Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Populisma recepte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dina
D
Ar šādām aktivitātem sorosisti veicina politisko nihilismu. Un ne tikai ar šādām. vēl ir tādas kā pseidoinformācijas gūzmas radīšana u.tml. Sit parasti pa stiprāko un neatkarīgāko un Baltijā ta ir Igaunija. Vēlamais mērķis ir panakt pilsoņu apatiju, bezcerību ietekmēt procesus u.tml. Bet un Tramps un Breksits pierāda, ka siem kreisajiem marksistiem pat ar visiem uzpirktiem medijiemu.tml. tomēr ir grūti izstuķēt savu prettautisko naidīgo politiku.
Vārds
V
Viss vienkārši - banānus slimā Klintone dalīja ausīm, solījumos, bet marihuānu legalizēja jau tā nonarkojies, nodzēries, nomaukojies štats, kurā vairums atbalstīja Klintones liberastisko izlaidību.
neapstrīdami
n
Latvijas visu laiku lielākais demagogs un populists bija un ir Repše. Otrā vietā Ēlerte. Visi kopā - Vienotība.
Kārklu vācietis
K
Komentāra rakstītāj 21:22 .Pastāsti,ko tev Lembergs parādā,par zagli tak tu viņu sauc pilnā balsī.Tad lūk,tāds Soross tādā pat veidā cilvēkus apzadzis un turpina to darīt.Tikai mērogi pavisam citi.Un šā kunga pakalpiņi tad arī Sorosu aizstāv ar putām uz lūpām.Maizestēvs tak ....
Abdulrahimovs Tndrbajs Ptnatkovičs
A
Da! Da da da! Recepti labi noder kuļinārijā, kad cep gāļu.
debiliķim kremlinam
d
pastāsti, debiliķi, ko Soross tev būtu parādā?
faki un fakapi
f
Diemžēl Kremļa debilo troļlu bandas kvekšķēšana diskreditē tikai pašus debilos Kremļa troļļus.
!
!
Nesen te par mani rakstīja, ka esmu debils. Ja esmu spējīgs saistīt kriminālnoziegumu statistiku ar režīmu, tad laikam esmu arī!
interesanti, idiotiskais kremļnacis
i
ka tu pats nevari pateikt, kur tos banānus un marihuānu dalīja, bet kvekšķi. devbilisms kā kremļnacistu pēdējais arguments?
!
!
Es, kremļnacistu politiskais mēsls, piesaku idiotšovu ''Saukāju citus savā vārdā''.
fakti
f
Diemžēl populisms un demagoģija ar Vienotības vieglu roku ir iesakņojies arī Latvijas politiskajā dzīvē.
Vai
V
nav tāda lieta,ka cilvēki tomēr savā uzvedībā ir līdzīgi?Kur tā uzvedība atšķiras iespējā izpausties priekš apkārtnes.Kurš var teikt,ka savus solījumus ir izpildījis,bet tad kad notiek solījumu sacensības,tad jau cilvēks vērtē no sacensībām nākošo iespaidu par iespējamību ,bet nevis to vērtē kā īstenību uz reālu darbību,un vienlaicīgi ietverot savā vērtējumā visu intuitīvi uztverto.Kur savu izvēli liek uz to,kas viņa tumšajos smadzeņu nostūros tiek izvirzīts priekšplānā.Runa par populismu arī var būt populisms.
jautājums
j
Vai Sorosam pietiks naudas, lai samaksātu ne tikai Black Lives, bet arī man? “We now have Soros behind many ‘color’ revolutions in other countries and financing in effect a semi-color revolution in US,” Gasic said in reference to the Orange Revolution in Ukraine. “I don’t know if it categorizes as treason. He certainly operates from the shadows. His only legitimacy is his wallet. His only concern is to create the kind of democracy he can prop up and gain an interest from. That’s the kind of person who is behind this continuing protest against a valid, legitimate, free election.”
!
!
Vienotā Igaunija darīja visu, ko darītu cilvēku grupa, kam ir plānā cita, labāka Igaunija. Nesen bija raksts, ka pie esošā režīma parādās baisas lietas - Igaunijā ir pieaudzis slepkavību skaits.
!
!
Vienotību kā politisku mēslu gan vairs nav vērts kustināt, vēlētāji to tūlīt tāpat aizslaucīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Pavasara konstruktors

Domājot par pavasari, neizbēgami nāk prātā kustība – asnu spraukšanās no zemes, pumpuru sprādzieni, augšana un tiekšanās pret gaismu. Un tāpēc šķiet, ka pavasarī arī mākslā tik ļoti iederas deja, it ...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata