Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Priekšplānā iznāk personības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Z Līvmane
Z
Ja tie, kuriem rūp Latvijas nākotne, saņemsies un ies uz vēlēšanām, varbūt tādi elementi, kā Ušakovs un Ždanoka, netiks siltajās EP vietās!
bet
b
Cerams, ka netiks ne tikai Ušakovs ar Ždanoku, bet arī Progresīvās Attīstības Vienotība.
  • 1
  • 2
Jā!!!
J
Tās tik ir personības!!! Skat.foto.
:)
:
:)))
  • 0
  • 1
hmm
h
"nav iztērējusi ne tuvu pusei no likumā atļautajiem līdzekļiem". Ja skaitītu tāpat kā Francijā, tad izrādītos, ka līdzekļi ir krietni pārtērēti. Francija uzskaita ne tikai pašu partiju rīcību, bet arī partiju atbalstītāju darbību. Piemēram, Francijā ir ieradies amerikānis Banons, viņu intervēja vairākas televīzijas, cita starpā viņš ir teicis, ka viņam ir sakari ar Lepēnu. Un … Francijas KNABi pieskaitīja laiku, ko viņš runāja televīzijā, pie Nacionālajai apvienībai paredzētā TV laika, attiecīgi samazinot NA iespēju paust savu viedokli televīzijā. Ja līdzīgi rīkotos Latvijā, tad pie Saskaņas izdevumiem varētu pieskaitīt kādu daļu no Krievijas televīziju raidlaika.
jautājums
j
Vai neveiksmīgs politologs un bijuša prezidenta sieva ir tās lielās personības?
Pragmatiķis
P
Ijaba citats: " ieskaitot arī vienu ļoti patriotisku un populāru valdības ministru, kuram pēc ilgām mocībām provincē arī gribas beidzot iegremdēt snuķi centra silē. Turklāt katram gadījumam atgādināšu: tā ir tā pati valdība, kuru tā uztrauc latviešu izceļošana un kura visiem spēkiem stāsta, ka Latvija ir labākā vieta, kur dzīvot.” (Ivars Ījabs) Vai tas nozīmē, ka Ījabs tieši šī iemesla dēļ startē uzreiz uz ES parlamentu, lai varētu „iegremdēt snuķi centra silē”? Tas man kā parastam lauku vīram liek domāt, ka viņš LR Saeimu uzskata par tādu provinces kūti, kur labāk kāju nespert.
Kumoldins
K
Stulbais, aprobezotais, partiju anusu aplaizitajs Ibijs nu gan ir personiba? Politiska prastitute Vaidere nu gan ir personiba? Arprats, cik zems limenis ir siem lumpeniem, kuri megina Latvijas pilsoniem iestrastit, ka salasnas, judas, nodeveji, amorali kretini ir personibas. Par ko ir verts balsot tad tas ir Valdis Dombrovskis, Karlis Sadurskis, parejas 6 sedvietas ir jaiznoma kadai civilizetajai valstij, lai ta tajas 6 sedvietas iesedina savus parstavjus, piemeram, Lielbritanija, Polija.
P
P
Es balsošu par Danu,jo viņa vienīgā nelidos biznesklasē.
Erna
E
Aicinu visus Latvijas pilsonus, beidzot, sakt cienit sevi un nepiedalities EP velesanas, ja jau debilie kretini, kuri sez sis banditiska rezima kreslos ir tik nespejigi, slinki, nav spejigi pat tik, ka nosutit velesanu sarakstus ar Latvijas Pasta starpniecibu, bet tere valsts naudu, lai kadiem draugeliem piebastu alkatigas rikles un dabutu kadu kumosu pasi, labi zinot, ka neviens labak nespetu pierada to velesanu sarakstus par Latvijas Pasta. Brinums, ka si 30 gadu banditiska rezima zagli nav paspejusi prihvatizet Latvijas pastu?
NEBALSOTĀJS
N
Būtu labi ne tikai pat viņiem NEBALSOT, bet ciņus augšpēdus PAKĀŖT !!!!!!!!!!!!!!
  • 0
  • 2
LV
L
Aicinu visus, kam rup Latvijas interesu parstavesana Eiropa balsot par personalijam, kuras vini ciena. Un sekot lidzi, kuras Eiropas politiskajas grupas tie darbosies: EPP - Vienotiba S&D (socialisti) - Saskana, Progresivie ALDE (liberali) - LA/PAR ECR (konservativie) - NA Nav zinams - ZZS, JKP
  • 0
  • 3
zhilkin.jame
z
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
pepe
p
cirks, šie cilvēki sacenšas ar sevi un citiem, lai saņemtu lielāku algu. vai tiešām tā dēļ būtu jālauza galvu par vēlēšanu biļetena ielikšanu urnā? var piedalīties, bet tad nevajag sūdzēties, ka šie priekšstāvji nodod mūsu intereses
TV skatītājs
T
Otrdien Zandera raidījumā RigaTV 24 izskanēja izcila anekdote par vistu, gaili un graudiem. 100% trāpījums
solon
s
(Dienas reklamētais) attēlā redzamais personāžs, pēc konkurentu "nolikšanas" (kas, viņaprāt, acīmredzot ir jāuztver kā "+" viņam) jau paziņoja, ka ir 100% gatavs eiropai. Ar to, šķiet, ir jāsaprot, ka viņa konts Šveices bankā ir atvērts un nomas apartaments Briselē ir atrasti. Urā biedri!
NEBALSOTĀJS
N
Zilbāržu koristi KLAU: https://www.youtube.com/watch?v=VdFIFPp64Bk
Švaki
Š
Priekšplānā iznāk propaganda, kas par samaksu protams, no kārtējām bezpersoniskajām pelēcībām mēģina uzpūst Personības! Piemēram ījabs. Pelēka oligarhijas propagandas pele, kas cītīgi, no lapiņas atsrādāja vadošajam režīmam nepieciešamās tēzes. Tas viss tika dēvēts par "ekspertīzi". Sava oriģināla, no valdošās oligarhijas atšķirīga viedokļa viņam NEKAD nav bijis. Savs cilvēks, skrūvīte mehānismā. Pārējie censoņi? Kas tie tādi vispār? Nu labi, Rubesa tā kā dzirdēta vairāk, bet tikai saistībā ar neskaitāmiem korupcijas skandāliem, kuros šī apšaubāmās reputācijas madāma pamanās ieķēzīties vienā aiz otra. Viņas analogs otrā ierakumu pusē Ušakovs. Varbūt šīs ir tās Personības? Švaki!
:)
:
Vismaz trolejbusi un tramvaji, paldies Grigulei, ir atstāti mierā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas