ņemtu Dombrovski un abi kopā turpinās griešanu.
onkulis
o
Pati jūs neesat papūlējusies tās izlasīt! Tajāsprogrammās vispār nav nekā konkrēta- tukša liešana, kas nozīmē tikai vienu- darīsim tāpat un cauri. Nosauciet kaut vienu principiālu atšķirību!
pamela
p
Piegriezies jau dzirdēt: "Jāvienojas par veicamajiem darbiem1'To pat ves zinu kas jāveic.UN p[ar amatiem jau SEN notiek zvērīgs cīniņš,Ir jau kadri mūsu polit"elitē",kuri NESPĒJ un NEGRIB būt prasti deputāti.DOD Viņiem lielus amatus /kā Āboltiņai,Pabrikam,Kristovskim utt./ Urbis nevar sagaidīt kad Dombrovskis viņam atbrīvos Premjera beņķi,jo citus piedāvājumus šis ne dzird ,ne grib dzirdēt. Neokupētu okupantu un okupētu pilsoņu tusiņš.KĀ VAR KAUT KO TĀDU APVIENOT ?? SC JAU balsoja pret karavīru sadarbību Afganistānā ar NATO spēkiem,kuriem,atšķirībā no krievu armijas Afganist.80-tajos un nesen Gruzijā, IR ANO atļauja !! Ar tām četrām partijām valdībā/SC jau neņems savu bļaušanas objektu - VM un Labkl.M/ jo tur ir JĀSTRĀDĀ , Vienotība rok sev pamatīgu kapu.Es tad iesaku visu 100 deputātu valdību,Var taču katram ministram pa N-tiem padomniekiem,tulkiem no krievu val.,vietniekiem un semočku piegādātājiem. Tāds mazs PSRS modelis.
wilx
w
Reāli smieklīgi ir te komentos lasīt visādu zelmbirznieču atklāsmes! laikam jau aizmirsusi, ka vēl pirms mēneša šajā pat portālā nebalsī spiedza: "krievi nāk!!!!!!!!" kad ar visām četrām tikts silē tad meldiņš savādāks :)
skuķis
s
lasot tavas ''debīlās'' vārsmas, man bieži rodas sajūta,ka kaut kas tev nav kārtībā vai nu ar galvu, vai ar seksuālo dzīvi. Izskatās, ka ''apmierinies'' rakstot dažādas stulbības netā. Ja jau esi tik ''smuks'' un ''gudrs'', tad kāpēc gan tev nepapildināt savu tautiešu rindās plašajā krievzemē??
un
u
Redzi, Daudze no ZZS atbalsta 4 partiju koalīciju.
un
u
ZZS ar Vienot'bu ir 55 balsis. No kā tu baidies? Un no kā NRA baidās?
Dr.xy
D
Ja kremlu salasnas SC tiks pienemts koalicija,tad ir jadibina Nacionalo Partizanu vienibas Nr.2
kraņa
k
par šo nodevību vēlētājus pirms vēlēšanām brīdināja tikai viena avīze - NRA. pamuļķi neieklausījās.
xxx
x
Vienotības atbalstītājiem noderetu krievu izteiciens: За что боролись, на то и напоролись. Par ko cīnījas, pret to arī atdurās.
rudā
r
tu esi tuvredzīga
Loze
L
Tā ir mrazma, kas smird pēc nodevības variet necerēt tagad saņemt Vienotība manu atbalstu, kuru saņēmāt 2.oktobrī es pāreju Visu Latvijai pusē, jo ar tiem, kas meklā sadarbību ar klaji pretlatvisku partiju, kā SC, kuri pat atļāva rīkot krievijas armijas ienākšnas Rīgā 66.gadskārtu un Latvijas atkārtotas okupācijas sākšanu nemaz nerunājot par pārējiem grēkiem ar tiem man nav pa ceļam un nav pa ceļam arī ar tiem, kas viņus vēlas aicināt valdībā un laist pie zināmas teikšanas tas ir spļāviens sejā man latvietim gan no Vienotības puses, gan no klaji pretlatviskā SC.
Zelma Birzniece
Z
ģudrajiem,visu zinošiem komentētājiem vajadzētu samesties kopā,izveidot savu apvienību, un noteikti ar viņu rīcību,padomiem mēs pāŗejie tiktu iecelti saulītēUz priekšu uz zaigojošās nākotnes virsotnēm-uz saules valsti!!!
feini
f
Un nākošais gājiens būs "Visu Latvijai" izspert opozīcijā, lai bļaustās tur un netraucē Vienotībai ar ZZS un SC bīdīt rebes
vilis
v
Zālamana cienīgs lēmums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas