Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valdības budžeta viltības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Protams, ... eurofundus esam "apguvuši" tagad viņiem atliek vienīgi no cilvēkiem izspiest. Viņi labprāt būtu arī pensijas "apguvuši" un bērnu pabalstus, bet vienīgā problēma ir tā, ka tie tapat ir nabadzīgi. Drīz nodokļu inspektori tuneļos nabagiem un ielu muzikantiem ņems nodokļus. Cik dzīvoju šajā valstī nevaru nekādi pierast - šķiet, ka viss ir tikai sapnis. Katram latvietim pa „mīkstai vietai”? Čērčils: "Es uzskatu, ka valsts, kas mēģina ar nodokļu palidzību sasniegt labklājību, ir kā cilvēks, kas stāv spainī un cenšas pacelt sevi par viņa pogu" © "... Mēs braucām gar maziem ciematiem, kuru iedzīvotāji bija ļoti nabadzīgi. Sieviešu apģērbs sastāvēja no auduma gabala vai lupatas, tikkai lai segtu to kailumu, mati viņiem ir nogriezti zem ausīm un kārajas kā staigajošajai tautai, kurus mēs saucam par čigāniem. Viņu mājiņas, vai drīzāk būdas, ir vissliktākas, kā tikai var iedomāties, tajās nav nekādu lietu, izņemot netīrus podi un pannas, kuras, tāpat kā māja un cilvēki paši, gan pielaisti un nekārtīgi, ka es izvēlētos uzturēt gaveni un pārnakšņot zem klajas debess nevis ēst un gulēt ar viņiem .... ... Lielākā daļa - muļķīgi pagāni un taisa elkdievības zem kokiem, izraktos ar saknem, ar nocirtam augšienem. Šo stumbru viņi rotā ar lentem un , es nezinu ar kādam vēl lupatam, pēc tam dejo apkārt un rāpo, un murmināt kaut ko visu laiku, ko es nevarēju saprast. Galu galā dievkalpojums beidzas ar ēdelību. Šie zemnieki pastāvīgi zvēr un prasa nolādību uz savu galvu, bet ne piešķir lielu nozīmi saviem zverestiem un pārkapj tās, tikko paspējot pateikt pēdējo vārdu. Viņiem ieradumā ir dīvains zvērests: viņi uzklāj kūdru vai koku uz savu galvu, ņem nūju rokā un zvēr rīkoties tā un tā un turēt savu vārdu, un ja neturēs, tad lai viņi un viņu liellopis, nodegs ... "
j
j
Šāda raksta vietā Dienā gribētos redzēt pētījumu ar reāliem priekšlikumiem, kur tad var griezt, tā lai nevienam nesāp, un ar reāliem skaitļiem - kāds no tā būtu ieguvums valsts budžetā.
Guntis
G
it kaa normaals raksts, it kaa nee... smiekliigs gan.
:)
:
Labs raksts. Diezgan reālistisks diemžēl.
rubene
r
Ja lielas Dienas avīzes galvenais redaktors sāk šitik populisitiski laist, tad domājošos lasītājus jūs tikai atbaidīsit. Un mēģināt uzspiest tautai -"tauta, kāpēc tu neprostestē?". Nu negribam un neprotestējam! Mēs atbalstām Dombrovska politiku!
xxx
x
Žurnālisti, kas nevar izpētīt, kas notiek, ir tādi paši kā politiķi, turklāt - žurnālistus un politiķus vieno tas, ka viņi visi tukši runāt neierobežotā daudzumā. Ar ko Bojāra raksts labāks par valdības darbu? Ne ar ko, jo rezultāta jau nav.
haha
h
Valdība var darīt, ko vien vēlas, vienmēr atradīsies kāds raudātājs, kuram kaut kas nav saprotams vai kaut kas nepatīk. Slikti, ka pat žurnālisti sāk vāvuļot līdzi katram neapmierinātajam.
x
x
kapec doma, ka runa ir par lepniem dzhipiem vien? runa ir par jebkuru jaudigu, pat vecu auto, ar kuru vispar iespejams parveitoties pa sliktajiem celjiem:) un ari gjimenes ar berniem tak tere vairak elektribas, ka viens cilveks, perk vairak partiku, zales:):):)
......
.
sakarīgi. īpaši raksta beigas - par valsts pārvaldi...
ddd
d
taisnība, kā naglai uz galvas.
Me
M
Kāds tad ir autora priekšlikums - pārbraukt pāri visiem ar ceļarulli un vienkārši viesiem LV iedzīvotājam piesūtīt rēķinu ar identisku summu - lai viesiem tiek vienādi? Īsti neiebraucu raksta morālē.....
europa
e
Sorry, arzemes par masinu jamaksaa no 300 eu uz augsu atkaribaaa no auto labuma gadaa. Plus vel cela nodoklis, arii atkaribaa no masinas glaunuma. Par masinam, kas ir 20 gadus vecas cela nodoklis loti mazs.
nazis
n
"...būtu reiz vērts papūlēties un sagudrot piņķerus, kā nodokļu maksāšanā ievilināt arī nemaksātājus..." Tieshi tas jau tiek dariits! Jo no auto nodevas izvairiities nevar, no PVN arii nee, taapeec kautkaada dalja naudas no eenu ekonomikas tomeer tiek izcelta.
Balabolka
B
Jenotēni atkal mēģina noriet katru, kas nejūsmo par viņu premjeru!
|
|
Mīlais sievišķi, Dombrovskim otrs vārds nav Bojārs, bet tieši viņš, premjers tā apgalvo par veiksmīgo konsolidēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas