Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politologs Daukšts: "Baltijas ceļu" izmanto pirmsvēlēšanu vajadzībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
ko vecais izliidi , ļaudis jau brangi tevi bija aizmirsuši , vienaa ziņaa nav slikti vecais kaarumnieks paliidz maitaat lablatviešu ( teepistu ) reitingu , kaa nekaa tas pieder pie šiis partijas lietas , taapat kaa spainis medus nabagmaajaa , šoreiz vecais ir darvas karote tai podaa....
Dollija
D
Es ļoooti labi atceros, ka tāda Vienotība Baltijas ceļu neorganizēja. -------- Zaķīt, protams, Vienotība neorganizēja, jo tādas Vienotības tolaik nemaz nebija. Bet Sandra Kalniete Bija un arī viņa piedalījās organizēšanā. Ceru, ka esi izčučējies un tagad saproti, kur nošāvi buku, ja Tu saproti, par ko ir runa.
ASV turiste
A
AKST, KLUSE ,JA NAV KO TEIKT.
K-K
K
'... vai vienam politiskam spekam ir tiesibas 'musdienas' piesavinaties ta laika vertibas ... un spekulet uz emocionalu pacelumu...' ... Atbilde: JA, JA UN VELREIZ JA!!!! ... Seviski, ja si partija parstav vismaz dalu no 'muslaiku' lielakas vajadzibas - LATVIESU TAUTAS GENOCIDA APTURESANU - un kopa ar VL PATRIOTISMU, ABAS PARTIJAS aizstav VALSTS UN TAUTAS tiesibas pret svesnieku un svesas Etikas un Morales parstavju NEPOLITISKO PARTIJU meginajumiem IZNICINAT PAMATTAUTU, KA ARI TAS UNIVERSALAS TIESIBAS PASTAVET sava DZIMTAJA ZEME !!!!! ... ' ... velas aktualizet NACIONALO JAUTAJUMU ...' un ir pienacis laiks to darit katram tautietim, jo citadi mes tiesam paliekam MULKI SAVA ZEME - jo visiparejie spele to pasu speliti - atklati, aizklati, ar 5.kolonnas un citu arejo palidzibu - kamer letins sukstas un grauz nagus un tiek zombets no tautas un valsts izpardotajiem, izpircejiem un visadiem tas vertibu un eksistences nodevejiem !!! ... Kurs patriots vispar apstridetu, savas tautas tiesibas cinities par eksistenci un cilveka pamattiesibam???!!!!
mzgd
m
Kāpēc Daukšts neuztraucas, ka SC tiekas ar Lužkovu? Tas taču arī ir Lužkova izmantošana priekšvēlēšanu kampaņā!
mukabuks
m
Tā jau ir, ka no rīta pats nesaprotat ko īsti darat. Cerams, ka neesat bikses pār galvu uzvilcis ar netīro pusi uz āru!
Vienotības triumfs
V
Es ļoooti labi atceros, ka tāda Vienotība Baltijas ceļu neorganizēja. Kārtējie meļi savākušies. Dzert vajag mazāk, tad peļuki un sile tik ļoti nerādīsies.
nepiekrītu
n
It neko nosodāmu nesaskatu apstāklī, ka kāda partija pievērš uzmanību šim vistnotaļ nozīmīgajam Latvijas vēsturiskajam notikumam. Tieši pretēji - tikai varu cienīt partiju, kura akcentē šī notikuma nozīmīgumu. Nesaskatu, kādēļ tā būtu "piesavināšanās". Tad jau drīzāk varētu iebilst, ka viena partija "piesavinās" LNT un citus medijus. Daukšta komentārs ir bez kāda seguma. Dienai acīmredzot jāpublicē tendenciozi raksti jaunā īpašnieka kā PLL atbalstītāja uzdevumā.
nātre
n
Vai tas ir slikti , ja kāds atceras Baltijas ceļu? Kāpēc to nedara čekistu un valsts izzadzēju konglomerāts PLL?
nu nu
n
vecums nav brālis...
Jā,
J
Tie gan ir brīnumi. Tāpēc, ka tuvu vēlēšanas, mums jāaizmirst, ka bija Baltijas ceļš. Nu organizēja un piedalījās tajā daudzi no tiem, kas šodien ir "Vienotībā". Paldies viņiem par paveikto Atmodas laikā! PLL tādu laikam vispār nav.
Ilze
I
Velkot paralēles Daukšta sacītajam - tad jau Latvijas proklomēšanu 18.novembrī drīkstēs atcerēties ... jā, kurš gan to drīkstēs?
Tā lūk...
T
Valstī ir krīze. Iskļūt no tās var tikai apvienojot spēkus un darbojoties vienā virzienā,bez vienotas rīcības nekas labs nesanāks. Tikai VIENOTA rīcība var izvest no krīzes.
Nja
N
Un kādām vajadzībām profesori izmanto studentes un pistoles?
Astra
A
DAUKŠTS: "Vienotība acīmredzami vēlas aktualizēt nacionālo jautājumu" - - - Ak tā? Un kā, interesanti, 23. augusta piemiņa attiecas uz nacionālo jautājumu? Vai tad noziedzīgā Ribentropa-Molotova pakta kopēja nosodīšana, tieši nevieno dažādu tautību ļaudis Latvijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas