Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vēlētāju intereses – kā vīģes lapa

Par politiķu un vēlētāju mijiedarbību Romāns Meļņiks sarunājas ar tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS direktoru Arni Kaktiņu.

Top komentāri

Domas , pārdomas
D
Valsts parāds esot jau vairāk , kā 11 Miljardi Eiro ! Ik pa laikam tiek publicēti bagātāko uzņēmēju saraksti , bet cilvēki turpina atstāt Latviju , lai meklētu labak atalgota darba iespējas . Lieluzņēmumi paliek turīgāki , bet atalgojumus nevēlas palielināt un valdība devusi zaļo gaismu lētākam darba spēkam no Citurienes . No tā jau budžetā nauda nepalielināsies . Tagad jau baumo , ka tiks padārdzinātas autolietošanas iespējas . Nez vai kas sanāks no šīs kārtējās ātrās idejas . Cilvēki nepirks degvielu un paši uzņēmēji šo premjeru izsvilps no amata . Degvielas tirgotāji katru centu skaita , bet te pēkšņi vismaz 100 000 , vai 200 000 autobraucēju nebūs spējīgi uzturēt savas pārpirktās automašīnas , kurām jau tā ir dārgi nodokļi un apskates cenas ! Cilvēki nevar nopirkt jaunas automašīnas , bet ģimenē tās ir iespējas būt mobiliem ne tikai pārvietojoties līdz tuvākam lielveikalam ! Cilvēkiem atalgojumi svārstās vidēji ap 500 līdz 800 Eiro mēnesī , no kuriem , samaksājot visus nodokļu
Domas , pārdomas pabeidzot
D
Cilvēkiem atalgojumi svārstās vidēji ap 500 līdz 800 Eiro mēnesī , no kuriem , samaksājot visus nodokļus , pārtikas cenas un visu pārējo , pāri paliek gluži nekas , bet viņi , tā vietā , lai Valsts sāktu pelnīt naudu , uzliks šo slogu saviem vēlētājiem !!! Ja tā būs , tad atliek tikai neiet uz vēlēšanām , jo citas iespējas apturēt šo neprātīgo darbību nez vai atradīsim .
opa
o
Game over. Nav cilvēku, nav bērnu. Nav bērnu nav skolas. Vispār smieklīgas pašvaldības - pašvaldības vadītājs ar svītu un veco ļaužu pansionāts... Latvijā ir n-tās pašvaldibas, kuras ir faktiski izmirušas, praktiski nav neviena darbspējīgā vecumā, par bērniem nerunājot. Cik palicis bāleliņiem? 20 gadi maksimums?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē