Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Atsavināto cigarešu un alkohola iznīcināšana

Otrdien, 26.jūnijā Nodrošinājuma valsts aģentūras teritorijā Rīgā, Piedrujas ielā 5, tika iznīcinātas administratīvo lietu ietvaros izņemtās mantas, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Ieva Rekšņa.

Otrdien tika iznīcinātas cigaretes, alkohols un vēl dažādi priekšmeti, kas izņemti kopumā 88 administratīvajās lietās. Atsavinātās mantas uzkrātas aptuveni divu gadu garumā un teritoriāli izņemtas Valsts policijas Rīgas reģiona Teikas iecirknī. Iznīcināšanas procesu rūpīgi uzraudzīja arī Teikas iecirkņa kārtības policijas inspektore.

Kopumā otrdien tika sagriezts aptuveni tūkstotis cigarešu paciņu un izlieti pāris simtu litru dažādas izcelsmes alkoholisko dzērienu, pārsvarā spirts.  Tāpat kā iepriekšējā reizē, arī šoreiz tās visas sagrieza Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieki ar asiem nažiem.  Cigarešu sortiments un izcelsmes valstis visdažādākās -  More, NZ, Premjer, Kiss utt. Cigarešu paciņas pārsvarā bija marķētas ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām. Cigaretes un alkohols izņemti Teikas rajona tirgos.

Iznīcināti tika arī nelegālie priekšmeti, kuri savulaik atsavināti cietuma caurlaidē. Viens no tiem – muzikālā apsveikumu kartiņa, ar skaistu novēlējumu nebrīvē esošajam un sirsnīgu parakstu – "tava foršā draudzene". Šoreiz gan draudzene nebija tik ļoti rūpējusies par brīvā laika kavēšanu, klausoties apsveikuma dziesmiņu, bet gan par to, lai draugs atrastu kartiņā paslēptās un cietumā tika ļoti gaidītās mobilā telefona Zelta zivtiņas SIM kartes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas