Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Svētdiena būs saulaina, bet vakarā tuvosies putenis

Svētdien visā Latvijā uzspīdēs saule, bet vakarā no rietumiem tuvosies putenis.

Tuvākajā naktī būs daudz mākoņu un brīžiem gaidāms īslaicīgs sniegs, piekrastē arī slapjš sniegs un lietus. Pūtīs dienvidrietumu vējš 5-10 metri sekundē (m/s), brāzmās 13-16m/s. Minimālā gaisa temperatūra 0..-5 grādi, Latgalē līdz -8 grādiem, bet jūras piekrastē Kurzemē un līča piekrastē Vidzemē līdz +1..+3 grādiem.

Dienā visā valstī uzspīdēs saule, bet pēcpusdienā no rietumiem debesis apmāksies un Kurzemē, kā arī valsts centrālajos rajonos snigs un putinās. Pūtīs dienvidu, dienvidaustrumu vējš 4-9m/s, brāzmās līdz 15m/s. Dienas laikā atkusnis piekrastē beigsies, jo kļūs vēsāks - gaisa temperatūra pēcpusdiena būs 0..-5 grādi, vakarpusē austrumos līdz -8..-12 grādiem.

Rīgā naktī būs daudz mākoņu, bet debesis brīžiem skaidrosies. Nakts pirmajā pusē iespējams neliels sniegs. Dienā spīdēs saule, pēcpusdienā un vakarā debesis apmāksies un sāks snigt un putināt. Nakti pūtīs dienvidrietumu, dienā - dienvidaustrumu vējš ar brāzmām līdz 13 metriem sekundē.

Naktī uz pirmdienu visā valstī snigs un putinās, jo īpaši valsts rietumu un centrālajos rajonos. Pirmdienas rītā braukšanas apstākļi daudzviet būs slikti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas