Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ušakovs: mums nebūs kauns skatīties rīdziniekiem acīs

Rīgas domes (RD) deputātiem nebūs kauns nobalsot par budžetu un nebūs kauns skatīties rīdziniekiem acīs, komentējot sagatavoto budžeta projektu norādīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC).2011.gadā tiks saglabātas visas līdzšinējās prioritātes, tai skatā finansējums pabalstiem būs 34,5 miljoni latu, kas ir par 6,7 % vairāk nekā šogad.

Dotācijas sabiedriskajam transportam tiks saglabātas esošajā līmenī, ieskaitot atlaides nestrādājošajiem pensionāriem.20,5 miljoni paredzēti investīcijām, izglītības un kultūras objektu renovācijai.Ušakovs norādīja, ka plānotais budžeta deficīts par 50 miljoniem latu jeb 13 % pilnībā tiks segts no iepriekšējo gadu uzkrājuma.RD opozīcijas kritiku par pārāk strauju uzkrāto līdzekļu tērēšanu, Ušakovs noraidīja sakot, ka uzdāvinās opozīcijai kalkulatorus, lai viņi varētu  veiksmīgāk komunicēt ar SC un LPP/LC bloku.Rīgas dome šodien ārkārtas sēdē apstiprināja 2011.gada budžetu.

Par budžetu balsoja 37 domes deputāti, bet pret bija 20.

Izdevumi 2011.gadam pašvaldības budžetā plānoti 451 674 965 latu apmērā, tostarp pamatbudžets - 451 455 918 lati. Ieņēmumi nākamgad plānoti 401 438 697 latu apmērā, tostarp pamatbudžets - 401 221 596 lati.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas