Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Trešdien būs Saeimas ārkārtas sēde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a ko ta nu?
a
Bet ir tos jaunpupēnus par , ko kaunināt, jo iet tieši shloša pēdiņās, bet kā brēca par shloša šofera dēliem, manu sunīt! Bet tagad jaunpupēni pat savas graugaļas amatos ceļ. Fui, kādi tie šmučmaņi vienotībēni, tādi paši kā vecie cūkpurni.
Buba
B
Intersanti, ar ko Viesulis tā otro, anonīmo komentētāju nokaitinājis, - nav taču nekā konkrēta? Laikam kampēju algotņiem jāsmird PAR JEBKO.
to Viesuļis
t
Palasi par saviem klauniem no Vienotības. Palasi un tad te murgo, re kur tavi "godīgie vienotībēni".... vkv 23.08.2010 22:05 Vistiešākās Jaunā laika spēlītes pat Ltvenergo lietu. Kurš nepiekrīt viņu politikai, tos no lielo uzņēmumu un valsts iestāžu vadītājiem ir steidzami jāatbrīvo. Iemeslu jau var atrast jebkuram - vajag tik rakt un to jau Strīķe prot. Pirms vēlēšanām taču jāpaspēj savējos iecelt amatos neskatoties uz to vai ir nozares profesionāļi, vai nav. Sk. VID; VZD; Privat.aģentūra; Latvenergo u.t.t. Pretendentu konkursa nolikumus tā arī uzraksta, lai varētu izvēlēties savējo kandidātu un ja neizdodas, tad var arī bez konkursa. Kas cits Dombrovskim atliek, kā tikai puspatiesības, jo Jaunā laika maizīte taču jātpelna.
Viesulis
V
Vai nepietiks reiz nodarboties ar šī farsa sasaukšanu - priekšvēlēšanu kampaņa ir sākusies un nekas nopietns šajā cirkā vairs nav gaidāms - tikai klaunu ākstīšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas