Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Palielina PVN un dubulto nekustamā īpašuma nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ingis
I
Fantaskiski - slimības, vecāku, pensijas un bezdarba pabalsti samazinās, izglītības un veselības izmaksas palielinās, bet tajā pašā nodoklis palielinās nevis samzinās? Kā tā var būt? Paredzu ĻOTI lielu pelēkās ekonomikas pieaugumu, jo cilvēkiem savukārt nāksies "konsolidēt" savus budžetus, lai atgūtu valstij samaksāto NĪ, PVN kā arī citu nodokļu un to radīto cenu un izmaksu pieaugumu, jo ienākumi tik strauji taču nepieaug... Kāpēc nevar pievēsrties efektīvākai esošo nodokļu iekasēšanai? Visticamāk tāpēc, ka tas prasa reālu darbu, nevis papīru smērēšanu izakot nereālas prognozes...
Marie Ge Juana
M
Drīz drīz līdz ko sāksim saņemt rēķinus tad jau dosimies arī aiz Krīgera. tad jau rtedzēs ko dziedās liestussardzniece ēlerte un lakatiņu pindacīša.
i nodoklis
i
""i"" ir Bomzis kas dzīvo pie Slokas kapsētas zaru būdā:((((((
Z
Z
Kāpēc jocīga tauta? Iebaidīta ar Lindas un viņas rokaspuišu represijām! Iebaidīta!
&
&
apģērbus gan domāju nepirkt Latvijā, tā kā apģērbu veikali - bye, bye - jūsu vietā būs vai nu internets ar piegādēm no daudzām Eiropas vastīm pa tiešo un lētāk nekā Rīgā pirkt, vai arī aizbraukšu kaut kur sapirkties (ja naudu izdosies iekrāt).
&
&
diezgan likumsakarīgi. 1% no tēriņiem nost, par laimi nav tas pats, kas 1% no algas nost. nu netērēšu to %. man vienalga. dzīvošu no pārtikas akciju precēm.
santaza
s
Ari tautai pasai vajadzetu sakt domat un pieprasit no politikiem adekvatu ricibu terejot tautas maksatos nodoklus. Neminesim celtniecibu valsts iepirkumus daudzo ministriju skaitu, bet piemeram sports, visas neskaitamas basketbola hokeja futbola kerlinga skeletinga un vel daudzas citas komandas un vinu prieksnieki funkcionari un sporta ieredni tiek apmaksati no tautas maksatiem nodokliem un tur aiziet simtiem miljonu latu es nekur nekad neesmu dzirdejis ka kads prasitu apstadinat so izskerdibu ir dzirdama tikai tuksa vaidesana par augstiem nodokliem.
daunitis
d
Vislabākā atbilde uz Jūsu jautājumu ir rodama atbildot uz citu jautājumu. Proti, kam bija izdevīgi veidot VL nomelnošanas kampaņu?
santaza
s
Bet nav jau kur likties, ja nobalsotu par krievu SC tad pie ekonomiskajam problemam mes vel dabutu etniskas nekartibas, ja nobalsotu par oligarhiem vini devalvetu latu un mes stradatu par pusvelti un ari oligarhu lakstosanas ap Maskavu biedeja. Es domaju ka pareizi Freibergas kundze teica kad aicinaja tautu balsot par mazako no launumiem.
Dr.xy
D
Varbut pareizak butu pacelt PVN uz 23%,bet samazinat PVN no 10% uz 8 vai 9% pirmas nepieciesamibas precem:partikai,elektroenergijai,apkurei u.t.t. Ka ari ieviest luksus nodokli:ja ir 2 automasinas,ja ir dzivoklis un vasarnica,dargakmeniem, zveradam(kazokiem),zeltam u.t.t.
daunitis
d
Atvainojos,-,,vājiniekam''.
daunitis
d
Dombrovskis savā SC saimnieku vēlmju piepildīšanā man atgādina dr. Mengeli pirms ,,Gastric banding'' operācijas kahektiskam , parenterāli pie dzīvības uzturētam, Osvencimas-Birkenavas Reģionālās slimnīcas v;ajiniekam. Latvija ir laikam varen bagāta valsts, kur bagātības rodas ne no kā, un pastāv iespēja atdot aizdevumu, neizveidojot vispirms reālu ekonomiku.
ВАНО
В
РАДОСТЬ ТО КАКАЯ, Я ВОТ НЕ КАК НЕ МОГ ПОННЯТЬ ПО КАКОМУ ПОВОДУ ПРАЗДНИК В ДЕРЕВНЕ 18. НОЯБРЯ, ОКАЗЫВАЕТЬСЯ ПРАЗДНОВАЛОС ПОДНЯТИЕ НАЛОГОВ
Sirmais
S
Kritikas daudz bet kas būtu labāk, griezt pensijas, palielināt peļņas nodokli uzņēmējiem, vai ienākumu nodokli strādājošiem. Neaiztikt neko nav iespējams. Viena naudas ādere vēl ir, jāsamazina izdevumi valsts aparāta uzturēšanai un jāsāk ar saeimu, jāreorganzē ministru kabinets Jāpanāk lai peļņa ko dod valsts uzņēmumi tiktu ieskaitīti valstskāsē
45gadniece
4
Mīļā pamāte -Latvija,Tu ,kas man esi atņēmusi visu - ticību,cerību un nupat arī mīlestību pret Tevi,vienkārši iedod man pabalstu,jo no tas naudas ,ko es "saņemu"man jau nepietiek pat biļetei un palīdzi man emigrēt,! Es nejūtu,ka man šeit ir nākotne un kaut vai jel kāda pensija tiks saņemta, kad man pienāks pensionēšanās vecums 70 vai 100 gados,(un pie pie šadas mediciniskās aprūpes) , jo manā valstī turpinās un vēršās plašumā viedā Orvela paredzējumi un nepārprotami saprotams ir tas ,ka mēs neatturami dodamies pretīm verdzībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas