Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Partiju piedāvājums izglītībā: Ideju trūkums un utopija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
TĀPĒC OKTOBRĪ JĀBALSO TIK PAR > ''LATVIEŠU NACIONĀLISTI '' !
beidz muldēt Hūgo
b
Ne tu to Rubīnu zini, ne tev par to ākstu aģitēt: Tu te apzināti strādā pret savu valsti un tautu. Tādus vajag sodīt.
  • 0
  • 0
kur ir problēma?
k
Ja jau visiem ir zināms, ka Rīgas 1. ģimnāzija un Puškina licejs sagatavo vislabāk, tad vienkārši mācīties no šīm skolām un darīt līdzīgi kā tur dara. Ļoti vienkārši un nekas cits nav jāizgudro.
nav gan vienkārši
n
Nevar tā uz reiz pārņemt citu pieredzi-tur vajag gan reursus, gan zināšanas, gan infrastruktūru....gan gribēšanu un varēšanu...
  • 0
  • 0
Priecīgs Paskaidrojums turpina
P
Re: mūsdienu izglītība un izglītības iestādes ir sen novecojušas, jo ne tikai nemāca skolniekiem domāt, bet māca ne ko vairāk kā atgremot valsts apstiprinātas zināšanas. Nav nekāds joks, ka latviešiem par Latvijas vēsturi ne jausmas. Valsts, tāpat kā Vatikāna pagraba bibliotēka.
Priecīgs Paskaidrojums
P
Nav nekāds brīnums, ka ir ideju trūkums, jo skološanas pamatos ir iekalt skolnieku galvā dažādus melus. Pa piemēram, Latvijas vēsture ir melu stāsts no A līdz Z; Latvijas patiesais ekonomikas stāvoklis tiek slēpts; netiek stāstīts, ka Latvju okupē NATO; Latvijas valdība jau 27 g staigā kā vista ar nocirstu galvu; Latvijas prezidents ir slims cilvēks; latviešus no viņu dzimtenes plānveidīgi padzen viņu pašu ievēlētā valdību, kura ar katru gadu tāpec kļūst nevien varenāka bet ari stulbāka. Nav nekāds brīnums ka skolotāji attēlo valdību un klases priekšā zin neko vairāk kā pirst.
Neslāvs
N
Likvidēs okupantu školas, būs arī nauda latviešu bērniem...
>Neslāvs
&
Pilnīgi stulbs neslāvs. Pilnīgs debīlisms. Tad CCCP imigrantu bērni mācīsies vienā skolā un klasē ar latviešiem, un daudzās vietās klasēs uz vienu latvieti būs 15 CCCP imigrantu bērni....Kas ko tur integrēs-liekas nav jāšaubās...
  • 0
  • 0
bb
b
tā nauda drīzāk aizies birokrātiskā aparāta uzturēšanai (t.s. prēmijām), kurš drātēs atlikušās skolas
  • 2
  • 2
ABC
A
Diena pati sevi atspēko citā rakstā: "13. Saeimu un nākamo valdību gaida arī izaicinājums spriest par to, vai Latvijas izglītības sistēma visos tās līmeņos vispār atbilst šodienas realitātei. Būs jāvērtē, vai izglītības jomā ierastie principi ir psiholoģiski pieņemami tā dēvētajai Z paaudzei, vai izglītības iestādēs tiek attīstīti, nevis nomākti jauniešu talanti, un būs jādomā arī par to, vai tiek nodrošinātas pārkvalifikācijas iespējas labi izglītotiem, profesionāli pieredzējušiem vidējās un vecākās paaudzes cilvēkiem. Šo izaicinājumu mudina ņemt vērā arī paši izglītības jomas pārstāvji. Tā, piemēram, šovasar Latvijas Universitātes forumā Universitātes rektors Indriķis Muižnieks atzina, ka daudzas šobrīd ierastās profesijas nākotnē vairs nepastāvēs. Līdz ar to jaunu profesionālo prasmju apguve būs ikdiena".
biedri Buba
b
Bet Jūs tak pats te ilgi pieprasījat visiem imigrantiem bez ierobežojumiem LV pilsonību....Kas tagad noticis ka Jums ir cits viedoklis?
GoodMan&ParexK&K
G
Šis piedāvājums priekš nūģiem apgudrēties. Patiesi galveno LPSR čekistu un PSKP boļševiku piedāvājumu atkal nobalsot par komūnistiem, naclopiem, svoločiem un ķēmiem Latvijas debīliķi uzņems ar satrauktu sirdi un piedirstu prātu.
galvenais LPSR čekists>Good...
g
Un kas tev nepatīk?
  • 1
  • 0
Buba
B
Jā, - "simts melīgākajām galvām" nav viegli kārtējo reizi pedagogiem izskaidrot, kāpēc (sen) solītais algu pielikums tiek atlikts ( par gadu, diviem, līdz nākošajām Saeimas vēlēšanām)
>Buba
&
Bet tas tak Tevi netraucēja par tādiem balsot...........Pats tak te aģitēji par SC ..
  • 7
  • 2
bb
b
nekas traks tas nav, partiju programma parāda kolektīvā saprāta nabadzību un nekompetenci.
Jenots to bb
J
Viss tiesa, bet tas ir loģisks rezultāts partiju, kas LV darbojas pēc mafias principiem (atbalsta savējos, ne spējīgākos) darbības rezultāts....Kā teica A.Šķēle? Teica skaidri un viennozīmīgi: Amatos liekam tos kas lielāks muļķis....
  • 5
  • 0
Ex skolotājs
E
Lai izglītībai pietiktu naudas, IZM vajadzētu krietni padarboties, izstrādājot kompaktu vidusskolas programmu, kuru varētu realizēt 11 mācību gados. Viens mācību gads valsts budžetā ietaupītu ap MILJARDU eiro. Tas taču izsmiekls- pieauguši cilvēki vēl joprojām sēž skolas solā.
bet>Ex skolotājs
b
Visa Izglītības un zinātnes ministrijas darbība tādā gadījumā ir pēdējos 20 gados ir viens izsmiekls......Valstī akūti vajadzīgas radikālas pārmaiņas, tikai nav kas to dara...
  • 5
  • 0
TrollisJT
T
Noteikti pietiek ar 11 gadiem.
  • 7
  • 1
Ass
A
Varbūt šīs neskaitāmas partijas piedāvās kādu reālu ideju kur ņemt naudu lv uzturēšanai ?Slikta zina ir tā ka nākamgad es beigs finansēt bananvalsts uzturēšanu .
RUS
R
S predatelami Rossi ne razgovarivajem.
  • 3
  • 0
Irlielāmērāticams
I
ka "ideju trūkums un utopija"... ir šīs pašas izglītības sistēmas auglis.
IrPavisamlielāmērāticams
I
ka šis ir aģitpropogandas raksts, lai nomelnotu tos, kas nav ZZS un Saskaņa
  • 12
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas