Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

ABC News: Sīrijā ieradusies Krievijas terorisma apkarošanas vienība

Sīrijā ieradušies Krievijas terorisma apkarošanas vienības karavīri, pirmdien vēsta ASV raidorganizācija ABC News, atsaucoties uz Krievijas medijiem.

Komentējot šo ziņu, informācijas avots ANO raidorganizācijai apliecināja, ka tā ir īsta "bumba", kam būs nopietnas sekas. Tiesa gan, jau drīz pēc šīs ziņas parādīšanās Krievijas Aizsardzības ministrija izplatīja paziņojumu, kategoriski noliedzot, ka pie Sīrijas krastiem atrastos Krievijas karakuģi.

Atsaucoties uz Krievijas ziņu aģentūru Interfax, ABC News ziņo, ka Sīrijas Vidusjūras ostā Tartūsā ir ieradies Krievijas Melnās jūras flotes tankkuģis Iman, uz kura klāja ir Krievijas jūras kājnieku terorisma apkarošanas vienība. Iman aizstājis citu Krievijas kuģi, "kas tika nosūtīts uz Sīriju, lai demonstrētu Krievijas klātbūtni nemierīgajā reģionā, kā arī Krievijas pilsoņu iespējamās evakuācijas nolūkā," Interfax sacījis Melnās jūras flotes pārstāvis.

Krievijas Aizsardzības ministrija šo informāciju noliedz, vēsta ziņu aģentūra RIA Novosti. "Nav nekādu Krievijas kaujas kuģu, kas veiktu uzdevumus pie Sīrijas krastiem. Sīrijas Tartūsas ostā desmit dienas atrodas palīgflotes kuģis tankkuģis Iman, kas veic aizmugures apgādes uzdevumus - nodrošina ar degvielu un pārtikas krājumiem Melnās un Ziemeļu flotes kuģus, kas Adenas līcī garantē kuģošanas drošību pret pirātiem," pavēstīja ministrijas pārstāvis. Viņš arī uzsvēra, ka Iman komandā ir tikai civilisti un viņu apsardze.

ASV valdībai nav informācijas par Krievijas karavīru atrašanos Sīrijā, sacīja ASV Valsts departamenta preses sekretāre Viktorija Ņūlenda, atsakoties šajā sakarībā sniegt plašākus komentārus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits