Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politologs: Vienotība nevēlas konfliktu ar ZZS, tāpēc klusē par Auguļa “astoņkāji”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Tomēr solis uz labo pusi - nav ielikti "šoferu dēli"!
Padomnieki ieteica,vai pats iz
P
Pakāpeniski restaurējam treknos gadus?!
Prezidente
P
atsevišķas vēsmas tomēr ir pozitīvas, piemēram, kultūras ministres darbā - tur tiek pieaicināti nozares profesionāļi, nevērtējot politisko ne-piederību.
jo..ho
j
..šo ''gudro'' secinājumu..var izdarīt pat zīdainis!!! ekspertiņš,,,:)))
Politpesimists
P
Izveidojot koalīciju no 2 partijām, ZZS smagi piečakarēja "Vienotību". Tagad ZZS šeptē kā savā kabatā, bet visa atbildība gulstas uz "Vienotību". Un Dombrovskis neko nevar izdarīt. Nav atpakaļceļa - SC tagad darīs tā, lai valstij būtu tikai sliktāk. Visticamāk, SC gatavs veidot koalīciju ar oligarhiem. Maskavai tas patiktu. Redziet, kā praktiski visos jautājumos ZZS konfliktē ar kolēģiem. Slikta pazīme. Ja koalīcijā būtu tikai "Vienotība" un SC, tad: 1) pārliecinošs vairākums gandrīz jebkura jautājuma izlemšanai; 2) viens otru pieskatītu, jo bez abu piekrišanas nekas nerisinātos; 3) Lembergs būtu tur, kur tagad ir Šķēle un Šlesers. "Vienotībai" jāattīsta kombinēšanas spējas. Šķiet, nokavēts.
strādā ārzemēs
s
badakāši ir badakāši , kādā puisīšu drāzēju kompānijā pierakstījušies , tam nav nekādas nozīmes
Lelle
L
Ja Vienotība nevēlas konfliktu, tad tā nākamajās vēlēšanās aizies pa oranžo skuju ceļu...tauta neredz ka kaut kas te mainītos, valdošie turpina stampāt vecajās iebrauktajās grambās...
mūsu
m
tautiņai tak ļoti patīk Lemburgers UN CO,tāpēc domāju ka patiks arī Auguļa saliktie cilvēciņi.
Vells
V
Atsevišķs paldies "Dienas" cenzoram par centību komentāru tekstu labošanā! Ja salīdzina, kā dažs labs jenotu fanāts lamā savai partijai netīkamos politiķus, mans koments vēl bija pupu mizas, bet nu lai paliek :) Cik zīmīgi, ka jenotu fronte kā pēc komandas sāk gaudot par to, kā mafiozais ZZS viņiem nabadziņiem lūk neļaujot veikt tik ilgi gaidītās strukturālās reformas. Pietika zaļzemniekiem paziņot, ka veselības un izglītības jomā vairs nekādas griešanas, kā ījabs, pēc tam vilks,kurš nākamais?
pilsonītis
p
"Vienotībai citu draugu nav " - diezin vai ZZS ir draugi. Īstenībā var jau ZZS arī likt pie vietas, lai arī viņai šajā Saeimā ir ļoti labas pozīcijas. Ja viņi sačuposies ar SC, bet citas iespējas jau nav, ja nevar sadzīvot ar Vienotību, tad nākošajās vēlēšanās viņu deputātu skaits samazināsies līdz PLL, ja ne vēl mazāk. Protams, ja Lembergs un Co Latvijai atvēlējuši mazāk par 4 gadiem, tad uz to var arī iet. Atgādinu, ka SC kopā ar ZZS 51% balsu Saeimā.
He he...
H
Redz to sērgu varētu labot, ja Latvija ES lūgtu visus augstos kungus vienkārši pāratestēt... he he... un tas nebūtu sarežģīti, bet to jau jenotīši nedarīs... hi hi...
trakums
t
Bezpartejiskie un nedraugi partijām NECERIET atrast darbu RĪGĀ.Savu izglītības papīru DIPLOMU/ bakalaura vai maģistra / variet uzspraust.....................,jo arī visi padomnieki apkalpo vairākas ministrijas no ATMODAS laikiem. Ļoti ļoti slikts variants Mazai Latvijai.
Predicador
P
Vienaldzības štata politologs mēģina norobežoties, sakot, ka "ko nu mēs nabadziņi varam tur darīt". Faktiski ir tā, ka Vienaldzības un ZZS grupējumi jau ir saauguši tik cieši, ka ne vienmēr var pateikt, vai "ieliktnītis" ir vienas vai otras partijas cilvēks.
:) no Marsa
:
Nu ja liela tautas daļa ir nobalsojusi par ZZS, tad Vienotība neko nevar iesākt, un tai ir jāsamierinās ar šīs tautas daļas vēlmi ļaut ZZS šiverēties. Ko tad Vienotībai darīt - iet opozīcijā un ļaut šiverēties ZZS, SC un PLL??? Es kā vienotības vēlētājs pilnīgi noteikti to neatbalstu!
K
redzams, tad ne tikai shēmas, korupcija, zagšana, melošana u.t.t, ir sagrāvušas šo valsti, bet arī...klusēšana! Par ko tad brīnīties? Tagad īstais prezidents ir Lembergs...Un ir liela daļa sabiedrības, kas to...atbalsta. Noziedznieku par prezidentu, premjeru, par dieviņu šajā valstī, kur vienīgā vērtība visu acīs ir NAUDA!!!! Rezultāts, kā saka krievi - na ļico!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas