Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Saeima lūgs Dāniju neizdot Latvijas pilsoni Dienvidāfrikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Civilizētā valstī pieņemts, ka Politiķi parasti nekādu spiedienu uz Tiesu un tiesību sargājošām iestādēm neizdara. Droši vien, ka tā tas ir arī Dānijā. Latvijas lūgumu Dānijas tiesu iestādēm noteikti nodos. Bet Dānijas Tiesas darbā ne Dānijas Parlaments, ne Valdība noteikti neiejauksies. Tāpēc Dānijas Tiesa rīkosies pēc saviem ieskatiem.Vai viņi Mūs ņems vērā vai ignorēs zināt nevar.
juris pigits
Korupcijas un partiju plosītā zeme, laiks ļaudīm mosties. Valdošie visu kaunu un godu zaudējuši. Lai plosa mūsu valstspiederīgos visi iespējamie režīmi, mafijas un bandas. Varbūt ka tomēr tas nav pieļaujams. Un kā domājat, kā reaģētu ASV, vai cita attīstīta valsts, kaut peltā Krievija. Tas jau robežojas ar noziegumu, ja kāds nav vēl spējis parakstīties par saeimas atlaišanu. Nu nav vairs ne viena argumenta lai to neuzskatītu par svētu pienākumu katram Latvijas iedzīvotājam. ''Dvēseļu puteņa'' varoņi maksāja ar sirds asinīm, mums grūti izkustēties parakstam. Apbrīnojami, cik cilvēkiem īss tas prātiņš. 30 gadu laikā Latvijas ekonomika mērķtiecīgi šķaidīta plucināta korupcijas saēsta, liedzot iedzīvotāju vairākumam dzīvot cilvēkam cienīgu dzīvi valsts teritorijā. Ap 700 000 iedzīvotāju bija spiesti pamest valsti, katram dzīve dota tikai reizi un nekatrs samierināsies ar bomža cienīgu dzīvi, kā piemēram pensionāri spiesti izdzīvot ar par 100 eiriķiem mazāku pensiju.
juris pigits
It sevišķi tas attiecas uz lauku pensionāriem, kuri valdības pieņemto likumu rezultātā, bija spiesti saražoto un beigās arī savus zemes īpašumus atdot par maizīti, bez sviesta, uzpircējiem, strādājot gadu desmitiem bez atvaļinājumiem un brīvdienām.
  • 8
  • 2
laikabiedrs
l
Mūs te aicina ''mesties uz ambrazūras'' Misānes aizstāvībai, taču sniegtā informācija ir samērā skopa, vienpusēja. Gribētos zināt ko vairāk.Ar kādu biznesu Misāne tur nodarbojās? Kas viņa pati ir par cilvēku? To varētu pastāstīt, teiksim, pirmā bērna tēvs? Kas par cilvēku ir otrā bērna tēvs? Ar ko nodarbojas? Par ko bez bērna nolaupīšanas vēl Misāni apsūdz? Izskanēja ka dokumentu viltošana un vēl kaut kas? Kādus dokumentus viltoja, par ko vēl apsūdz? Patreiz izskatās ka mēs tiekam baroti ar tādu vienpusēju informāciju , ko savā redakcijā izplata Misānes radi..
šim
š
sievišķim gribējās āfrikānisku baudu,nu tad tagad par to jāmaksā arī pašai,es nedomāju ņemt brīvu dienu no darba un stāvēt ar plakātu par to, par kuru pilnīgi neko nezinu.
  • 8
  • 1
gf
g
prcīzi! kad salaist ar melnajiem, tad pati gudra, kad sūdi, tad atceras par LV.
  • 17
  • 1
bet
b
kas tāda ir Misāne ka Saeima par to lūdz? Ja Misānes vietā būtu kaut kāda Jisāne-neviens pat zinis neliktos..
f..k
f
Misāne jebšu pisāne no āfrikas.
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas