Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vaiņodē notiks raķešu modeļu lidojumi

Šīs nedēļas nogalē Vaiņodes lidlaukā norisināsies Latvijas čempionāts un Starptautiskās aviācijas federācijas Pasaules kausa izcīņas sacensības „Liepāja 2010” raķešu - kosmiskā modelisma sportā.

Sacensību laikā varēs vērot raķešu modeļu lidojumus, gan arī klātienē aplūkot konstruktoru izveidotos raķešu modeļus. Šogad Pasaules kausa izcīņas sacensībās dalību jau apstiprinājuši sportisti no Slovākijas, Polijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

3.jūlija vakarā pēc sacensībām norisināsies raķešu modeļu lidojumu demonstrācijas šādās modeļu kategorijās: raķešu planieru modeļi ar nesējpakāpi lidojuma laika sasniegšanai; raķešu modeļi ar vimpeli lidojuma laika sasniegšanai; raķešu modeļi ar autorotoru lidojuma laika sasniegšanai.


4.jūlija rītā sacensības un lidojumu demonstrācijas atsāksies un notiks šādās kategorijās: reāli eksistējošu raķešu mēroga kopiju modeļi lidojuma reālisma demonstrācijai; radio vadāmo raķešu planieru modeļi lidojuma laika un piezemēšanās precizitātes sasniegšanai, informē organizatori.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas