Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Saeimas 70% draudzības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loģika
l
Ja valstī pēc optimistiskiem aprēķiniem palicis ne vairāk kā 1,7 miljoni iedzīvotāju, kālab tik liela Saeima? Ja lielāko daļu valsts ārējās un iekšējās politikas nosaka Brisele, varbūt pieņemt šo faktu un beigt mērkaķoties, uzturot butaforisku, bet ārkārtīgi dārgi izmaksājošu parlamenta imitāciju? O.K. Saeimā bikses deldējošie dīkdieņi hisēriski brēks pret, visas šīs čigānes, lejiņi, brigmaņi, nacionāļu un saskaņas varza, kurš gan no šiem liekēžiem un viņu sulaiņiem gribēs zaudēt lieliski apmaksātās, siltās vietiņas, bet naudas ir tik, cik tās ir,kā mēdz atkārtot Vienotības pārstāvji tad, kad jāatsaka kārtējie pāris eiro kādam mirstošam slimniekam. Likvidēt šo rudimentu, kas saucas Saeima un viss. Norādes no Briseles var saņemt pa e-pastu.
ierindnieks
i
Ko jūs gribat no Saeimas, ja tur raujas šici, lai nebūtu jādzīvo "bada maizē". Ar vagoniem nepietiek. Tas tad arī ir mērķis... Vai nesaeimas cilvēkiem vispār pietiek kaut kādai maizei, tas jau vairs nav svarīgi, tiekot plenārsēžu zāles krēslā... Galvenais, lai neizdeg savās vēlmēs. Varētu uz Jāņiem atkal pielikt algu...
cik precīzi par godelmann un rex ke
c
un kur tad visa naciķu varza, kas kalpo visiem - kremlim, bārdai un puzes pērtiķim
visu laiku liel'akie nelie'si ir
v
NA, kas slēpjoties aiz nacionāliem saukļiem izzog valsti sparīgāk pat par SC
Inna
I
Kartejais viena debilika skribelejums, ka attaisnot 100 kretinu slinkumu, bezatbildibu, valsts un tautas apzagsanu.
Jukums
J
Saeimā faktiki ir pārstāvētas tikai aptuveni 20% sabiedrības - tās bagātākās daļas intereses. Protams, ka šādā sastāvā šī saeima nespēl pieņemt likumus, kas atbilstu visas sabiedrības interesēm. Skumji, bet fakts! Redzamākais pasākums - paši sev būtiski paaugstināja algas. Salīdziniet to ar minimālās algas pieaugumu 10 eiro apmērā.Tas nesedz pat inflāciju, nerunājot jau par dažādiem slēptajiem nodokļiem.
Vārds
V
Manuprāt tu stipri pārspīlē. Ne vairāk kā 5%. Un tā ir korumpētā ierēdniecība jebšu postsovjeta nomenklatūra.
  • 0
  • 0
Nejēga
N
Viss labi saprotams, ja grūstīsi sili, daudz ēdiena izlīs, var visiem nepietikt. Vienīgi ar kājām kāpt silē gan nevajag!
no Jūrmalas
n
šī saeima liekas visstulbākā latvijas vēsturē
Juhans
J
Vislielākā ekstāze starp Nacionālo apvienību un Saskaņu valda tieši 16. martā. Šīs dātums ir kritiski svaŗīgs abām šīm partijām. Citos 364 dātumos vislielākā rosība ir kuluāros, savukār plēnāru sēdes ir iespēja maz(at)pazīstamam deputātam ļaut ar sevi iepaz\īties - tē piem., Viļuma kungs ir plaši pazīstams kā latviešu valodas nelietotājs, savukārt daži Saskaņieši tieši dēļ latviešu valodas nelietošanas ir mazrunīgi pūbliskajā telpā.
Bija
B
Un 30% radu..:))
GoodMan&ParexK&K
G
Ja karošu sadalē vēk kaut cik cik pakviec, tad siles strēbšanā un kalpošanā boļševiku kosomol čekistiem tā draudziba uz visiem 99%. Tas tāpēc, ka pietiekošas nabadzīgas ES valsts Bauru masas nepārtraukti balsodamas par visu šo razpizdzaijstvas varzu draudzēsies ar debīlismu līdz pat nācijas pilnīgai iznīkšanai un pilnīgai latviskās valsts padirsšanai.
Šī Saeima turpina nodarboties ar po
Š
Diemžēl!
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Par atmiņām jādomā

Droši vien ikvienam ir pazīstama sajūta, ka daži piedzīvojumi spilgti iespiežas atmiņā uz visu mūžu, bet citi tās pašas dienas notikumi pagaist no prāta jau pēc dažām nedēļām vai mēnešiem. Iespējams...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata