Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vīķe-Freiberga kļuvusi par vecmāmiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Čība
Č
Bija jau arī pats pēdējais laiks, jo citādi nebūtu neviena mantinieka, kam atstāt omes miljonus. Jocīgi tikai, ka pat eksprezidentes meitai nebija nekādu iespēju tikt pie vīra. Lai gan - kāds tur brīnums! Bagātie jau ir izvēlīgi un ar vēlmēm, kas reāli nav iespējamas. Un kas ar vedeklu? Vai ālava?
to
t
Pats tu kolba.
Jukuyms
J
: Ārlaulības bērns. Tēvs no kolbas. Apsveicu VVF. Nekāds brīnums jau nav. Latvijā 48% bērnu dzimstot ārlaulībā! Kosmopolītisma paraugs!
apsveicu
a
VVF meita malacis. Tikai naudu vajag pelnīt nevis mistiskā fondā, bet pārdodot to, ko tu esi iemācijusies! Būtu godīgi, ja tu publicētu, ko tu esi izdarījusi latvijas fondā anglijā!!!
KLM
K
Neņemos apspriest kardināla izteicienus, bet Lembergs reiz ar putām uz lūpām apgalvoja - PSSR sexa vispār nav un tādēļ mūsu paaudze dzīvos komunismā, rezervējot tur arī sev vietu...
Ateists
A
Izlasīju citā portālā: Pujāts saka: sex rezervēts precētiem cilvēkiem :-)
KLM
K
Un ko par to saka mācītājs Pujāts? ................................................... .................. Ateista kungs, to Jums izdevīgāk pajautāt Lembergam - viņš kādreiz apvienoja poļitruka un ticīgo apkarotāju bandas vadītāja amatus.Vēlu sekmes...
Ateists
A
Un ko par to saka mācītājs Pujāts?
Jānis
J
Nu nevajadzēja VVF tā slavināt savu paraugģimeni un noniecināt citus, pieliekot pirkstu pie deniņiem. Vot i ķezā pasaules priekšā. Krūmu bērns ir krūmu bērns, ja pat tam māte ķeizariene.
Lasītāja
L
Tas nav kauns un negods, bet Dieva svētība. Bet lai jau kraukļu melnās mutes ķērc! Vienai audzināt bērnu pēc dažu labu vīriešu cūcībām, tur vajag milzīgu drosmi un apņēmību! Sveicu Freibergas kundzi ar kungu, un māmiņu Indru ar Ivariņa piedzimšanu! Gan visi kopā Jūs izaudzināsiet puiku par krietnu vīru!
Tā ir
T
Dēla Kārļa ģimene jau kopā 5 gadus, bet bērnus negrib vai nevar būt, iespējams kolba šeit. Dīvaiņu ģimene. Kosmopolīti.
KLM
K
paturpināšu - vai Jums ir kaut niecīgākais skaidrojums - kāds sakars vēl pilnīgi nevainīgam bērniņam ar ''līdzekļiem pāri mēram šķiezdama, Abrene u.c'' ! Tas vienkārši šokējoši, ja kaut ko līdzīgu spēj uzrakstīt sieviete, kura vai nu ir māte, vai nākotnē cer būt..
Dieva pirksts
D
pate Vaira Vīķe F. kratīja uz citiem pirkstu un mācīja kā pareizi dzīvot, a tagad šai paraugģimenei tāds kauns un negods - tēvs nezināms.
Sams
S
Piekrītu, ka tik augstas bijušās amatpersonas meitai tas ir kauns un negods- pati bez vīra, bērns bez tēva. Ja vien kā te iepriekš raksta atspēko šo vienatnes negodu ar kolbas bērnu. Puikām tēvs ir vajadzīgs, citādi izaug par memmjiem.
KLM
K
Saskaņā ar tautas dainām.... ................................................ ................. Iespējams, esat tautas dainu pētniece un speciāliste, bet stipri šaubos vai esat tik pat erudīta morāles jautājumos,jo šis - ''varbūt kauns, ka 43 gadu veca, bet viņš ''jauns'' - ir zemiskuma kalngals, kas, manuprāt, piemīt vien prostitūtām ar stāžu, kuras vēl uzdrošinās spriedelēt par negodu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas