Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše piekāpjas - Jakāns rotēs; TP par atbalstu atbildēs, kad būs zināms jaunais amats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lats
l
Šajā valstī zagšana skaitās tikai līdz 1miljonam, kas nozog vairāk tas ir cienījams kungs!
Sirmais
S
Kārtējais pierādījums,ka Latvijā politiskas partijas nevar vadīt valsti Jo ātrāk padzīsim partijas, jo labāk.Jebkur citur partiju sistēma der tikai ne Latvijā.Katrs latvietis uzskata,ka viņš ir gudrākais un tikai viņš var būt vadonis, tāpēc partiju vadoņi nevienosies nekad,tas nav iespējams.
who cares
w
"nu kuram gan tagad gribas smagi šancēt, šķūrējot RePšika saražotos mēslus?" === Nez, man jau gan likās, ka šis jau nonāca pie pietaisītas siles. === Visādi savādāk ugunsgrēka laikā es drīzāk paļaujos uz nedaudz apšaubāmas kompetences brīvprātīgajiem ugunsdzēsējiem, nevis "profesionāliem" piromāniem.
Sniper'sEye
S
Neesmu sajūsmā ne par vienu, ne otru. Rezultāts no kašķa -- negatīva nulle. Slepenas sarunas ar SVF turpina bīdīt Slimnieks ar Piekariņu, kurš Slimniekam mutē skatās. Abu vadībā sačakarētos likumus vajadzēs mainīt, mainīšana būs gadiem ilga. Ja likumi štruntīgi un aplami, rutks par mārrutku saldāks nebūs un novilktā laika dēļ Jezdakovas vadībā VID-s iekasēs vēl mazāk nekā Jakāna. Koalīcija smaida, slinki un ciniski skatoties, kā Slimnieks būvē ceļu uz nākamo Saeimu saviem pretiniekiem, -- RePšikam ar Valdiņu Cipariņu pietiks iekļūsanai Saeimā ar atlikušajiem fanātiem, toties svītai gan ne. No otras puses, -- nu kuram gan tagad gribas smagi šancēt, šķūrējot RePšika saražotos mēslus?
skaidrs kā 1x1
s
ja jakānam einis KAUT KO IZDEVĪGĀKU izdomās, tad viss būs okki, ja ne tik vien kā švakāku, vai pat līdzvērtīgu, tad taukumūļi taisīs einim lidošanu, tā kā nāksies vien JAKĀNAM VISUS APSTĀKĻUS UZLABOT, un krietni vien. Ja einis negrib lidot.
:)
:
Aizrotēs par finansu ministru. Joks, protams, bet, kā mēdz teikt, katrā jokā ir daļa patiesības.
Temida
T
Ainar nepadodies astonjkajim kurs raustas agonija un spiez klanities sistemai vedot Latvijas tautu uz iznicibu!!!Javeic visi iespejamie pasakumi preteji informacijai par izveidoto finansu zonu Eiropas teritorija saskanja ar vienosanos un kur tiks izveidota jauna finansu atmazgasanas vieta izveidojotvLatvijas Lasvrgasu........ar izrietosajam sekam!
ANDRIS
A
Beidzi zagt ,un nevajadzēs nervozēt.
k
k
Tautas jaunais līders ir Kangarovchs
hi,hi, hīī
h
šitam lops jārotē uz Centrālcietumu, nevis turpināt čakarēt valsti. Repše tomēr ir MALACIS. A r TP resnajām cūkām tagad ir tā: i hočetsja, i koļitsja. Gribās jau riebeklības darīt pret JL, pret tautu un valsti, bet bišķīt bail no aizdevēju dusmām, ka nedabū riktīgi pa smeceri, jo ārzemes uzmanīgi seko līdzi šo parazītu darbībām.
Elizabete
E
Nekas jau tajā VID nemainīsies, ja izkārtni"Jakāns" noņems, bet saturu -Jezdakova, atstās. Ja jau izrādē, kas saucas VID, gribas kaut ko būtiski izmainīt, tad tomēr jāmaina ne tikai dekorācijas, bet arī režisori un galveno lomu tēlotāji.
džentlmenis
d
Izsaku dziļu līdzjūtību ar melno šapo!
puskuitala
p
Lielisks komentārs, ka svarētu attiekties uz daudziem rakstītpratējiem. ... bet tas idiots ar datoru ir apvēmies, bet izliekas immer solīds un diemžēl ir kliedzēju un panikas cēlāju pirmajās rindās!
c. desa
c
Un JL visatļautība tā arī turpinās un turpinās, vai kādreiz kāds būs spējīgs kaut ko mainīt? Vairs neticu. ---------------------------------------------------- ----------------- Kad šeit nepaliks neviens neticīgais JL "visatļautībai", tad ar varēsim uzskatīt ka beidzot sākas Jaunie laiki šai kļudai, kas diemžēl jāsauc par valsti.
Pilsonis.
P
Nu tad vismaz būs labāk, ja pārāk ilgi vienā vietā neaizsēdēsies - nevarēs tik lielus mēslus savārīt un tik daudz nozagt! Viņi būtu jārotē ik pa gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas