Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Žurnāliste: Aivara Lemberga kontu publiskošanai ir sabiedrisks labums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HTT
H
Mani neinteresē miljonāri. Pasaulē to ir papilnam, piemēram, Bils Geits. Mani interesē vienas niecīgas noflīzētas govju pļavas vadītāja pēkšņa kļūšana ne tikai par miljonāru, bet par VISBAGĀTĀKO cilvēku visā Latvijā, pie tam par tādu padarot ne tikai sevi, bet visu rodņu.
jaa, jaa
j
sabiedrisks labums?? tas nozīmēt tikai to, ka turpmāk baidoties no banku kontu informacijas nopludes paradīsies ar vien lielāka skaidrās naudas aprite - un ši melnā nauda kautkā būš jadabū un ne jau godīgā ceļā!
Arkādijs
A
Mums Latvijā ir ap 100 miljonāru. Pieprasām visu miljonāru kontu izdrukas, kā arī kā viņi naudu nopelnījuši un kā viņi tērē. Sabiedrībai būtu jāzina par VISIEM!!! Lai dzīvo atklātība. Kādreiz domāju, kāpēc 10 un vairāk kaušļi uzbrūk vienam zēnam un visi skatās. Tas taču tik netaisni. Tā teikt atradušies varoņi: 10 piekauj vienu. Mūsu sabiedrība ir slima, ja uzbrūk vienam. Vajag atmaskot visus. Vai tad Kokalis ir ar vaigu sviedros nopelnījis tos miljonus...un pārējie???
Lempis
L
Kuks, tu pārāk brauc virsū advokātiem. Ņenado. Lembergam tie ir pārāk vāji un lai tā paliek. Man bija, starp citu, baigi jautri, kad šodien no zeķes izvilka Miķelsonam drošības naudu. Izcelsme? Tiesa pieņēma, cilvēku izlaida. Nauda no kurienes. Narkotikas? Ieroči (tas jau smalkāk)? Vienkārši valstij nozagti? Tiesai vienalga.
Kuks
K
Vispār jau Lembergu aizstāvošās advokātu kliķes deklarācijas vajadzētu pārbaudīt un tas ir VID un KNAB darbs. Starp citu, pārbaudes lietu var ierosināt ĢP pēc publiskā telpā izskanējušam ziņām. Tā lūk!
Sabiedr. labums?
S
Žurnaļugas Naglas virsrakstā liktajam viedoklim gribētu piebilst - vai sabiedrībai būtu labums ja žurnaļugu kompīšus nedrīkstētu izkratīt izmeklēšanas processā? Varbūt uz tā kompīša ir nelegālas progas vai kreisi nosūktas filmeles. Kas slikts, ja sabiedrība to uzzinātu? Var jau būt, ka Naglai pilnīgi viss ir tīrs. Arī tad tā būtu sabiedrībai viena jauka, gaiša ziņa. Ko te citi par to domā (šīs pārdomas radušās atceroties žurnaļugu histēriskās prasības aizliegt veikt jebkādas izmeklēšanas kratīšanas pie žurnaļugām).
hi
h
vai tie advokāti visus nodokļus ir nomaksājuši? Kā tur ar tiem ienākumu nodokļiem? Dāvinājumu normām un nodokļiem? Kad 10 ls vajag trenkāt, tad VID klauvē pie durvīm, bet kā nullses ir vairāk par trim tā,kas? Ar roku zīmētās tabulās nav vietas?
reku
r
Lapsa-skabarga aivara pakaļā!
uhhhh
u
Lūriķi apmierinājuši savas slimīgās tieksmes,labsajūtā dodas gulēt!
Buba
B
Pieprasu Lemberga advokātu sarakstu ( uz 440 lapām) un viņu ienākošo maksājumu kontu izdrukas !
kaka
k
Es ceru, ka datu noplūde cilvēkus papurinās. Vismaz tos,kas salīkuši piekrīt uz visa veida algu, pabalstu, pensiju samazinājumiem. Valsts amatpersonas kā redzam un par daudziem noprotam dzīvo pāri saprāta diktētiem līdzekļiem. Un par to ar valsts pasūtījumiem un citām valsts ekstrām saistītajiem biznesiem. Kā tas nākas, ka 20 gadus atpakaļ pie lielā loma tika: partijnieki, komjaunieši, sagādnieki , saimniecības daļas vadītāji? Ja atceramies, tad uzreiz lielai daļai tautas aizmiglojās prāts, kad tika pie pasviestā privatizēšanas kumosa un atgūtajiem (?) lieliem un maziem namu un zemes īpašumiem. Liels nopelns tajā ir ārzemju latviešu mantiskajām pretenzijām un izglītotākām spējām uz urrā patriotisma nots izbīdot priekšlaicīgi dzimušu likumu pantus. Starp citu kaimiņi tā neizrīkojās ar savu jauniegūtās valsts mantu.... Kas arī liek domāt,ka ne jau " treknie" gadi ir pie vainas, ne jau partiju sāgas, bet dažu desmit ļautiņu noziedzīgā rīcība. Principā, ja viņi būtu kā tādi Nagļi, Gaiļi, Birkavi,un citi Bijušie šobrīd ārpus valsts amata, tad kā privāta biznesa pārstāvjus diezin vai kāds dotu mums te apspriest. Bet apbrīnojamā kārtā daži vēl lien uz valsts amatiem. Principā laikam tā. Šobrīd pirmsvēlēšanas noskaņā, mums ir tiesības uzzināt daudz un vēl vairāk. Gan par ģimenes dzīvi, paradumiem, uzskatiem,gaumi, uttt. Visu. Pat vajadzētu,lai žurnālsiti vēl čaklāk troblierētu par visu,kas vien varētu būt noderīgs . Kaut vai mīļotām automašīnu markām, uzvalkiem, sievu somiņām, bērnu skolām, diētām, mājkalpotājām, mājdzīvniekiem, utttttt. Tā notiek demokrātiskā valstī. Pietiek murgot, lai pasvīst un sakārto savu publiskas personas dzīvi un tikumus.
ooo
o
Lemberga saimes aktīvā uzbrukšana lasītājiem Dienas komentāros izraisīja interesi, kas tad tur publicēts tik šausmīgs ir tajos izrakstos, speciāli gāju un skatījos, citādi nemaz nebūtu gājis. Izrakstos, ko atvēru, parādās tikai milzīgi simtiem tūkstošu latu pārskaitījumi no viena specifiska konta uz Lemberga kontu gandrīz katru dienu. Nav ne jausmas, kas tas par kontu, no kā tiek pārskaitīts.
Kuks
K
Par naudu runājot. Kas painteresēsies, vai Lembja advokāti saņem oficiālu ar nodokļiem apliktu naudu vai pelēkās ofšoru aploksnes? Ko dara KNĀBs?
Lempis
L
Ja kāds nav pamanījis, Lembergs Aivars ir pašvaldību amatpersona, kuriem visiem arī vajadzētu iesniegt nodokļu deklarāciju. Personīgi man vairāk uztrauc tas. kurām partijām un cik viņš maksā un vai tas atspoguļojās viņa nodokļu deklarācijā. Bet bērni ir bērni, viņiem vajag nodot krietni pa pakaļu ar žagariem, un miers! Tas ir Aivara darbs.
Pudencija
P
Ir gan zaglīgs tas mazais čigānelis Lembergs! iedomājies savācis sev u gan VN, gan LK. laikam gan padalījies arī ar kampēju! Urā! latvieši- tāpēc jau esam gandrīz plikiņi un pēdējie nabagi Eiropā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas