Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vecmīlgrāvī pensionāri vēlas nobalsot par Lembergu un Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pārliecība
P
Tad vaino Saeimu, ka pieņēma muļķības...Godmanis gan bija feina izpildvara - savu draugu banku "Parexu" vienā naktī izglābjot no kraha, sagrūžot tur nodokļu maksātāju naudiņu n-tajos miljonos. Jauku vakaru! :))
studente
s
Nobalsoju par Vienotību!
jūras mandarīns
j
Pārliecība... Jā, jā Dombrovskis izpildvara, Repše arī... Kad abi atnesa uz Saeimu budžetu un nosvieda ātrai pieņemšanai arī visstulbākos nodokļu likumus, tad Saeima lēma PAR visām muļķībām, kas tika piespēlētas! Novēlu Tev tikpat labu izpildvaru arī turpmāk, kam tik stulbi likumdevēji, kas neiebilst par pret nelsasītu beku nodokli, ui, patentu, avansā.
Pārliecība
P
nu protams, ka vienošanās (VISU koalīcijas partiju)! Saeima lemj ;))...Dombrovskis tikai izpildvara. Nezinājāt vai izliekaties ?
saule
s
Sīs pasaules iekārta un sistēma ir velna veidota,un neatkarīgi no tā,kādu partiju mēs ievēlēsim,velns to kontrolēs un vadīs..Kamēr Latvijas tauta to nesapratīs,nekas labs nav sagaidāms.Sistēma un cilvēki ,kuri ir naidā ar savu Radītāju,un nav salīdzinājušies ar Dievu caur Jēzu Kristu Dieva Dēlu,tikmēr nav nekādu izredžu labākai nākotnei. Neviss partiju apvienošanās un vienotība mūs var izvest no visām krīzēm(kas tulkojumā ir - tiesa),bet gan tikai tad,kad mēs būsim vienoti Jēzū Kristū,Dievs svētīs Latviju un Latvijas tautu. Jebkura cita vienošanās un vienotība ir velna inspirēta cilvēku piemuļķošanai un apmānam,jo velns ir melis ,zaglis un slepkava pēc savas dabas, un viņā nekad nekā nav laba.Dievs vienīgais ir spējīgs apvienot visus zem vienas galvas Kristus, un izveidot pareizi visu un nolikt visu pareizā kārtībā. Vienīgi Dievam nav nekas neiespējams,un Viņš mūs akceptēs un svētīs visā pilnībā tikai tad,ja mēs būsim salīdzinājušies ar Viņu,staigāsim Viņa mīlestībā ,dzīvībā ,taisnībā,gudrībā, uzticībā ,un klausīsim ko Viņš mums saka un liek darīt ,tikai tad mēs baudīsim visas Dieva svētības ,taisnību mieru un prieku .Dievs ir mīlestība un Viņā nav nekādas netaisnības. Vienīgi Jēzū Kristū mēs varam būt patiesi svētīti tagad un mūžīgi.Lai nāk pār jums visiem Dieva atklāsme un gaisma. Esiet svētīti visi Latvijas cilvēki ,Dievs jūs mīl!
jūras mandarīns
j
Mežinieki un citi laucinieki, cerams, šodien nebūs aizmirsuši, ka Vienotības mazais Jaunups Latvijas valsts mežiem atņēma Ls 140 000 pat ne priekš Dombrovska partijas, bet priekš baketbola bumbātājiem, Repše parakstīja, Dombrovskis klusēja, tad nu lai Vienotība klusē arī rīt no rīta. Sklerotiķu man gan pietiek, tad nu Dombrovskis ar smagi apsūdzēto Lembergu varēs koalīciju kalt. A kur būs Repše, kad Jakāns vinnēs arī nākamās tiesas un vajadzēs šo VID-ā Jezdakovas vietā atpakaļ likt? Domburam Repše solīja: "Es par to atbildēšu!" Domburs prasīja? "Kā?!" Tiešām, kā Valdiņ Dombrovski?
trigger
t
CVK mājaslapā var paspēt paskatīties, Vienotības karodziņš Dombrovskis aizdevis > 178 000 eiro, -- KNAB izmeklētāji medijos iepruiekš ir stāstījuši, ka tik lielu aizdevumus pirms vēlēšanām parasti deklarē tie, kas vēlāk gaida izdevību saņemt kukuļus. Kuram ir taisnība?
jūras mandarīns
j
Ha! Dombrovskis pats jau pirmajās TV debatēs par pensiju griešanu teica: "Tā bija vienošanās." Ķipp, es jau neko, tos s*dus citi taisīja, es tikai blakām gadījos.
Jukums
J
Ir jāsaprot, ka pensionāriem vēlēšanas ir liels notikums - tā ir reize kad viņu balsīm ir tikpat liela nozīme cik jebkuram citam. Un viņi vēlas būt nozīmīgi, vēlas lai tiktu uzklausīti un ievēroti. Cits jautājums ir kā viņi saprot situāciju un cik lielā mērā, diemžēl, ir pakļāvušies smadzeņu izskalošanai. Viņu vidū ir arī daudz saprātīgu cilvēku - kā jau jebkurā vecumā.
Pārliecība
P
kādēļ man Lembergs? Es viņam neko neesmu parādā. :))
aabb
a
es nobalsoju par ZZS , un saprotu tos penšus , kuri meklēja sarakstā Lembergu ...vajadzēja vairāk klāstīt , ka Lembergs nāks par premjeru, ja būs 51 balss Saeimā...
Ak Dievs kā melo
A
par lembergu neviens nebalso,bet visas aptaujas ir vienivienigi drausmigi meli.
anonīmais šakālis
a
Par ZZS vispār tikai penši vien balso!
anonīmais šakālis
a
...meklēja Lembergu.
Pārliecība
P
Lasīt vajag! - Pensionārus uzmeta tagadējās KOALĪCIJAS partijas, kuras katra aizstāvēja sava saimnieka intereses. Kā partiju īpašnieki norāda ar īkšķi, tā Saeima balso. Bez Saeimas akcepta NEKAS nenotiek, lai ko Dombrovskis lemtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas