Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rosina vērtēt Bondara rīcību saistībā ar lielas summas dāvinājumu sievai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jāievelk bietē
j
penšus Rīgā pirms vēlēšanām uzrunāja APZVANOT un aicinot GĀZT NILUŠKU ievelkot krustu šam
BertaB
B
Mēs it kā par stipru ģimeni. Par to, ka ģimenē viens otru aizstāv un viens par otru pastāv. Nu ne jau nozaga Bondars to naudu. Nenosargāja no bankas īpašnieka. Cik daudzi no mums to varētu? Nezinu gan.
Bole
B
Tikai mieru, vai tad nesaprotak, kādā valstī dzīvojat?
Saskaņa sāk cūkoties
S
Ne Bondars čakarē Saskaņu. Ne jau pret Bondaru Saskaņai vajadzētu cīnīties. Bāzties iekšā vīra un sievas finanšu darījuos nav smuki!
Trollim
T
Mēģinājums novērst uzmanību no Bondara noziegumiem nav ieskaitīts.
  • 12
  • 1
njā
n
labāku kandidātu Saeimas Budžeta komisijai par Antoškas sekretāru grūti bija iedomāties.Šādi bondari pie valsts naudas plūsmām vislabāk raksturo, kāda mafia state patlaban ir Latvijā.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Bondara skatījumā 280 000 dāvana nav nekas vairāk kā man vai tev viens smuks suņa skrāpis.
Būtu
B
jauki ja šito sūdu uzspraustu uz kociņa.
LPSR
L
Partijas, frakcijas, opozīcijas, kolīcijas,...., cik gan gadu desmitus Latvijas mērkaķi vēl ticēs šīm kakām. Principā tā pati vien zagļu suga ir, kura radusies evolucionējot PSRS parazītējošo un smukdirsošo komūnistu sugai.
pag
p
Vai Saeima gadījumā nebija tā vieta, kur mēs reizi četros gados oktobra pirmajā sestdienā ievēlam pēc saviem ieskatiem labākos no labākajiem un gudrākos no gurākajiem, lai viņi pieņemtu taisnīgākos un mums visiem dzīvi uzlabojošākos likumus? Kāds šiem samērā labi apmaksātajiem mūsu priekšstāvjiem sakars ar kaut kādiem Bondara sievas smērējumiem un dāvinājumiem? Ja ir aizdomas, ka Bondars darījis ko pretlikumīgu, vajag vērsties policijā. Saeima tāpat nevar nevienu ne notiesāt, ne attaisnot, ne kādam sodu uzlikt. P.S. Man riebjas Bondars un es varētu piežmiegt tās glupās ķotkas Latgalē, kas nobalsoja par šo glumiķi.
Mēsls
M
tas Bondars ir. Un viņa sieva arī.
dash
d
Bondars ir žuļiks. Pirmā pazīme, ka oponents runā faktus un apsūdzības ir pamatotas, ir apsūdzētā tūlītēja taktika atspēkot nevis pašus faktus, bet nomelnot pretinieka morālo faktūru: proti, viņa ir "indīga", "nekompetenta" utt. Otra žuļika taktika ir novērst uzmanību no faktu būtības, ar kaut kadiem mistiskiem civiltiesību pantiem, kam nav nekāda sakara ar klientu apzagšanu. Un tādā valstī, kā ASV, Bondaru famīlija tirgotu savas gleznas koļēģiem cietumniekiem, aiz restēm. Bet Latvijā abi staigā brīvībā!
Vaira
V
Kapec sis Bondars, kurs Latvija pazistams tikai ka Vikenes sominas nesetajs un Latvijas Krajbankas izlaupitajs lidz sodienai nepust cietuma? Tikai saja banditu, cekistu, zaglu, korumpantu izveidotaja Latvija zagli, neliesi var netrauceti ienemt prezidenta amatu, ministru amatus, saeima sedet, ieredniciba ienemt augstus amatus.
no mākslas pasaules
n
nesmīdiniet, ka bondares gleznas pērk kāds kolekcionārs, vienalga kurš. tos neprofesionālos smērējumus labi ja kāda mājsaimniece sajūsmā nopērk un piekar pie sienas, jo jūsmo par pojenēm un ieviņas smaidu. ja runā par zuzānu, tad nezinu, bet domāju, ka viņš nav tik stulbs, lai pirktu ko tādu. viņam ir ļoti laba kolekcija un ļoti pārdomāti mākslas darbi, ko var redzēt kaut vai no viņa katalogiem. nezin kāpēc tajos ievas darbu nav. tāpat kā viņu nav muzejā un nevienā nopietnā vietā, kas nodarbojas ar mākslas darbu izstādīšanu un kolekcionēšanu. bondari ir jāpārbauda, un tīri viņi nav, bet nevajag tak neprofesionālas stulbības apvainojumiem pierakstīt. tas stipri mazina pārējo pārmetumu ticamību, un tas ir pilnīgi lieki. lai tā ševcova aiziet un pakonsultējas pie profesionāļiem par bondares gleznām, neko glaimojošu viņa neuzzinās.
Latvji, brauciet jūriņā!
L
Un tādus "goda vīrus" mēs ievēlam savas valsts parlamentā, kur citi ne mazāki "goda vīri" uztic viņiem atbildīgus amatus.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Ko tu gribi, nav taču izvēles. Tie kuri ir godīgi tik augstu netiek, traucē mafiju filtri.
  • 18
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas