Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vīķe-Freiberga apšauba, vai Āboltiņas ideja sasniegs mērķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KNAĢIS
K
ŠOREIZ VAIRAI PIEKRĪTU.
palicējs
p
kāpēc nevarētu grozīt Satversmi , nosakot , ka Latvijas prezidentu ievēl Latvijās pilsoņi aizklātās vēlēšanās un jūnija mēnesī mēs ievēlētu prezidentu, kuram grozot Satversmi ,tiktu dotu lielākas pilnvaras?
DD1
D
Piekrītu: Latvijai jaunajos laikos ir bijis tikai viens labs prezidents - Vaira. Priecātos, ja viņa gribētu kandidēt atkal.
Carlito
C
Es arī domāju, ka pirms ko dara, visai tautai ir jāizpļāpājas līdz spēku pagurumam, un tikai tad tie, kam vara, varēs ievēlēt to, kuru viņi grib. Ko arī izdarīs, nešaubīgi. Pļāpā vai nepļāpā.
žeņšeņs
ž
Laikam jau tagad varētu derēt, ka vairāk kā puse no tās komisjas būs sorosīti, kas atkal rakstīs visādas inteliģentu vēstules, kuras nekavējoties tiks publicētas ir.lv
pilsonis
p
Ko nu sis veca alkatiga, ciniska zagle, egoistiska, nekauniga pile kerc? Latvija ir jamaina likums un prezidents ir jaievel Latviajs pilsoniem, lai prezidenta amata nenoklust tadi gadijuma smerdeli ka Ulmanis, Freiberga, Zatleris, kuriem nav cienas ne Latvijas pilsonu vidu ne ari visa Latvija. Freiberga un Ulamis ir jaizmet no valsts dzivokliem Rigas centra un sie dzivokliir jaizpardod izsole un ieguta nauda ir jaieskaita Latviajs pensionaru fonda, jo vinu pasu pienakumos ir rupeties par saviem sadzives apstakliem. Ir amorali un noziedzigi, ka izbijusie prezidenti turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus ka to dara Ulanis un Freiberga. Nevienu prezidenta kandidatu nedrikst izvirzit, ja vinam nav privats dzivoklis vai maja, kura vins varetu dzivot pec darba termina beigam, jo Latvijas iedzivotajiem nav jarupejas par vinu majvietu un sadzives apstakliem ka tas notiek ar nekaunigiem, alkatigiem smerdeliem Ulmani un Freibergu, kuri noveda Latvijas valsti bankrota un latviesu tautu nepieredzeta nabadziba, beztiesiskuma, posta, bezceriba ka tas ir uz sosienu Latvija.
tauta
t
Kaut tu brauktu vienreiz prom..., no kurienes atbrauci.
beebis
b
VVF, jums noteikti labaak patiik nedemokraatiskas metodes, kaa jau Rozenkreiceriem pienaakas, saveejos- pa kluso. Apsveicu par atklaatiibu, bet mees jau to sen esam, sapratusi, kam kalpoj ......
pamela
p
Šoreiz pilnībā piekrītu VVF! Āboltiņa stipri ķer pāri strīpai.Izveidos PSKP politbiroja masonu ložu.Uzvārdus nesauks,kuri būs mūžīgie "inteliģenti"lēmēji.Kā noriebusies tā karakurtu rosīšanās pa trīslitru burku ar aizvalcētru vāku.KO TUR LEMSI SOLVITA? ES jau šodien varu nosaukt prezidentu kurš tīkams Kremlim - Stepašina padruga- SUDRABA,kurai JAU laicīgi/atšķirībā no Zatlera!/ frizūra pielāgota.Atliek iemācīties acis nebolīt un nedraijēt vienus un tos pašus tekstus gadiem. ZZS Silenieks TV-5 norāja Zatleru par ātomspēkstsc,ar leišiem,jo Kremlis grib pirmo nakts iespēju. Solvita,KUR TAUTA !!!! varēs izteikt viedokli par tavu superideju? UN CIK TAS MAINĪS ASTOŅKĀJA IZTIRGOTO?
Juhans
J
Smadzeņu skalotājiem vajadzīga tribīne. Tas arī ir viss.
Dārznieks
D
...jebkurš ieteikums vai kandidatūra no tautas nevar būt nekas vairāk kā viedoklis, jo Saeimas deputātiem paliek juridiskās tiesības jebkurus ieteikumus vai nu ignorēt, vai uzklausīt... Tātad tomēr izrādās taisnība, ka deputātu ievēlēšana ir tikai tāds teātris un patiesībā viņus aiz šņorītēm uz pareizo "juridisko" pusi var paraustīt "netauta".
Vells
V
Viss jau būtu jauki, viss būtu smuki, taču nebūsim naivi, ne jau plašākas sabiedrības viedoklis interesē āboltiņu. Visu šo cirku ar dažnedažādu komisiju, atbalsta grupu un sazin ko vēl veidošanu jenoti un to priekšteči ir izspēlējuši n-tās reizes. Mehānisms vienkāršs. No sākuma skaļi aurot par to, cik ļoti ir apbižota sabiedrība, tad saveidot patiesības stutēšanas komisijas, kurās tā nejauši iegadās visādi ap jenotu sili sēdoši "eksperti" un "sabiedriskās domas pētnieki", pēc tam izpīpēt "pareizo" kandidātu un ja kāds sāk celt iebildumus, līdz aizsmakumam aurot, kāds viņš nelietis, ar kādām tiesībām iedrošinājies pacelt balsi pret "visu sabiedrību" pārstāvošu komisiju. Kāda ir jenotu patiesā attieksme pret sabiedrības viedokli, to labi varējām redzēt budžeta veidošanas gaitā
antidemagogs
a
CIk ilgi valsti var reprezentet vecvecaaku paaudzes cilveeki? Tas suuta signaalu citiem, ka sjii valsts noveco ne tikai iedzivotaajos, bet arii varaa. Prezidentam ir jaabuut gados jaunam, svaigam.
Radikālis
R
Latviešu tautas lielākā problēma ir kolektīvi uzņemties atbildību par to ko paši izvēlamies. Vienmēr gribam nogrūst atbildību uz citiem.....
Pārliecība
P
pilnībā piekrītu visam, izņemot pēdējo rindkopu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas