Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ātrā palīdzība pieķerta velkam džipu

Kāds portāla Diena.lv lasītājs, braucot pa Krasta ielu Rīgā, ievērojis ko neparastu - "ātrie" palīdz glābt ne vien dzīvības, bet arī apvidus auto, kas nekust ne no vietas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša skaidroja, ka Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vajadzībām šis auto norādītājā laikā netika lietots. "Ņemot vērā to, ka Rīgas reģionā ātrās palīdzības automašīnas ir AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze īpašums un tajā laikā, kad automašīnas netiek izmantotas izsaukumu izpildei, par tām atbild minētā autobāze," sacīja I.Bukša.

Rīgas Sanitārās transporta autobāzes jurists Orlando Rozens portālam Diena.lv sacīja, ka abi attēlos redzamie transporta līdzekļi pieder autobāzei.

"2012.gada 10.februārī, kas bija viena no aukstākajām ziemas dienām, automašīna Land Rover, ar kuru pārvietojās viena no AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze amatpersonām, darba darīšanās devās pie sadarbības partneriem, lai organizētu nepieciešamo rezerves daļu piegādi AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze "ātrās palīdzības" mašīnām, ceļā salūza.  Palīdzībai viņam tika nosūtīta tobrīd brīvā "ātrās palīdzības" mašīna, jo tehniskās palīdzības mašīna atradās izsaukumā, kas atradās AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze rezervē un nesniedza neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumu, lai nogādātu salūzušo mašīnu AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze autoservisā remontam," atbildē portālam Diena.lv norādīja O.Rozens. Tā kā ar mašīnu Land Rover pārvietojās AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze amatpersona, tad atsevišķs saskaņojums ar citu AS Rīgas Sanitārā transporta autobāze amatpersonu nebija nepieciešams, piebilda jurists.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas