Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

VIDEO: Jakrins uz tikšanos aicina Gailīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
vISAI NEIZDEVUSIES KĀ JAKRINA,TĀ GERHARDA UN tb NORAKŠANA.Pats pēc šī si'zeta sevi pasniedzi kā dauni,jo pierādīji,ka esi STIPRI angažēts no PLL un Lesčinska,JO gudrs,godīgs,normāls LTV ziņu dienesta vadīt. uz tādu AFĒRU neietu.Un tieši TU biji šantāžas veidotājs paņemot līdzi attiecīgu aparatūru,jau iepriekš sagatavojies.Tava uzvedība "Preses kl."ar Lesčinski / MONOLOGS!/ un Dombrovski / neļaušana atbildēt!/ norāda par tavu pērkamību un kuram tu kalpo.Gerhardu attiecīgi darboņi liek vajāt arī pēc incidenta ar TV-5 ! Sab.TV ziņas ko tu veido ir pat zemākā līmenī kā Rogovkas baumu biroja laidiens.Ja cilvēkam NAV intelekta,kā tev,tad pieplusojot Lesčinska lielummānijas apsēsto pelēko vielas potenci diez vai sanāks kas jēdzīgs ,pat ja to apmaksā labi. Šoreiz tu atkal izgāzies! ar visu sievu.
mezasuns
m
kur tas Jefiņs sazadzis tik daudz $$$, ka vizinās vienīgajā Nissan GTR LV???
Nu nu
N
Kārtējā Gailīša izpatikšana Šleseram :-( Linkā uz LTV videosižetu, labajā malā 100.panta preses klubs ar Šleseru (03.09.2010), kaut arī pēdējais Preses klubs bija ar Dombrovski (10.09.2010). Gailītis - Šlesera bļodlaiža!!!
jo
j
vienigais ko es tur saskatriju bija Jakrina nemaaka izteikties.. nuu..... eee.... nuu... es jau neko nesaku.... vienkarshi.... nu jasmejas. kas ta par runasanu 30 min par neko. nu bet nevar jau parmest vins jau politikis tikai del teetuka naudas.
kas
k
Gailīti ,kur ieraksts par apsolījumu šlesim viņu slavēt rītā un vakarā valsts televīzijas ziņās,apmaiņā pret sievas silto vietiņu,ja jau konsekventi ,tad līdz galam.Bet tas Jakrins trīs vārdus sakarīgi nevar salikt,VL tieciet no viņa vaļā un ātri!
dzem%
d
Gailīša provokācija, tikai no viņa izskanēja par sižetiem, jakrins tikai teica, ka viņš pārdevis dvēseli dripēm..
sirdī latgalietis
s
Gailītis nedrīkstētu iet uz visādām mēslu bedru kašņātāju tikšanos,ZD vadītājs neatbilst savam profilam,tas liecina,ka var sarunāt sižetu saturu,virzību.Kotam būtu jāmaina kadr,bet tikai uz kaut ko gudrāku,objektīvāku,cildenāku.
zorge
z
Neko "TĀDU" es tur nesaskatīju. Šlesers ko līdzīgu runā atklāti ēterā.
jautrais
j
.. jakrins atvasināts no uzvārda Raikins.. un izskats atbilstošs..
verīgais
v
Nesen sitas auto (NISSAN) bija noparkots "ņe pa pravilam" pie LU
dzeris
d
Tur bija reāli draudi un šantāža, kaut arī Gailītis un Kots tikpat angažēti, bet, šoreiz TB totāli izgāzusies. Normālā valstī Jakrins būtu jātiesā, kā šantažists, un partijai sen no viņa būtu jānorobežojas. Bet, tā ka visas trīs iesaisrītas puses - TB, Gailītis un Kots, NDP ar Jaundžeikaru - visi ir mentāli līdzīgi, aizkulišu spēlīšu meistari, ilgstoši kopīgi strādājoši kā valsts izzadzēji, tad visu to lietu apklusinās un tā ne ar ko nebeigsies. Bet, ko par to saka "idealisti" no VL, kāpēc tik ilgs klusums?
velts
v
protams jakrinam vajadzēja iet pie Kota, tad gailītis būtu izmests un varētu iet strādāt pie rumpīša par preses sekretāru, bet jebkurā gadījumā nekādu draudu pazīmju un ietekmēšanas mēģinājumu nesaskatīju.. Gailītim jāatkāpjas!
air
a
Ja Satiksmes ministram ir tik truls padomnieks, tad gribi vai negribi ir jāuzdod jautājumu, kāds ir pats ministrs.
Naglīgo nefans
N
Lēts PR gājiens no LTV Ziņu dienesta puses. Jakrins nav gudrs, taču Gailītis ir vēl tizlāks. Tādas lūk amatpersonas ar dauņu intelektu.
Alise
A
Jakrina murmulēšana uz riņķi un apkārt atstāj nepārāk labu iespaidu. Tādas lētas intrigas un varas demonstrēšana. Netīra spēlīte!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas