Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Saeimas kuluāros runā par nacionālās apvienības vēlmi pēc vēl viena ministra amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saito
S
Yeah, that's the tikcet, sir or ma'am
Harfan
H
A.Balts saka:Arī Tauta-Tautai saka:2010. gada 17. oktobris 0.04Nu, ja tev patik damskovbra brāļošanās ar okupantiem, tad tā arī saki. Neizrādi savu mazvērtības kompleksu aprejot šo mājas lapu.=====================================================Lieliski atbildēts, prieks lasīt! Ja par šādu brāļošanos ar okupantu un kangaru SC būtu Vienotība paudusi pirms vēlēšanām, tad rezultāts būtu cits, bet iznākums tas pats laikam. Kaut gan, tad daudz vairāk balsis saņemtu VL/TB.
Ziadin
Z
This is the ideal anewsr. Everyone should read this
Bea
B
Jonis saka:Politiskā pieredze gan saka, ja SC pklias opozīcijā, tad nākošajās saeimas vēlēšanās viņi saņems pārliecinošu balsu vairākumu, t.sk.daudz no latviešu vēlētājiem, un veidos valdošo koalīciju. Kāda tā būs un uz kuru pusi orientēta nav grūti iedomāties. Īstie politiķi to saprot. Vācijā pēc vēlēšanām sagāja kopā pretinieki kristīgie demokrāti un sociāldemokrāti, ārpus valdības atstājot brīvos demokrātus, jo likme bija valdības stabilitāte krīzes periodā.
fyklyl
f
boot.lv/forums/index.php?/topic/149866 -deputata-paradnieka-nopludusais-chrome -history/ neizmantojiet google chrome meklētāja vēsturi ar reģistrāciju neatstājiet savus datorus pieejamus - katrs var tur kaut ko nozagt, paskatīties porno vai ievadīt vīrusus citi meklētāji bez google http://www.thesearchenginelist.com/ boot.lv/forums/index.php?/topic/149883 -windows-adminu-10-naves-greki/ parolju uzlausana Pievienots Šodien, 00:36 Tavā dotajā linkā man patika 2.. Google hackošana ar admina logiem. Pievienots Šodien, 00:52 Viņa pārleca pāri parolēm. Mums rādīja, kā smuki izekstraktot no keša vai nosnifot paroļu maiņas procesā... n youtube.com/watch?v=6VpDEdS_1vw
gatis
g
Visiem ,kā redzams interesē nevis Latvijas tautas intereses,bet nuda un vara.Nožēojami.
Ivars Graudums
I
Ministra postenis nav tik svariigs, bet NA priekshlikumi kaa varetu veicinaat dzimstiibu izdodot papildus 31 miljonus ir ljoti labs. Taa mees pa "savai modei" riikotos liidziigi igaunjiem un panaakumi neizpaliktu. Taatad , latvieshi, atbalstiet labo priekshlikumu!
.
.
"...kolēģi saista..."
replika
r
20% nodeva ārzemniekiem, kas vēlas iegūt uztur''ešanās atļauju - tiešām laba ideja. Kapēc tāda ideja nepatīk zaķiem?
Andris B.
A
Tas būtu tikai loģiski - prokrieviskā Zatlera partija ar savā 18 balsīm ir sagrābusi pārāk daudz ministriju, bet neko jēdzīgu nespēj izdarīt.
Vārds
V
Vienīgais trojas zirgs valdībā ir VL, Gaidis un vilcienu iepirkums nav aizmirsts.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Tieši tā. Pārāk liels tas Putinzatlera Trojas zirgs valdībā!
  • 2
  • 2
Trahtenbergs
T
es jau nepaartraukti esmu deklareejis par komunistu cemntieniem tricinaat valsts normaalu attiiatiibu , no taa briiža ka TB saaka zaudeet poziiciju un apvienojaas LNNK , uz katraam veeleešanaam tiek radiits jauns substraats , kurš tiek nosaukts par partiju ,atkal saķeedeejas ar iepriekšmineeto veidojumu ar abr. NA , no šii veidojuma neppartraukti naak kašķis un tiek izmantots kaa instrumments valdiibas šuupošanai , vai ne taa smagajos noziegumos apsuudzeetais??? stipendiaati joprojaam eksistee , tikai jau smalkaak , ne tik stulbi kaa agaraak , jo neizdodas visos caurumos saveejos sabaazt ,
replika
r
no taa briiža ka TB saaka zaudeet poziiciju un apvienojaas LNNK ------------------------------------ Kaut ko nejauc? LNNK sāka zaudēt pozīcijas (jo kļuva galīgi konformistiska) - paskaties RD un Saeimas vēlēšanu rezultātus. Pēc tam LNNK biedri bija spiesti pievienoties TB, kas vienīgā stingri aizstāvēja Pirmās republikas atjaunošanu.
  • 2
  • 0
!
!
Hei, Fantomas, bet kā būs ar referendumu par eiro?
!
!
Tājamīlītim Ja jenotu apjūsmotā un kopētā Dānijzviedrija var, varam arī mēs. Demokrātija!
  • 0
  • 0
tā ja mīlīt
t
referendumi par lietaam kuras skar valsts finanses ir liegti ar likumu
  • 2
  • 2
Atbalstām grupā
A
Žaneta, tu visu dari pareizi. Lai tev spēks un veselība. Lai tev nenolaižas rokas un ceļas aura. Par dziedoši radošu koučingu!
PAR
P
Es esmu par !! VL - tā ir manis ievēlētā partija !
PRET
P
Esmu pret, VL populistiem nav vietas koalīcijā!
  • 2
  • 0
SIA Dzintara parāds
S
Parādnieks noteikti gribētu ieviest daudzsievību, aizliegt abortus, ka tik nav kļuvis musulmanis.
Vārds
V
un incestus atļaut...
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas