Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Vaidere būtu gatava turpināt darbu Eiropas Parlamentā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līva
L
Precīzāk sakot, gatava saņemt lielu naudu par neko.
ivaasd
i
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - http://bit.ly/latsave Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
Kur ir tie ...
K
pameklēsim vissaudzīgāko izteicienu - naivuļi, kuri balso par nejauno vienotību un, manuprāt, dzimumnodevējiem paristiem? bet ir, un ne mazums, citādi šie sen būtu politiskā mēslainē. Tādu dēļ latviešu tauta izmirst. Latviešiem būtu jāpiepras šo polit., manuprāt prostitūtpartiju izformēšana un vismaz vienas normālas partijas dibināšana.
Kā nu ne!
K
Kūrorts, un tauta neredz, ko, iespējams, kangari dara...
Tiešām?
T
Saglabājot pastāvošo atšķirību?!
pareizais
p
Ej ātriem soļiem tālu, tālu projām un klepeš bābu Kalnieti paņem līdz!
a ko ta nu?
a
Misionāre...
Tusnelda
T
Tuksa muca talu skan- Vaidere.
Jurģis Kolka
J
Vai Vaidere ir gatava nosaukt tos cilvēkus Latvijā, kuru tikpat dedzīgi kā viņa būtu gatava turpināt darbu, bet sākt darbu Eiropas parlamentā no baltas papīra lapas ?
no malas skatoties
n
Interesanti kādas vēlēšanas ir citur ES
Girts
G
Cik ilgi sis politiska prostituta Vaider plutis visiem acis? Vinas lekcijaas ir bijusas, ir un vientre bus reti stulbas, tuksas, haotiskas, jo pati Vaidere ir haotiska un psihiski nenormala, to var spriest ikviens students, kurs ir kausijies sis nesakarigos, haotiskos vervelejumus, vinu gan sevi uzskata par lektori.
Irma
I
Tas butu splaviens visiem Latvijas pilsoniem, kuri ir Latvijas patrioti, ja si alkatiga, izcili stulba bet energiska baba Vaidere turpinatu parstavet Latvijas valsti EP. Ka vispar Vienotiba so alkatigo, stub, destructive, nesakarigo babu tur sava partia? Si idiotene Vaidere jau 15 gadus imite ka parstav Latvijas valsts intereses EP (vientre ta platas ,ka tik loti, loti stradajot udzeta komisija, tikai Latvijas zemniekiem ES visus 15. gadus bez izmainam ir visniecigakas subsidijas un nekas neliecina ka sis debilas babas darbosanas rezultata subsidijas Latvijas zemniekiem tiks izlidzinatas ar vaciju, Belgiju, Daniju...), tikai kapec sis idiotene ir noverteta ka loti slikti stradajosa radiba, lidzigi ka ZZS idiotene Grigule, kuras sevi nepartraukti slave. Kapec Latvijas pilsoniem sis divas idiotenes ir jaztur, tai pat laika Latvijas tauta nikst nabadziba.
Tikai lai ziedotu savai partijai?
T
Lai Latvijā arī turpmāk maizi un pienu pielīdzinātu luksusa precēm un apliktu ar 3,5 reizes augstāku PVN,nekā Briselē,bet algas un pensijas joprojām paliktu piecreiz zemākas? Par vienīgi Latvijā neesošajām slimokasēm un pat atlikto viena groza veselības obligātās apdrošināšanas sistēmu un minimālās pensijas paaugstināšanu,pēc daudzajiem EK un OECD atgādinājumiem,nemaz jau nerunājot.
To Vienmēr gatavs
T
Piecos gados Vaidere Vienotībai ziedojusi tikai 33,975 eiro!
viss maksā
v
Tātad pārāk maz ir ielikts obšakā, lai nopirktu sev nākamo termiņu pie Briseles treknajām silēm. Kas maksā vairāk, tas izvelk laimīgo loterijas biļeti. Vaidere varēs doties pensijā un gremdēties patīkamās atmiņās par savu komunistes jaunību.
  • 13
  • 4
Domāju gan!
D
Īpaši ja palasām"Kas ir Eiropas ierēdņu un deputātu maciņos?",Latvijas Avīze,Tepat,Eiropā,2003.gada 9/janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas