Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Swedbank pārstāvis: otro pensiju līmeni jāļauj mantot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Es viņu saprotu.Kam nepatīk bezmaksas nauda.Diez vai būtu prātīgi mainīt likumu,zēna iegribas dēļ.Priekš tam ir 3. pensiju līmenis.
ribalka
r
Atcelt otro līmeni kā nevajadzīgu, bet tie kas vēlas ko maksāt var darīt brīvprātīgi. Pietiek atbalstīt tās bankas no pensionāru naudas.
aktinium
a
Painteresējies par zelta cenu svārstībām un tad bļausties.
man 45
m
Zinasanai.Es jau sen neticu,ka man saja valsti bus pensija vai kadas citadas socialas garanyijas?Ja kas.
iks
i
Piekrītu H. Švarcam !
anonīmais šakālis
a
Kur viņi ņem? No mūsu sūri grūti pelnītajiem nodokļiem un atdod SVF.
jonj
j
pusi manto tava otrā puse
Taatasir
T
Tāpēc jāmūk no Latvijas kamēr vēl ļauj izbraukt! Jāstrādā ārzemēs un pašiem jādomā par savu nākotni. Nav jēga maksāt par 2 pensijas līmeni Latvijā.
Sniper'sEye
S
Dombrovskim būtu vērts padomāt, vai vērts turpināt klausīt banku lobijiem un turpināt barot svešzemju bankas ar banku darbā nenopelnītu, bet gan koruptīviem likumiem izfektētu naudas daļu gūt bezstrādes/mazstrādes ienākumus. Un, kā ANOšakāļa rādītajos ciparos redzams, tiešu zviedru Swedbank nekauņām ir vismazākā jēga uzticēt savu naudu, -- protams, no apjāto ieguldītāju viedokļa, ne jau no zviedru finanšu okupantu puses. Atcerieties vēl citas Swedbank pēdējo pāris gadu korporatīvās uzvedības izpausmes, -- daudzi tās nespēj aizmirst. Diemžēl nav nekādu cerību, ka VD varētu būt tas, kurš atbrīvosies no banklobiju atkarības, kamēr būs LR atlieku valdības v.i.
Ieva
I
Bet par tā ideja par to, ka valdība tās iemaksas 2. līmenī aizņemas uz procentiem, nav slikta domā, tik kur viņi tos procentus ņems? Mūsu "smukie" ministri piestrādās par....?
!
!
Man bija slikta pieredze ar vienu banku. Kad nomira radinieks, izradijas, ka ar vienu pieteikumu mantojamas dalas sanemsanai galvenajai bankai nepietika. Notara rakstita vestule sanema atbildi, ka neka konta neesot. Uzrakstot pec briza otru vestuli uz attiecigo nodalito bankas nodalu, kas tiesi atbild par siem jautajumiem, nauda atradas. Ja mes nebutu izradijusi iniciativu, nauda acimredzami aizietu bankai. Secinajums - mates banka var sadalit lietas pa apaksstrukturam ta, ka tev varbut bus jaraksta atsevisks iesniegums katrai atseviskai meitsabiedribai katras valutas, katra finansu ipasuma veida, katra pensiju limena veida un citu aktivu parbaudisanai, jo matesbanka izradis dzilu vienaldzibu un pasivitati. Tev ir jaklust par izmekletajun un papiru klerku.
anonīmais šakālis
a
Dažiem plāniem ir arī zaudējumi, bet tik un tā, 4% ienesīgums, kopš darbības sākuma, galīgi nav tas, kas iedvesmotu maksāt pensiju fondā. Valdība no SVF aizņemas pa 4%!
arka
a
Pelini pats savu pensiju, nevis parazitē uz citiem. Protams, ka jāmanto. Un par kādiem zaudējumiem visi murgo, var jau būt tik neizglītoti.
anonīmais šakālis
a
murgi 08:34 Mantošanai ir paredzēts trešais pensiju līmenis. Otrais, kas ir valsts pensijas sastāvdaļa, ir domāts pensionāra vecumdienām, nevis viņa mantinieku bagātības vairošanai. ====================== Bet, ja es nomirstu nesasniedzis pensijas vecumu? Kas manto manu uzkrāto naudiņu? Bankas!
anonīmais šakālis
a
Lūk mazs ieskats pensiju fondu ienesībai no portāla manapensijapunktslv. Pirmajā stabiņā ienesīgums vidēji gadā par pēdējiem diviem gadiem, otrajā stabiņā ienesīgums vidēji gadā, kopš pensiju fonds uzsācis darbību. Te mēs ļoti uzskatāmi redzam, ka treknajos gados pensiju fondi ir pelnījuši 2X mazāk, nekā pēdējos,krīzes gados. Kāds šo var izskaidrot? Jā, un kādus depozīta procentus dod šīs pašas bankas? LKB Krājfondi IP "KLASIKA" 10.68 4.45 Swedbank pensiju IP "Stabilitāte" 7.06 3.86 Swedbank pensiju IP "Dinamika" 9.83 3.25 NORVIK IPS plāns "Gauja" 11.29 5.34

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas