Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Neatklāj, vai Džekijs Čans ieradīsies Jelgavā

Trešdien pie vēja tuneļa Jelgavā notiek darbi, lai sagatavotos Džekija Čana filmas epizožu filmēšanai. Plānots, ka filmēšana notiks līdz 2.maijam. Filmēšanas rīkotāji neapstiprina informāciju, ka sestdien Jelgavā ieradīsies arī pats Džekijs Čans, vēsta portāls zz.lv.

Portāls novērojis, ka trešdien ap tuneli izvietots žogs, bet telpās rosās vairāki cilvēki. Filmēšanas rīkotāju pārstāve Līga Gablika neapstiprina, ka filmēšana vēl nav sākusies.

Tāpat viņa nekomentē Jelgavas pašvaldības izdevuma mājas lapā publicēto informāciju, ka sestdien Jelgavā ieradīsies arī Džekijs Čans. "Saprotam, ka filmēšana raisa lielu iedzīvotāju interesi, tāpēc par grafikiem un iesaistītajām personām komentārus sniegsim tikai pēc procesa beigām," skaidro L.Gablika.

Jau rakstīts, ka pašvaldība saņēmusi SIA Gaisa sporta sertifikācijas centra iesniegumu ar lūgumu saskaņot vēja tuneļa darbību no 18.aprīļa līdz 2.maijam, ņemot vērā iespējamo trokšņa līmeņa pārsniegšanu, iepriekš informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību sektors. Vēja tuneļa intensīva darbība centram nepieciešama, jo savstarpējas sadarbības rezultātā Ķīnas filmu studija China Hero vēlas uzņemt Džekija Čana jaunākās filmas epizodes.

Paredzēts, ka lidošanas epizožu filmēšana vēja tunelī notiks no plkst. 9 līdz 19. Katras lidošanas epizodes filmēšana ilgs vienu stundu ar 30 minūšu pārtraukumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas