Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Meluškāne: Adoptējot Danielu, mainījās mana dzīve

Kad Daniels jau bija mājās, kāds  tuvs cilvēks mani emocionāli satrieca, sakot: "Jums ir jāsaprot, ka apkārtējiem tas ir šoks!","  tā intervijā žurnālam UNA jūnija numurā atzīst mammamuntētiem.lv radītāja Sindijas Meluškāne.

Pirms desmit gadiem Sindija pat iedomāties nevarēja, ka būs četru bērnu māmiņa. Tolaik viņa strādāja Vakara ziņās un Guntars, kas tagad ir viņas vīrs un draugiem.lv radošais direktors  - priekšnieks! Dzīves līkločos no nenopietnām attiecībām ("Biju baigā svilpaste, bet Guntars -  tusētājs!"), viņu attiecības izaugušas līdz laimīgai laulībai. 

Pagājušajā gadā dēlam Dāvim, kuram šobrīd ir 11 gadu, meitām Annai (6) un Grietai (4) pievienojās brālītis Daniels – adoptēts puisītis. Un šajā brīdī Sindijas dzīve mainījās uz visiem laikiem.

Sindija intervijā emocionāli saliek visus punktus uz „i”, kāpēc viņas mamma pirms vairāk nekā gada paziņoja, ka vairs nespers kāju viņu mājās, kāpēc draugi bija šokā? Kāpēc biznesā, kuru izveidoja kopā ar draudzeni, vienai tomēr bija jāatkāpjas? Kāpēc Sindija pārdzīvoja, ka nav perfekta mamma un kāpēc bija pazaudējusi sevi? Atbildes ir pat šokējoši atklātas  -  par ambīcijām, vērtību pārskatīšanu, par sevis meklējumiem. Bet visam pāri par piedošanu. Un mīlestību. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē