Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - LNT diskusiju studijas centrā "Par labu Latviju" emblēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grāls
g
ta ir Latvijas nelaime, ka ir Diena un visa Sorosoidu grupa, kura nevis mekle labo, bet vienmer it visa megjina atrast pretstatus ! Bedigi ! es nesaku, ka raidijums ir bija ideals, bet noteikti vajadzigs ! kads pateica labu domu, ka diskusija no virtuves sak nakt lauka - un tas ir svetigi, ka cilveki sak domat.
maaminja
m
Veelreiz - man patika. Zinat , kaads fenomens notika manaa gimenee? Ienaca mana 13 g v. meita, kas principaa ir skolniece - tiine labaakajaa izpratnee. Vina pazinoja:Nu, Vecaaki skataaties to deklaraaciju? Es arii paskatiijos - baigi interesants raidiijums. Taaaadi gudri cilveeki.Iipasi taa vecene(par kreitusi) - baigi gudraa daama. Vo , ko vajadzeetu par muusu skolu ministri. Mees ar teevu gandriiz no diivaana noveelaamies, jo skatiijaamies to raidiijumu Ergla Streica, Allas u.tml. deel.. ne jau politiku... Secinaajums.Sis raidiijums kaut kaa uzrunaaja - pozitiivi vai negatiivi. Bet uzrunaaja, laikam , ka tur tomeer bija gudras vecenes un veci
diena maanaas
d
Arī par so diskusijas nedeelu 3. 06 Dienaa izveeleeti pasi negatiivaakie komentaari.Diena saak palikt par pasuutiijuma aviizi. Zeel. Man sis raidiijums loti patiik.
grāls
g
Diena ir pilnigi sava amplua ! kas tiek publicets Diena - viss ir patiesiba pedeja instance, kas citur - slikti, tuksha pljapashana umtl, Jarekjinas, ka ir dazhadi cilveki valsti - kosmopoliti un globalisti, kas noniecina valodu, valsti ( Diena), ka ir provincialji (NRA), ka ir shaubigu miljonaru rokas nonakusi avize (LA), kas visas kopa un katra atseviksji ir dzeltenas. Un cilveki, kuri shaj vide dzivo, doma, izsakas. Raidijums ir ar daudziem minusiem, protams, bet tas ir. Un tas ir labi.
jumors
j
Bet visstulbākais ir tas, ka šitā nosit pārliecību par izmaiņu iespējamību, kaut arī paši par to runā. Ja kaut ko vajag mainīt, tad nav svarīgi "nolaist tvaiku".
Roze
R
3, diskusija gaīgi garām. Tass viss taču sen dzirdēts! Burkovskis joprojām tīksminās par sevi, tikai prasto jociņu un muļķīgu salīdzinājumu vietā aizvien biežāk skan ES... Mēs arī mājās tādas sanākšanas virtuvē rīkojam, bet Ēķim izdevīgāka situācija - lielāka virtuve ar kamerām. Ja reklāma ar labajiem cilvēkiem ir Stendzenieka, tad tas ir paprasts variants,(atliek 'vēl tikai Dziesmu svētkus piesaistīt). Tur jau tā lieta, ka ābe'jdārzu jau var iestādīt daudzi, bet kā tos ābolus NOVĀKT UN SAGLABĀT. Var jaui būt būs reklāmai turpinājumi.... Patreiz man tie cilvēki reklāmā neliekas til daudz labi cik NOLEMTI.... Un nesauciet to par Tautas deklarācijas nedēļu... Puisis zālē, pēc kura ''uznāciena'' daži studijā nosvīda un kļuva tādi tramīgi, arī ir tauta, bet viņam neviens neko sakartīgu pateikt nevarēja... Pārāk Burkovskim viss saplānots......
Lelle
L
Pilnīgs bezsakars...un Stendža totāla izgāzšanās...bet tos "labos cilvēkus" visus kā vienu vajag sūtī uz kūdras purviem kūdru rakt un bandītu Ēķi pirmo, vismaz kaut kāds labums būs...
Ilmārs
I
Tā emblēma jau ir gandrīz kā Latvijas gaisa karaspēku lidmašīnu pazīšanas zīme. Ja runa ir par to - uz grīdas.
šakalis
š
darvas karote medus spainii , tajaa kuru labie nes uz nabagmaaju....
:)
:
"daiļpļāpātava vai tradicionāls ķēķis, kurā vari izrunāties, nolaist tvaiku, kura mērķis ir pats izrunāšanās process" 200% precīzi!
Anna
A
Līdz brīdim, kad tika 02.06.2010 raidījumā parādīts sižets par Taureni, es to visu uztvēru nopietnie un ar interesi. Sižets man aizsita elpu un atvēra acis - tīrais melīgais oranžais stils: Lūk - rāda vienu paputējušu Taurenes veikalu, kurā vienīgā pārdevēja bēdīgi purina galvu, īpašnieks stāsta savu bēdu stāstu par izmirušo miestu, bet PATIESĪBA tāda, ka 70 metrus tālāk vienkārši atvērts jaunais ELVI, kur bieži ir pat rindas. Un pagasta lielākā ražotne nevis bankrotēja, bet pārcēla darbību sakarā ar vides resoru teroru (par tuvu Gaujai redz bijusi). Tā lūk patiesībā iet Taurenē - neiet jau viegli, bet par Sūnuciemu gluži pataisīt ir glumi un nekrietni. Isāk sakot - dažiem meli iet pa priekšu un velkās pakaļ.
Lelle
L
Izskatās ka vienu aitu Tavā personā kretīni jau ir atraduši...
Gudrīte
G
Smiekli nāca skatoties šo "šovu", kura mērķis bija gan pašslavināties, gan popularizēt kustību "Par labu Latviju", gan parādīt, cik viss ir slikti:!!! Nebūtu tik ļauni, ja aiz šīs kustības neslēptos tie, kas noveduši Latviju bedrē - AŠ2. Mums atkal parādījusies kustība, kurai nav skaidu naudas ieguves avotu, bet kura reklamējas uz pilnu jaudu, kura skaidri nesaka ko grib, tikai visu kritizē! Ko Jūs gribiet biedrības kungi????? NO kurienes Jums nauda???? Kāpēc Jums ir slikti, kad valsts ir izglābta no bankrota, kurā to iegrūda mūsu oligarhiņi????? Kas jums aiz ādas????? Nāciet studijā ar savu idejas autoru Stendzenieku priekšgalā un stāstiet! Bet savā "unikālajā" diskusijā paaiciniet līdzi kādu personu, kura nav Jūsu kustības atbalstītājs, citādi par Jūsu spriedelējumiem var pārsmieties līdz asarām.
čiepa
č
Tie, kas te par veikalu ķēdēm murgo, labāk meklējiet Borata biksīšu virzienā! :))) Skatīties raidījumu ir interesanti. Pēc ilgāka laika ir teksti bez ķengām! Pat samulsu. Īpaši prieks par interaktīvajiem tekstiem, kas parādās apakšā. Kā svaiga gaisa malks pēc interneta sārņu lasīšanas. Vai tiešām var arī tā, cilvēcīgi un krietni. Patiesi. Dažādi dzīvesstāsti, bet visi esam latvieši.
Zelma Birzniece
Z
Kurš Ēķa"labā" raidijumā ir "Aplaudisimangas dipidators"Smiekligi.Mazliet paskatījos-garlaicīgs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas