Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saeimai pieņemot tā dēvēto Magņitska sarakstu, paredzami atbildes soļi no Krievijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aina
a
Aicinu varonīgos Saeimas deputātus savu balsojumu par Magņicka sarakstu apliecināt ar reāliem darbiem Latvijas valsts, (tas ir tautas) demokrātijas un cilvēktiesību vārdā atteikties no sava atalgojuma 30% apmērā par labu Latvijas invalīdiem un pensionāriem, kuri dzīvo zem reālā iztikas minimuma, tas ir 300 eiro mēnesī. Savādāk šādi balsojumi izskatās populistiski un kaitē Latvijas ekonomikai.
Simona Versite
S
Nu re, tad tomer izradas, ka si kaucosa kuce Inguna Sudraba tiesam ir kremla sulaine un cekustu rokas meira Latvija. Tas, ka si kuce nokluva Saeima jau vien bija nesaprotami, ka vina tut nokluva, lidzigi ka neviens Latvija nezina un nesaprot lidz sodienai kurs veleja par noladeto banditismos, latviesu tantas slepkavu zidu Godman, lai vins noklutu Eiropas parlamenta.
Trollis JT
T
Simonai līdzīgie ievēlēja... tā arī nokļuva.
  • 4
  • 2
Zobs Kaulā
Z
Tālāka rīcība premjera un arlietu ministra ziņā? Abi ir idioti karjeristi un neciena tautu. Ja pŗāts tos apgaismos, tad šo aktu noraidīs, jo tas tautai kaitīgs un to nicinošs.
Zobs Kaulā < :):)
Z
Nabadzība nezaudē cieņu tad, kad nabagu sabiedrību vada priekšzīmīga vadība. 1933 g šo pašcieņu no 'demokrātiski' (27 politiskās partijas) ieviestās katastrofas mūs paglāba K. Ulmanis. Ulmais zaudēja cieņu, kad gļēvulīgi atdeva suverēno Latviju Padomijai. Tagadējā PPLV valdība izgāžas tik pat glaini, ka tās 27 partiju balsis 1933 g.
  • 2
  • 1
:):)
:
Viens no tautai svarīgiem un būtiskiem vērtību principiem ir tāds, ka nabadzības dēļ nevajag cieņu un pašlepnumu zaudēt!!!! Ja tas nav svarīgi, tad tauta pārvēršas par lumpenizētu pūli!
  • 2
  • 2
Ha!
H
Un kādas sankcijas pret korumpantiem un valsts nozadzējiem pieņēma Latvijas augstākā vara? Kādas sankcijas saņems Rīdzenes sarunu varoņi? Kad kādam ienāks prātā Parex afēristus (gan īpašniekus, gan afēras realizētājus) iesēdināt? Pagaidām redzam, ka visi sēž glaunos amatos un rotā smalko aprindu žurnālu vākus. Nožēlojami!
melnais humors
m
Nevar (vai negrib?) tikt galā ar paši savu korupciju Latvijā, bet skarbi "audzinās" Krieviju? Manuprāt, tas ir liekulīgi, pretīgi, smieklīgi un nožēlojami.
URRRĀĀĀ...
U
Pilnīgi nekur un pilnīgi nekad nebūs saraksta kas iestūma mūžīgās nabadzības žopā Latvijas labo ļaužu tautu un latvju nāciju uz iznīkšanu, jo debīliķi vienmēr balsos par komūnistiem, naclopiem un svoločiem. Tas stipri patīk Sarkanajiem PSRS Boļševikiem.
...
.
Tāpēc jau to ari dara lai vājinātu Latvijas pozicijas.
Onslow
O
redzams,ka daudzi pārbijušies- krievs atriebšoties matrjoškas nesūtīs...
zvirbulēns
z
Otrās pasaules kara rezultāts - Rašen - nabadzīga, mežonīga valsts - tautu cietums, gaļmašīna ar jauniem sapņiem par pasaules pārdali, jaunu Jaltu. Komunistfašisti, kas kremlī, alkst ar atomiem, ja ne citādi, pārdalit visu pasauli, to viņi sauc par ģeopolitiku, mērkaķis ar granātu rokā jau lēkā šur un tur! Par laimi, Pūķins nekļūs par vlasķelinu mira, viņu pakārs, KF beidzot pazudīs no pasaules kartes, un tas viss jau tuvākajā nākotnē!
Mirdza Stulbā
M
Zvirbulīt, tu čiepsti aizelsies, ja tam ko čiepsti nav jēga, bet ir kaut kāds BUMS.
  • 1
  • 1
Trollis JT
T
Par sankciju politika neietekmē praktiski ne ko... jūs veltīgi te cepaties. Latvijas neatkarība kā princips nav iespējama. Runa var būt tikai par neatkarību no Krievijas. Neatkarība no Krievijas nozīmē atkarību no ASV.
Zobs Kaulā < Ja un ne
Z
Latvijas vēsture ir jāpārraksta, jo mūsu vēsturnieki sarakstīja vēstiro katoļu kristīgai teoloģijai par labu. Domājams, ka 1209 g Jersikas ķēniņvalsts iznīcināšana notika vienlaicīgi ar tā saukto Krusta karu pret katāriem Langvedokā, dienvidu Francijā. Ir iespējams, ka katāru zars arī atradās Jersikās ķēmiņvalstī un tās apkārtnē. Vēl 1740 g luterāņi, kuri joprojām turas pie katoļu teoloģijas, no mājām padzina pretrunīgo Jāni Balodi, kas nodarbojās ar Cepurnieku teoloģijas sludināšanu. Neaizmirsīsim, ka vārds 'pagāns' ir mūsu pašu atvasinājums no vārda 'gans', re pa-gans, tāpat kā atvasināts vārds--pa-gale, pa-jūgs, utt.
  • 0
  • 0
Jā un nē
J
Lai mūsu ciltis apvienotos spēcīgā valstiskā veidojumā to 13.gs. pārtrauca kristietības izplatītāji - cērmes no tā paša Vidusjūras reģiona. Trakākais ir tas, ka paši tam netic. Galvenais priekšnoteikums neatkarībai ir domāšana.
  • 5
  • 2
Pat zirgam ir jasmejas
P
Ha,ha.Musu deputati cinas pret korupciju Krievija,Latvija tadas nav.Ir tikai laimes stasti!Dargakais tilts,valsts izprdosana,milnonu,miljonu nozagsana.Liekuli!.Pirms citu acis mekle skabargu,no savas izvelc balki.
Juzis
J
Vai tiešām ASV ir tik liela ietekme, ka mums jākašķējas ar lielo kaimiņu? Mēs tikai zaudējam, bet varonīgi skrienam ar pieri sienā.
Sutka
S
Paskaties, kuras partijas ir ārlietu ministrs. Saeimas Ārlietu komisijas vadītājs vispār ir ASV dubultpilsonis. Bez tam ārlietu ministrs ietilpst internacionālē pa orientācijas līniju. Jebkurā gadījumā tas nenāks par labu mūsu šprotēm un tranzītam.
  • 3
  • 4
sicher
s
kāda ietekme tev labāk patīk? laikam krievu jo pats esi krievs.
  • 13
  • 9
Lass
L
Kartejais negudrais gajiens no musu deputatiem!Nu nevajag visa izdabat un pielist amerikai!Mums nav jabut vinu rokas puisiem strida ar krieviju.Musu varenie jau neko ipasu neierieba krieviem,bet dabusim atpakal jaunas sankcijas pret sevi.
haha
h
Vai tiešām nav galvas uz pleciem, lai izdomātu jēdzīgāku virsrakstu un ar savu bērnišķīgo prognozi neskrietu pa priekšu kaimiņvalsts mēdijiem??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas