Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Taksometru vadītāji: Sniega dēļ cilvēki izvēlas iet kājām

Sniegs šodien pamatīgi iespaidojis taksometru kompāniju darbu. Putenis apgrūtina braukšanu un ātru nokļūšanu līdz klientiem, tādēļ daudzi rīdzinieki šodien izvēlas nokļūt galamērķī ejot ar kājām.


”Air Baltic taxi” darbinieks Andris Apsvalks šodienas laika apstākļus nosauc par „drausmīgiem”. Tie radījuši daudz problēmu uzņēmumam, cilvēkus neapmierinot ilgais gaidīšanas laiks. „Pavēstot cilvēkiem, ka mašīnu būs jāgaida pusstunda vai 40 minūtes, daudzi vienkārši noliek klausuli un izvēlās iet ar kājām”. Taksistus sniegs īpaši neapgrūtinot, jo ar tiem visi rēķinājušies jau iepriekš. Savukārt, īpaši strīdīgas situācijas sakarā ar lielo sniegu nav gadījušās, „ir tikai parastās ikdienas aizķeršanās”.


”Lady taxi” biroja administratore Naģežda Sivakova norāda, ka šodienas sniegs taksometru kompāniju iespaidojis „spēcīgi” un piemetina, ka šādi laika apstākļi  ļoti apgrūtina cilvēku izvadāšanu. „Darbinieki nonāk stresa situācijās, jo jātiek ātrāk uz izsaukuma vietu, bet no viņie jau nekas nav atkarīgs”. Savukārt, klienti lielākoties esot atsaucīgi un saprotoši.


„Gatavojāmies, ka būs vairāk pasūtījumi, bet cilvēki acīmredzot ir pieraduši, ka Latvijā snieg”, norāda ”Riga taxi” pārstāve Iveta Silionova. Šodien pieprasījums pēc taksometru pakalpojumiem neesot būtiski palielinājies. „Vairāk cilvēki brauca ar taksometru tad, kad sākās lielie sali un nevarēja braukt paši ar savām mašīnām”. Piesardzības dēļ, taksometri brauc lēnāk un gaidīšanas laiks līdz ar to palielinoties. „Riga taxi” pārstāve piemetina, ka ar sniegu cilvēki noteikti ir vairāk apmierināti uz kalna, nekā pilsētā.


Atgādinām, ka ilgstoša snigšana turpināsies visas dienas garumā, tā prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas