Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Ja ZZS tiek atstāta opozīcijā, koalīcija var kļūt par KPV LV ķīlnieci

Viss ir Bordāna paša rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā gan
T
Nekas nav Bordāna paša rokās, viss sen jau izštukots. Un tā muldēšana, ka jāsāk ar darbiem utt. ir tikai piesegs un izlikšanās, lai attaisnotu Bordāna neatbalstīšanu. Tas nu pilnīgi skaidrs, ka galvenais ir ministriju sadalījums partijām. Jāpiekrīt, ka ar to gan Bordāns ir nedaudz iebraucis auzās...
Latvis
L
Jani , sac ar VID ! Reketam , mafijai jaunaja valdiba nav vietas .
Super
S
Bordān stāsti tautai kāpēc tu dejoji ar bijušo režīma "jumtu"-potapovnu un jurašu? Toutai būs interesanti zināt par tieslietu mi iztra draudzību ar gestapo pārstāvjiem.
Z Līvmane
Z
Bordān , attopies! Mērkaķis ar granātu, valdībā nav vajadzīgs! KPV lai sēž stingrā opozīcijā!
interesanti
i
Negribas ticēt, ka kāds no partijām, KPV LV var uzskatīt par stabilu partneri.
latvietis
l
tikai JKP veiks tautai napieciesamas reformas
Līva
L
Izskatās, ka Bordānu nevajag par premjeru - viņam nav spriestspēju. To apliecina viņa izteikums par KPV.LV. Interesanti - viņš uz Marsu līdz šim dzīvoja un neredzēja Kaimiņa izlēcienus Saeimā un ārpus tā, Gobzema un Kaimiņa melošanu utt. Pec visa tā saukt viņus par uzticamiem var vai nu materiāli ieinteresēts vai nu idiots. Var mums būt valdība, bet lai par to runātu ilgtermiņā - tad valdībai jābūt bez KPV.LV.
Elīna
E
Nevajag būt ne idiotam, ne materiāli ieinteresētam. Pietiek ar drusku diplomātijas. Vispār neviens politiķis nekur un nekad nerunā visu, ko domā un grib. Kopš Jūlija Cēzara laikiem. Jālasa starp rindām, jāklausās starp vārdiem...
  • 8
  • 0
Armands
A
No sākuma runās pieklājīgi, tad paliks nepieklājīgi, tad sāks šantažēt un draudēt. Lūk kas notiks ar JKP, ja nepiekritīs ievilkt Saeima izbalsoto ZZS un Vienotības mafiju. Tā jau ir sagaidāma realitāte. Praksē tas izskatīsies šādi: Vēl šonedēļ viss būs pieklājīgi, no nākamās nedēļas LSM sāksies par JKP biedriem dīvaini un kompromitējoši raidījumi un ziņu materiāli.
???
?
Nu tur vēl pastrīdēsies, kurš uz kuru izvilks vai pavicinās kompromatu. Izskatās, ka kādam ir vesela spēka ministrija, kādam ir kurmji tajās. Vienvārdu sakot Mentu kari sagaida mūs. Bet beigās atnāk lielais brālis un sliktos noliek pie vietas, jo labais cīnītājs pareizi ir izskaitļojis kombināciju. Pa vidu kāds arī tiek atšauts, bet tas ir tikai seriālos.
  • 6
  • 1
Irsa
I
Veco vēžu trollēni sarosījušies. Pa lielam jebkurā koalīcijā jebkurai partijai ir zelta kārts. Skat. esošo. Pat zirgam skaidrs, ka vecbiedri, kas laimīgi ieplusoti Saeimā, neko mainīt siles kārtībā negrib. Taču ar aknām saprot, ka nāksies vien pie siles parūmēties.
Šajā cirkā
Š
Nekas vairāk kā kāzu ģenerālis Bordāns nebūs. Paristu un Vienotības oligarhi komandē visu.
Yes
Y
Taisnība! Sorosisti ir vinnējuši. Vienotība pierādīja, ka, sadaloties divās daļās, tā bija vienīgā iespēja palikt virs ūdens. Lai gan risks bija liels. Jāņem vērā, ka Bordāns arī nāk no kādreizējās Vienotības sastāvdaļas, un - kā labā Strīķe ar Jurašu KNAB'ā strādāja!
  • 11
  • 6
kiška tonka
k
šis nav sevišķi nopietns kandidāts. Viena lieta ir apsaukāt pie varas esošos, pavisam cita - spēja izveidot un vadīt ilgtspējīgu valdību.
ķidai
ķ
a kas tev imponē , suņbūdnieki , a varbūt kučinkijs? Nu suņbūdā nav neviena ministra kandidāta ir tikai suņi kas māk riet .
  • 15
  • 10
zvirbulēns
z
Ka tik beigās Bordānu nepārmet pār bortu. :)
sicher
s
bordāns premjers
tiešām sasmīdināji
t
!
  • 12
  • 21
el chuque
e
bordāns terjers
  • 8
  • 28

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas