Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Kremlis: Putina solījumi par algu paaugstināšanu ir pilnībā realizējami

Vladimira Putina vēlēšanu solījumi neradīs apgrūtinājumus valsts budžetam, pat ja naftas cenas pasaules tirgū samazināsies, jo Krievija plāno samazināt nevajadzīgus izdevumus, piektdien paziņoja Kremļa ekonomisko jautājumu padomnieks Arkādijs Dvorkovičs.

"Finanšu stabilitāte netiks iedragāta, mēs nesaskatām nekādas problēmas budžeta deficīta un parādsaistību ziņā," žurnālistiem norādīja Dvorkovičs. "Ja naftas cenas ilgstoši saglabāsies zemas, tad mēs vispirms izmantosim mums pieejamos resursus un pēc tam samazināsim mazsvarīgos izdevumus."

Viņš arī noraidīja bažas, ka Putina programma sešu gadu laikā izmaksās līdz pat 6% no Krievijas iekšzemes kopprodukta (IKP), apstiprinot sākotnējās aplēses par tikai 1,5% no IKP.

Premjerministrs Putins, kas 4.martā notikušajās prezidenta vēlēšanās ieguva pārliecinošu uzvaru, Kremlī uz trešo valdīšanas termiņu atgriezīsies 7.maijā. Pirms vēlēšanām viņš solīja palielināt atalgojumu sabiedriskajā sektorā strādājošajiem, norādot, ka līdz 2018.gadam augstskolu pasniedzēju, profesoru un ārstu ienākumi veidos 200% no vidējā līmeņa valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits