Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Normas, kas attiecas uz valsts nozīmes izglītības interešu iestādēm, stāsies spēkā 2019. gada 1. septembrī

Saeima atbalsta grozījumus pārejai uz kompetenču pieejā balstītu mācību saturu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pareizaisvirsraksts
P
Lai reform(ēšana) būtu ilgt-spējīga.
Dens
D
Uz papīra jau viss ir skaisti, bet šaubos, vai reālajā dzīvē viss būs tik vienkārši, vai pedagogi, no kuriem liela daļa ir ap 50 un vairāk, varēs šo jauno saturu ieviest. Vai tikai nesanāk reformas skata pēc ?
Margarēta
M
Nu, un ko darīt? Izdabāt tiem senīlajiem pedagogiem un turpināt visu, kā ir? Ja cilvēks nespēj pielāgoties pārmaiņām darbā, viņam ir jāmaina nodarbošanās. Tak autobusus vai tramvajus iepērk jaunus un šoferiem ir jāiemācās tos vadīt, neviens taču neizdabā vecajiem šoferiem, kuri grib turpināt braukt ar dzeltenajiem IKARUsiem. Tas, kas nespēj neko jaunu apgūt pats, nav spējīgs neko iemācīt citiem, un skolā tādiem vietas nav.
  • 0
  • 1
Anna2
A
Viņiem tak vienalga - vairāk nekā puse nekā īsti nejēdz. Kas bijis - tas aizmirsts, bet jaunās `kompetences` nav vēl aptaustītas. Stingri ņemot, tas ir ministrijas vējš. Šaubos, vai Šadurskis pats apjēdz, kā tas var praksē izskatīties...
Vija
V
Kura Latvijas augstskola sagatavo matemātikas, latviešu valodas, ģeogrāfijas u.c. mācību priekšmetu skolotājus mācīšanai zīmju valodā? Vai katrai skolotājai būs tulks? Kur ņems tik daudz tulkus? „Skolās, kuras īsteno speciālās izglītības programmas bērniem ar dzirdes traucējumiem, kā arī citās izglītības iestādēs, kurās nodrošināta atbilstoša mācību vide, izglītību var iegūt latviešu zīmju valodā.”
Scorseze
S
Nu ko, sačakarēs to izglītības sistēmu līdz galam, jo patiesi izglītoti cilvēki nebalsos par to idiotu varzu kas šobrīd vada valsti, tapēc jāgatavo ir aunu bars kuri prot tikai spiest pogas, ievilkt ķeksīšus un tic visam, ko stāsta ziņās.
troll detected
t
Redzi, krievu nacistu hibrīdtrolli auns valsts nodevēj, es pats izvēlēšos, kādu informāciju pieņemt un kādu nē. Saprati? Un tava rusdebilā blēšana manus lēmum us nemainīs, drīzāk nostiprinās. Un, rusdebil, cilvēks ir cilvēks tikai tāpēc, ka prot lietot tehnoloģijas, tā ka rusdebila histērija par tehnoloģiju attīstīnbu neko nedod. P.S. Sveicieni krievu nacistu piesedzējam gatelim madžiņelim - tu joprojām esi Kremļa sulainis.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas